Annem ve Ben.

canım bende bu konuda birşeyler söylemek isterim ama çok sıradan olacak hiçbir anne çocukları arasında ayırım yapamaz bundan eminim annenin öyle davranmasının mutlaka bir sebebi vardır ama bu sebep asla seni daha az sevdiği değildir her çocuğun yapısı ayrıdır sakın böyle şeylerle canını sıkma ilerde anne olduğunda bunu çok daha iyi anlarsın sadece biraz sabırlı ve anlayışlı ol

canım benim üzülme hatta bu duruma sevin.. bazen anne babalar güçlü gördükleri çocuklarına bu şekilde davranıp daha ezik yada sorunlu güçsüz çocuklarına daha yakın davranabilirler..bu size duydukları güvendir..sevgiler

Teşekkür ederim acaba gerçekten böylemidir.. İnşallah öyledir , sevgi eksikliğinden değildir.. Çünkü bunun düşüncesi çok üzüyor beni :(

canım bende bu konuda birşeyler söylemek isterim ama çok sıradan olacak hiçbir anne çocukları arasında ayırım yapamaz bundan eminim annenin öyle davranmasının mutlaka bir sebebi vardır ama bu sebep asla seni daha az sevdiği değildir her çocuğun yapısı ayrıdır sakın böyle şeylerle canını sıkma ilerde anne olduğunda bunu çok daha iyi anlarsın sadece biraz sabırlı ve anlayışlı ol

İnanın düşünüyorum benim çocuklarım olsa ayrım yaparmıydım diye , ama hepsini ben doğurmuşum , karnımda taşımışım , büyütmüşüm hepsi aynı olurdu nasıl ayırayım. Ama bu davranışlarında başka hiç bir açıklamasını yapamıyorum :((

sen yinede annene güven belkide sen öyle algılıyorsun bunu nerden biliyorsun derden benimde başımdan geçti bende iki kız annesiyim böyle bir ayırım mümkün değil olamaz olmaz sen içini rahat tut

bana güven kesinlikle birebir yaşanmışlıklarım var bu konuda sen gönlünü ferah tut

İnşallah dediğiniz gibidir..

sen yinede annene güven belkide sen öyle algılıyorsun bunu nerden biliyorsun derden benimde başımdan geçti bende iki kız annesiyim böyle bir ayırım mümkün değil olamaz olmaz sen içini rahat tut

İnşallah öyledir.. Çünkü aksini düşünmek çok üzüyor gerçekten..

Senin bu ablanı kayınvalideme benzettim oda dedikoduya yapar hep:97:
Bende evlat ayrımı yapan anneler vardır diyorum hatta kendi annemde yapıyor hatta babam da.
En iyisi takmamak diyorum kardeşinizin muhabbeti sıkıyormuş sizi yanında bulunmamaya çalış başka şeyle ilgilen ben öyle yapıyorum yada banane de geç unutma bu hayatta herkes birbirinii üzebilir bu anne babada olsa :34:

Back
X