Annem ve ben

Kendini annene sevdirmeye çalışırken harcadığın enerjiyi kendini sevmek için harca. Kocaman kadınsın, annenden bağımsızlaşmalısın. Eskiden yaptıkları yüzünden kızman çok normal, o zaman eksik bıraktığı sevgiyi şimdi vermesini beklemen anormal. O değişmez, sadece kafasındaki profile uyarsan kabul görürsün. Bunu istemediğin için kendi tercihini yapıp açılmışsın. O bunu onaylasın ya da onaylamasın önemli mi? Onun doğrularına göre yaşayamazsın.

Kendini annene sevdirmeye çalışırken harcadığın enerjiyi kendini sevmek için harca. Kocaman kadınsın, annenden bağımsızlaşmalısın. Eskiden yaptıkları yüzünden kızman çok normal, o zaman eksik bıraktığı sevgiyi şimdi vermesini beklemen anormal. O değişmez, sadece kafasındaki profile uyarsan kabul görürsün. Bunu istemediğin için kendi tercihini yapıp açılmışsın. O bunu onaylasın ya da onaylamasın önemli mi? Onun doğrularına göre yaşayamazsın.
Doğru haklısınız

Zaten zorla lisede baskıyla üniversiteye giderken kapatmışlardı. Üniversiteye giderken kapanmazsan bokunu yedireceğiz demişlerdi. Ben de zaten kapanacağım diye lisenin ikinci döneminde kendim tamam ben kapanacağım demiştim . Şimdi diyor sen kendi isteğiyle kapandın, ben zorla kapatmadım diyor.

Allahin rizasi icin böyle mi kapatmislar?! Sükretsin daha görüsüyorsunuz. Igrencler
Kardesinizin sigarasi bunun yaninda ne ki

Annenin sana saygısı yok sen çocuk değilsin nasıl yetiştirmişim seninde bir aklın olduğunu kabul etmesi lazım açılmak bir suç değil kendini öyle görmek istiyorsun öyle mutlusun sen özgüvenini hiç kaybetme canım
Nasıl mutluysan öyle onlar sana öyle davranıyor diye modunu düşürme bazı kişileri değiştiremezsin bir yaştan sonra zor onları olduğu gibi kabul et
Yalnız kendin olmaktan vazgeçme nasıl mutluysa öyle ol

Nasıl davranmalıyım peki
Geçmişi deşmeyi bırakın ,anneniz asla beklediğiniz o özrü dilemeyecek.Yönünüzü geleceğe çevirin ne olduysa oldu bitti gitti.Gelecek artık sizin nasıl isterseniz öyle şekil verirsiniz, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkarın.Tertemiz bir sayfa da herşeye yeniden başlayın...

Geçmişi deşmeyi bırakın ,anneniz asla beklediğiniz o özrü dilemeyecek.Yönünüzü geleceğe çevirin ne olduysa oldu bitti gitti.Gelecek artık sizin nasıl isterseniz öyle şekil verirsiniz, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkarın.Tertemiz bir sayfa da herşeye yeniden başlayın...
Evet artık öyle yapmam gerekiyor.

Öyle yapsam iyi olacak

Back
X