Annem ve Babam :(

Handebade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
51
9
36
27
Nasıl anlatmam gerekiyor bilmiyorum.. "babam ve annem 22 yıllık evliler, annem 15 yaşında babam ise 20 yaşında evlenmişler zaman geçtikçe bazı şeyleri tükettiklerini söylüyorlar"tam 4 aydır annem ve babam sürekli kavga ediyorlar babamın çalıştığı yerdeki bayan yüzünden... annem çok kıskanç biri bu kadını hiç sevmiyor babam uzak durduğunu hatta konuşmadklarını işinden başka bir şey düşünmediğini dile getiriyor annem nasıl desem burnunun dikine giden dediğim dedik zor kadınlardan birisi sürekli telefon karistrmalar yabancı bir numara varsa özele alîp aramalar her defasında karşısına erkek çıktıği halde devam ediyor babam yalvariyor resmen ama aldatmş gibi davranıyor üzülüyorum babam için boşanmak istediklerini bile söylediler gecelere kadar hatta sabahlari bile kavga eder oldular ağız tadıyla bile yemek yiyemez olduk abim evde olmadığı için bu durumların farkında değil ama ben çok yoruldum sonuçta bu yıl üniversiteye gidicem ben onlardan ayrılıcam diye üzülüyorken onlar bir kadın yüzünden birbirlerini yiyorlar derslere odaklanamıyorum bile sırf bu yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum evde onları yalnız bırakıp özel bir yemek bile hazırlayp çıktım ertesi gün eve geldiğimde her şey hüsranla sonuçlanmş kavga etmişler neden böyle yapıyorlar sıkıldım bu durumdan olmayan bir şey büyütülürmü bu kadar fazla uzun oldu biraz okuyup derdimi paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Babanız bir süre evden ayrılsın. 3-4 ay dönmesin. Bizim bir komşumuz da böyleydi. Kocası gidince aklı başına geldi. Şimdi geçiniyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Bence önce anneniz ile bir konuşun yaptıklarınin sizi ne kadar üzüldüğünü hirpaladigini belirtin. Aynı şekilde devam ederse anneniz ona en iyi yolun babanizdan boşanmak olduğunu artık evliliklerinde bir ışık görmediğini anlat emin ol işe yarıyor bir süre sonra sakin kafayla düşününce kaybetme korkusuyla kendilerini bastırıyorlar..

Nasıl anlatmam gerekiyor bilmiyorum.. "babam ve annem 22 yıllık evliler, annem 15 yaşında babam ise 20 yaşında evlenmişler zaman geçtikçe bazı şeyleri tükettiklerini söylüyorlar"tam 4 aydır annem ve babam sürekli kavga ediyorlar babamın çalıştığı yerdeki bayan yüzünden... annem çok kıskanç biri bu kadını hiç sevmiyor babam uzak durduğunu hatta konuşmadklarını işinden başka bir şey düşünmediğini dile getiriyor annem nasıl desem burnunun dikine giden dediğim dedik zor kadınlardan birisi sürekli telefon karistrmalar yabancı bir numara varsa özele alîp aramalar her defasında karşısına erkek çıktıği halde devam ediyor babam yalvariyor resmen ama aldatmş gibi davranıyor üzülüyorum babam için boşanmak istediklerini bile söylediler gecelere kadar hatta sabahlari bile kavga eder oldular ağız tadıyla bile yemek yiyemez olduk abim evde olmadığı için bu durumların farkında değil ama ben çok yoruldum sonuçta bu yıl üniversiteye gidicem ben onlardan ayrılıcam diye üzülüyorken onlar bir kadın yüzünden birbirlerini yiyorlar derslere odaklanamıyorum bile sırf bu yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum evde onları yalnız bırakıp özel bir yemek bile hazırlayp çıktım ertesi gün eve geldiğimde her şey hüsranla sonuçlanmş kavga etmişler neden böyle yapıyorlar sıkıldım bu durumdan olmayan bir şey büyütülürmü bu kadar fazla uzun oldu biraz okuyup derdimi paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim
oturup komple sıkıntıznı konuşun diyeceğim ama bu zor. annen eger sürekli böyle ise vardır bir bildiği ya.. akıl ve ruh saglıgı yerinde degil ise, normal bir kadının öyle durup dururken kocasını buuu kadar sıkmaz gibi geliyor bana...

