• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve çevrem eşimi beğenmiyor...

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
kızlar ben ailemin istemediği biriyle severek evlendim.ama ailem hiç bi zaman onu bana yakıştırmadı. hem tip olarak, hemde eğitim olarak.eşim lise ben üniversite mezunuyum. hep bunu sorun olarak gördüler ama biz gerçekten birbirimizi çok seviyor ve çok iyi anlaşıyorduk. halada öyleyiz.eşim gözümün içine bakar.ve her dakika sevgisini hissettirir.aileme karşıda çok saygılı davranır ağzı var dili yok.. onlar ne kadar beğenmesede benim gözümde eşim bitanedir. ama ister istemez etkileniyorum.eşimle boyumuz hemen hemen aynıdır. 1,65 civarlarında. bi erkek için belki kısa. ve zayıf çocuk gibi sanki. ama bende öyleyim. biçok kişi bizi çok yakıştırırken benim ailem sanki eşim dünyanın en çirkni en kötüsüymüş gibi davranıyor...:19: ne zaman eşimin tarafından biri bizi görse çok yakıştırır. ama ailem çevreden biri yakıştırsa bile dalgasına söylediklerini söyleyip canımı sıkıyor..:50:
aslında ilk zmanlar eşim benim peşimde çok koşmuş ben de yakıştıramamıştım kendime. ama yanıdıkça o kadar sevdim ki onu. hiç bi zaman büyük konuşmamak gerekiyormuş meğer. asla olmaz derken kör kütük aşık oldum.belki aranızda dış görünüşe çok önem verenler vardır ama inanın bende öyleydim ama sevince herşey farklı oluyo. karakter ve sana davranışları daha önemli oluyor.
yani ben eşimi seviyorum her haliyle ama ailemden, özellikle annem ve ablalarımın söylediklerinden çok etkileniyorum,kırılıyorum.onlar gözünde ben dünya güzeliyim ve eşim beni haketmiyo. ona bi kaç beden büyüğüm.nerden buldum, çok mu aradım... allah yazmış işte.. aah aaah.. :14: düşünsenize eşinize böyle söylense naparsınız. hele bunu yapan, sizi üzdüğünü bile bile tekrarlayan sizin aileniz, annenizse... noluur bana akıl verin ben bu düşüncelerini nasıl değiştirebilirim ailemin ? evleneli 1 yılı geçti hala böyleler.. onlar yüzünden kendi sevgimden şüphe eder oldum.. eşimle kendi çevremden bi düğüne davete bile gitmek istemiyorum.. :19::43:

Aaaaa ne ilginçler
annemiz babamız ailelerimiz kızımız mutlu olsun
gerisi önemli değil derler bunların yaptığına bak
çok ayıp
kafaya takmayın
her seferinde eşinizle birbirinizi çok sevdiğinizi belli edin belirtin
zamanla anlicaklardır bence hatalarını susucaklardır.

Aaaaa ne ilginçler
annemiz babamız ailelerimiz kızımız mutlu olsun
gerisi önemli değil derler bunların yaptığına bak
çok ayıp
kafaya takmayın
her seferinde eşinizle birbirinizi çok sevdiğinizi belli edin belirtin
zamanla anlicaklardır bence hatalarını susucaklardır.

:43:

mesela geçenlerde arkadaşımın düğünü vardı.düğünde eşimle dans ettik oynadık. ve çok mutlu görünüyorduk. zaten sürekli gözümün içine baktığı için sevgimiz anlaşılıyo geriden. kuzenim düğünden sonra maaşllah çok yakışıyorsunuz birbirinize. inşallah bende senin gibi kendime göre birini bulurum falan dedi. çok mutlu oldum. sabah bu diyaloğu anneme anlattım. dalga geçmiş senle diyo :25::43:
aslında bi fotomuzu ekleyip yorumlarınızı almak isterdim ama çekiniyorum.

Benim eşimin aileside yani görümcem ve eltimin biriside benim için konuşuyorlardı eşime, eşim görüşmelerimizi kesti. Ama bu senin ailen sen kesemezsin. Onlar her söylediğinde sende kırmadan tepkini göster belki zamanla vazgeçerler.

Benim eşimin aileside yani görümcem ve eltimin biriside benim için konuşuyorlardı eşime, eşim görüşmelerimizi kesti. Ama bu senin ailen sen kesemezsin. Onlar her söylediğinde sende kırmadan tepkini göster belki zamanla vazgeçerler.

