Annem temizlik yapmama kızıyor :(((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
az önce annemle harartli bi tartıştam oldu. kaç gündür dip köşe temizlik yapmıyordum bguün dedim hava güneşli biraz evimi temizliyeyim. benmim başlamamla oda başladı '' ben daha yeni süpürdüm , hergün süpürüyorum , ev temiz, diye dır dır dır söylenmeye ve artık her zaman aynı şeyi yapıyor, bende fırlattım süpürgeyi yere . odama kapandım geldi kapıya aç kızım tamam ne kızıyosun filan demeye açmıyorum işte açmıcammm çok kızgınım yaaa demiyorki ne güzel kızımın içinden gelmiş istediği gibi temizlesin nasıl rahat ediyorsa çyle yapsın demiyor. bende dedim tamam temzilk filan bundan sonra yapmıyorum akşama kadar pc başında oturcam hergün dedim kapadım kapıyı. çok sinirlendm sizce abarttım mı??

sen haklısın canım bence...

ne güzel işte içinden gelmiş, temizlik yapmak istemişsin..

amann bu anneler de bi garip yahu... ne yapsak yaranamıyoruz..

öyle bir başlamışsın ki evlisin de evini kaçgündür dip köşe temizlememişsin gibi anladım.
ailenle yaşıyormuşsun.
belki kadın o gün temizlik telaşı istemiyordu. kafana göre kalkışmışsın iyi hoş ama bi sorsaydın.
biraz kapris mi yaptın acaba.

anneniz sıkıntıya dağnıklığa gelemiyor sanırım sessizliğe ve rahatına düşkünse eğer
temizliği o an canı istememiştir.

İlginç, birçok anne kızı temizlik yapmıyor diye kızar Belki sizin anneniz size kıyamıyordur. Bence uzatılacak bir mevzu değil, zaten anneniz de gönlünüzü almaya çalışmış peşinizden. Böyle ufak tefek şeyler için gönül kırmaya gerek yok bence...

evet bence abartmışsın kadıncağız temizlemiş zaten senin tekrar yorulmanı istememiş o kadar.

evet bence abartmışsın kadıncağız temizlemiş zaten senin tekrar yorulmanı istememiş o kadar.

annem "kızım tamam bana temizlik yapma ama bi öğrenmek için yap..elin kapısında küfür ettireceksin bana" derdi...
kılımı kımıldatmazdım....
sen abartmış olabilirsin biraz ama bi annenin temizlik yapan kızına engel olmaya çalışması biraz garip geldi bana...
bazı hatunlar beğenmez başkasının yaptığı temizliği....
öyle bişey olabilirmi...
üstelik ev temizdi madem annen yeni yapmış temizlik senin tekrar yapmana bozulmuş olabilir..
bence uzatma çık odadan bi kahve yap..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…