• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve babam arasinda kaldim yardim

Esilaperi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
32
9
1
34
Kizlar hemen konuya giriyorum. Annemle babam benim dugunume 15 gun kala ayrildilar. Annem dugunume bile yabanci gibi geldi gitti ve evime daha gelmedi bile. Bosandiktan sonra gelip gidecegini ona kirilmami soyluyor. 1 senedir ayrilar annem davasini acti bosanacak.

1.sorun annem beni ve kizkardesimi sahit yazdirmis bu durumdan daha babamin haberi yok kagit eline gidince haberi olacak. Sahitlik etsem bi turlu etmesem bi turlu ne yapacagimi bilmiyorum.

2. Sorun bu 1 sene icinde babam yalniz yasadi ve dun bi anda artik bizde yada kardesimde kalmak istedigini soyledi. Bu 1 sene icinde hicbir davetimizi kabul etmemisti geldiginde en fazla 1 2 gun kalir geri giderdi.

3.sorun babamin bu istegini esime nasil soylemeliyim. Kabul etmezse cok kirilirim.

Cikmazdayim bi akil verin.

Eşinin annesi ve babası ayrılsa ve kp sende kalmak istese vereceğin tepkin ne olurdu bunu kendine sor ve empati yap.
Bence hiç düzenini bozma olur mu olur bir gün eşinle baban kavga eder çok kötü olursun bence.

Ben olsam eşime böyle bir şeyi söyleyemem. Babamın gelip bende kalmasını da asla istemem.
Bosaniyor die bakmak zorunda değilsiniz evinde otursun gidip her işini yapinda yeni evli kızının evinde ne işi var...

Ben olsam eşime böyle bir şeyi söyleyemem. Babamın gelip bende kalmasını da asla istemem.
Bosaniyor die bakmak zorunda değilsiniz evinde otursun gidip her işini yapinda yeni evli kızının evinde ne işi var...

Isteyip istemedigimi bilmiyorum. Esim kabul ederse nasil yasariz etmezse ne dusunurum ne hissederim hic bilmiyorum.
babamin durumu cok iyi bize hicbir muhtacligi yok ne maddi ne saglik acisindan ama evi bize uzak her zaman gidip gelemiyoruz. Sadece yaninda birileri olsun istiyor yalniz kalmaktan sikilmis ona da hak veriyorum.

Isteyip istemedigimi bilmiyorum. Esim kabul ederse nasil yasariz etmezse ne dusunurum ne hissederim hic bilmiyorum.
babamin durumu cok iyi bize hicbir muhtacligi yok ne maddi ne saglik acisindan ama evi bize uzak her zaman gidip gelemiyoruz. Sadece yaninda birileri olsun istiyor yalniz kalmaktan sikilmis ona da hak veriyorum.
Daha yakın bir yerden ev tutabilir bence.
Yine gelsin yesin icsin vs. Ama sonra evine gitsin herkes evini bilsin.
Huzurunuz kaçar daha şimdiden evde sıkıntı saygısızlık baslar sizde boşanmaya doğru ilerler siniz.

İlk dönem biraz yardımcı olun bence,sonuçta babanız.Sonra çok uzarsa ziyareti kibar bir şekilde yavaş yavaş hazırlarsınız.
Tabi siz de yeni evlisiniz ama bilemiyorum ben olsam kabul ederdim bir süre.

Boşanıyorlar da neden

Yani annen seni şahit yapıyor baban sende kalmskistiyor annen daha evine gelmemiş

Ya anlaştığın anlaşarak boşansınlar ya tamamen mesafe koyun ama iki tarafla da bu kadar içli dışlı olmayın

ikinizi de kırmak istemediğim için şahitlik yapmak istemediğini açık dille söyle annene.
2. konu daha elzem bence önce sen gerçekten babanın yanında kalmasını istiyor musun.yanında ne kadar rahat edebilirsin.anneler daha rahat sığıyorlar fakat baba biraz daha zor gelir.bir orta yol bulmak gerek haftada 2 gün ayarlayın misal pazartesi kardeşiniz perşembe siz gibi yemek temizlik yaparsınız çamaşır bulaşık artık ne yapılacaksa.
buraya kadar tamam ama asıl mesele babaya söylemekte sonuçta el adamında olduğunu yarın öbür gün tepkisinin ne olacağını kestiremediğini elini babanın üzerinden asla çekmeyeceğini ama ilerde sorun yaşamak istemediğini istediği zaman gelip kalabileceğini ama temelli olamayacağını kesin bir dille anlatmalısın.

Kizlar hemen konuya giriyorum. Annemle babam benim dugunume 15 gun kala ayrildilar. Annem dugunume bile yabanci gibi geldi gitti ve evime daha gelmedi bile. Bosandiktan sonra gelip gidecegini ona kirilmami soyluyor. 1 senedir ayrilar annem davasini acti bosanacak.

1.sorun annem beni ve kizkardesimi sahit yazdirmis bu durumdan daha babamin haberi yok kagit eline gidince haberi olacak. Sahitlik etsem bi turlu etmesem bi turlu ne yapacagimi bilmiyorum.

2. Sorun bu 1 sene icinde babam yalniz yasadi ve dun bi anda artik bizde yada kardesimde kalmak istedigini soyledi. Bu 1 sene icinde hicbir davetimizi kabul etmemisti geldiginde en fazla 1 2 gun kalir geri giderdi.

3.sorun babamin bu istegini esime nasil soylemeliyim. Kabul etmezse cok kirilirim.

Cikmazdayim bi akil verin.
Eğer ayrılık konularında annen haklıysa şahitlik yapmanda bir sakınca yok. Sonuç olarak yalan yere şahitlik yapmayacaksın. Babanın sizde kalması ise çok yanlış. Hatta herhangi bir ebeveynin, erkek tarafından ya da kız tarafından fark etmez evli çiftlerin yanında kalması yanlış. Sen eşinle bile konuşmadan bunu kabul edemeyeceğini kendin babana anlat. Zaten seni düşünen bir baban varsa durumu kabullenecek ve sana kırılmayacaktır. Yok tam tersi ise zaten kırılmasının bir önemi yok.

Back
X