Annenizde othello sendromu yani patolojik bozukluk olabilir o yüzden destek alması şart;babandada buna bağlı bir takım ruhsal sorunlar ortaya çıkmış olabilir onunda yardıma ihtiyacı var ...Aksi takdirde bu evllik yürümez çok yıpranırlar ve buna bağlı daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir!

ben nedense böyle şeylerde, kadın hissediyosa vardır bişi diyenlerdenim.
biraz anneni anlamaya çalış tatlım.

katılıyorum. annen o kadına kafayı taktıysa kesin bişeyler hissetmiştir. kadınlar hisseder arkadaş kim ne derse desin

Kilit isim ANNE bu saplantıdan kurtulması lazım
Sizi dinlemiyorsa en çok dinlediği kişi kim ise onunla paylaşın o konuşsun

ben nedense böyle şeylerde, kadın hissediyosa vardır bişi diyenlerdenim.
biraz anneni anlamaya çalış tatlım.
Anlamaya çalışıyorum tabikide annem dir ikisine de hak veriyorum babama ben sana güveniyorum o kadına güvenmiyorum diyor ben anlam veremiyorum evli değilim bu konularda belki yetersizim çok üzülüyorum ve elimden hiç bir şey gelmiyor :'( yorumunuz için çokk teşekkür ederim♡

Kilit isim ANNE bu saplantıdan kurtulması lazım
Sizi dinlemiyorsa en çok dinlediği kişi kim ise onunla paylaşın o konuşsun
En çok anneannemi dinler bu olayı en çok alevlendiren birazda anneannem oldu o kadının ilgisi var dedi rüyamda gördüm dedi ve iyice olay çıkamaz hale geldi :( yorumunuz için çokkk teşekkür ederim ♡

En çok anneannemi dinler bu olayı en çok alevlendiren birazda anneannem oldu o kadının ilgisi var dedi rüyamda gördüm dedi ve iyice olay çıkamaz hale geldi :KK43: yorumunuz için çokkk teşekkür ederim ♡

Anneanne çok yaşlımı ?
Yani aklı selim davranmadığı kesin
Üstelik kesinleşmemiş birşey için çocuğunun yuvasını yıkacak
eLİNE GEÇECEK BU DURUMDA
aBİNİZİ mesela dinlemez mi ?

Anlamaya çalışıyorum tabikide annem dir ikisine de hak veriyorum babama ben sana güveniyorum o kadına güvenmiyorum diyor ben anlam veremiyorum evli değilim bu konularda belki yetersizim çok üzülüyorum ve elimden hiç bir şey gelmiyor :'( yorumunuz için çokk teşekkür ederim♡

ben evli olduğum için anneni anlıyorum tatlım.
erkekler biraz saf oluyolar bu konularda.
detay düşünemiyolar.
anneciğin de yazık, huzursuz oyüzden.
bol bol dua et, evinize oku üfle.
Allah huzur sevsin size:KK200:

Belki senin bilmediğin bazı şeyler vardır yani acaba baban anneni zamanında aldatmış olabilir mi? bu yüzden güvenmiyor olabilir mi?yoksa neden sürekli aynı şeyden kavga etsinler bilemedim!!

Rüyada görüp yaftalamak hiçte sağlıklı bir düşünce değil canım annenin elinden tut bi psikiyatriye götür ikisinede yazık

Rüyada görüp yaftalamak hiçte sağlıklı bir düşünce değil canım annenin elinden tut bi psikiyatriye götür ikisinede yazık
Defalarca söyledim ben iyiyim hiç bir sorunum yok deli değilim diyip susturdu beni:( çokk üzücü bir durum konuşma çabalarına girişimimde sen babanı koruyorsun babanın kızısın yalnız hissediyorum kendimi kimse beni anlamıyor diyor ortada bir şey olsa gerçekten hak vericem aşırı tepkileri var evimizinde huzuru kalmadı mutlu günlerimizi özledim :'( yorumunuz içi çokkk teşekkür ederim ♡

Defalarca söyledim ben iyiyim hiç bir sorunum yok deli değilim diyip susturdu beni:KK43: çokk üzücü bir durum konuşma çabalarına girişimimde sen babanı koruyorsun babanın kızısın yalnız hissediyorum kendimi kimse beni anlamıyor diyor ortada bir şey olsa gerçekten hak vericem aşırı tepkileri var evimizinde huzuru kalmadı mutlu günlerimizi özledim :'( yorumunuz içi çokkk teşekkür ederim ♡
Canım zaten annen deli değil.Ama bazen insanların takıntıları olabilir yada aşırı sahiplenme güdüsü..Bunu tek başına yenemez destek alması şart yada senin onlara ders vermen gerekiyor git bi akrabanın evine yada arkadaşının evine çağırırlarsada gitme nedeni söyle yıpradığını söyle kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini söyle!

Back
X