:43: evet cnm ailem olunca kesemem görüşmeyi. zaten çok yakın değiliz, bi de yakın olsak nasıl olurdum bilmiyorum. üzüldüğümü bile bile böyle davranmalrı çok zoruma gidiyor.. :19:

ne yani senden kat kat güzel yakışıklı olsaydı eşin ve seni aldatsaydı daha mı iyiydi.. sen onu seviyorsan kımseye aldırma canım.. :16:

sen eşini eşinde seni seviyor değilmi boşver gerisini umursama öyle diyene gül geç

haklısın cnm ama elimde değil.. insanların dediğini çok takıyorum kafama.. hele bi de yüzüne yüzüne kursun gibi fırlattılar mı cümlelerini en derinden vuruluyorsun..yutkunup kalıyorsun.. :14:

hiç takmayın kafanızaaaa allah yakıştırmışşş bu evlilik olmuşş dmekeiii gerisi hikayee

:43:

mesela geçenlerde arkadaşımın düğünü vardı.düğünde eşimle dans ettik oynadık. ve çok mutlu görünüyorduk. zaten sürekli gözümün içine baktığı için sevgimiz anlaşılıyo geriden. kuzenim düğünden sonra maaşllah çok yakışıyorsunuz birbirinize. inşallah bende senin gibi kendime göre birini bulurum falan dedi. çok mutlu oldum. sabah bu diyaloğu anneme anlattım. dalga geçmiş senle diyo :25::43:
aslında bi fotomuzu ekleyip yorumlarınızı almak isterdim ama çekiniyorum.

tatlım gerçekten bu konuyu bayağı bayağı kafaya takmış etkilenmişsin bize resmi gösterip fikirlerimizi alacak kadar
tabi gösterebilirsin yanlış bişi değil ama
o senin kocan onun bunun dediği bu kadar etkilemesin seni lütfen ilişkie sahip çık üzülme pişman olma
siz zati birbirinizi çok seviyosunuz gerisi boşşşşşş

evlenirken söylenenleri takmadınızda neden takmaya başladınız:34:

Gönül kimi severse güzel o dur diyin ailenize.birde çok merak ettim ailenize sorun bakalım ayrılırsanız başka yakışıklı biri mi bulacaklar size?? .1sene olmuş evleneli mide bulantırıyorlar.Siz mutluysanız boşverin gerisini.Annenizede eğer böyle konuşmaya devame derse onlara gidip gelmeyeceğinizi söyleyin hatta uygulayın bence

Son düzenleme:
haklısın cnm ama elimde değil.. insanların dediğini çok takıyorum kafama.. hele bi de yüzüne yüzüne kursun gibi fırlattılar mı cümlelerini en derinden vuruluyorsun..yutkunup kalıyorsun.. :14:

İnsanlara cvp veremediğimiz için oluyo bunlar. bende senın gibi kimseye birşey diyemem içime atarım. ama nereye kadar üzeceksin ki kendini :71::26:

annene anlatma sende... ben olsam asla anlatmam bı yerden sonra eş ile arana girer kötü olur Allah beterınden korusun ama bana öyle deseler ben aynı yatakda yatıyorum sız değil deyip çenelerı kapatırdım...

pek merak ettim sizi bu kadar kötüleyecek ne var. seviyorsunuz evlenmişsiniz duymayın lütfen kimseleri mutluluğunuz daim olsun canım

Takma kafana, sen seçtin ya eşini en sevdin ya işte dünyanın en yakışıklı adamı o oldu senin için. Var mı bundan ötesi, o senin canın hatta yaşamına can katan biri oldu. Bence unut ailenin söylediklerini.

Guzele 40 gunde doyulur,
Guzel huyluya 40 yilda doyulmaz.

Bunu hayat felsefeniz haline getirebilirseniz,
esinizin huyuda guzelse,
Sizden mutlusu olmaz :69:

Sizin yasadiginiz mutlulugun evliligin hayalini kuran, bunlara hasret o kadar cok insan var ki,

bence bunu bulmusken ne ailenizin söylediklerine ne de baskalarinin söylediklerine kulak asmayin,

mutlulugunuza bakin.

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız iyi geldi bana :61: Takmayayım diyorum ama yapamıyorum işte. Bazen sırf bu yüzden huzurumuz kaçıyor evde..inşallah atlatırım bu durumu ve takmam b ukadar :59:

annende olsa sana eşin çirkin diyince cvp ver deki anne sende babama göre çirkinsin ama bak almış seni :9::9:

şakayla karışık de belki birdaha demez birşey

Back
X