Nasıl anlatmam gerekiyor bilmiyorum.. "babam ve annem 22 yıllık evliler, annem 15 yaşında babam ise 20 yaşında evlenmişler zaman geçtikçe bazı şeyleri tükettiklerini söylüyorlar"tam 4 aydır annem ve babam sürekli kavga ediyorlar babamın çalıştığı yerdeki bayan yüzünden... annem çok kıskanç biri bu kadını hiç sevmiyor babam uzak durduğunu hatta konuşmadklarını işinden başka bir şey düşünmediğini dile getiriyor annem nasıl desem burnunun dikine giden dediğim dedik zor kadınlardan birisi sürekli telefon karistrmalar yabancı bir numara varsa özele alîp aramalar her defasında karşısına erkek çıktıği halde devam ediyor babam yalvariyor resmen ama aldatmş gibi davranıyor üzülüyorum babam için boşanmak istediklerini bile söylediler gecelere kadar hatta sabahlari bile kavga eder oldular ağız tadıyla bile yemek yiyemez olduk abim evde olmadığı için bu durumların farkında değil ama ben çok yoruldum sonuçta bu yıl üniversiteye gidicem ben onlardan ayrılıcam diye üzülüyorken onlar bir kadın yüzünden birbirlerini yiyorlar derslere odaklanamıyorum bile sırf bu yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum evde onları yalnız bırakıp özel bir yemek bile hazırlayp çıktım ertesi gün eve geldiğimde her şey hüsranla sonuçlanmş kavga etmişler neden böyle yapıyorlar sıkıldım bu durumdan olmayan bir şey büyütülürmü bu kadar fazla uzun oldu biraz okuyup derdimi paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim