Annem ve anlamlandıramadığım davranişları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alonedark0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
582
501
53
Merhabalar. Annem yaklasık 1 yıldır çok tuhaf davranıyor.Babamla arlaları pek iyi değil belki ondandır desem de özellikle bana karsı cok tuhaf bunu çevremizdekiler de farketti. Birden odama gelip gözlerimin içine bakıyor ne oldu diye sorsam da tepki vermiyor sadece bakıyor sonra da cıkıyor. Arkadaslarimla bulusmaya ciktigimda 15 20 dk sonra arayıp ısrarla eve gelmemi vs istiyor şu son 3 aydır ise resmen bana hapis hayatı yaşatiyor 1 yılda ne degisti anlayamiyorum beni evden cikarmak istemiyor sürekli kendisinin yaninda olmami istiyor. Durduk yere baģırmaya basliyor sonra gelip sarilmaya calisiyor. Dengesizce haraketleri var. Bazen bilerek sinir olacağım şeyleri yapıyor. Gülmedigim halde neden gülüyorsun diyor.Sürekli sende bir degisiklik var diyor.Her kelimemin altından baska baska anlamlar cikariyor. Annemden çok sogudum gercekten. Üniversiteyi baska sehirde kazanip oraya tasinmak kurtulmak istiyorum artik. Ama şuan ne yapacagimi bilmiyorum sizce annem neden böyle davranıyor olabilir?

neden bu kadar beklediniz ki?belliki rahatsizligi var.en kisa zamanda yardim alin.Allah korusun insanin aklina hersey geliyor..ben olsam korkudan coktan goturmustum size veya en basta kendine bir zarar verebilir.nasil bir ruh hali icinde oldugunu bilemeyiz..gecmis olsun

Seninle ilgili bir şey yakalamış ya da senin onun bir açığını
Seninle ilgili bir şey yakalamış ya da senin onun bir açığını yakaladığını zannediyor olabilir mi?

Ailemden gizli herhangi bir şey yapmadım ki herşeyi soylerim anneme onun da açıgı olduğunu sanmıyorum çok dikkatli bir kadındır

sen okul için evden ayrılacaksın diye stres yapmış bence.

öfkesiyle farkında olmadan cezalandırıyor seni, gideceğin için.

gelip sana sarılmak istiyor, ama son anda onu bırakıp universiteye gideceğin geliyor aklına, ve duraksıyor.

Şeklinde yorumladım

Teşekkurler. Ama cok dominant bir kadın asla kabul etmez psikolağa gitmeyi biz ikna edemiyoruz.

Bir yazışmanı yakalamış olabilir mi ? Belki kendi arkadaşları, kızlarıyla ilgili şeyler anlatmıştır, annen aşırı kontrolcü davranıyordur. Yine de normal değil, babanla konuşmayı denedin mi ?

Bilmiyorum. Ama bu olaylardan önce baska sehirde okumak istedigimi söylememistim ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…