Annem ve esim arasinda kaliyorum. Esim benmle konusmuyor

Ama surkli beni terslyo onunda yazdklrni okudnzmu acaba. Sanki ben annmle durduk yere boyleyim de koca manyagi diyor bna bukdr ters konslmz bnde snrlndim o seklde yazdm lutfen yalns anlamyin.

Kusura bakmayin, okumadim.
Ne olursa olsun sende yasarsin insallah demek bana gercekten cok itici geliyor.

Sizin anneniz degil de esinizin annesi olsaydi, kimse esinizin bu durumu hos görmesini desteklemezdi.
Annelik sadece dogurmak degil. Benim annem bile isteye benim mutsuzluguma yol aciyorsa, ben kimsenin anlayisli olmasini bekleyemem. Zira kendim de bu durum karsisinda anlayisli olamam.
Ben esinize hak verdim. Siz atmayin annenizi, ama esinizle bir araya getirmeyin.

Kusura bakmayin, okumadim.
Ne olursa olsun sende yasarsin insallah demek bana gercekten cok itici geliyor.

Sizin anneniz degil de esinizin annesi olsaydi, kimse esinizin bu durumu hos görmesini desteklemezdi.
Annelik sadece dogurmak degil. Benim annem bile isteye benim mutsuzluguma yol aciyorsa, ben kimsenin anlayisli olmasini bekleyemem. Zira kendim de bu durum karsisinda anlayisli olamam.
Ben esinize hak verdim. Siz atmayin annenizi, ama esinizle bir araya getirmeyin.
Bnde uzak kalmyi esmn yaninda olmyi dusunuyorum ama acaba yalnis bir dusunce icerisindemiyim diye danismak istedim. Ben kendim bile annemle anlasamiyorum zaten. Babam sus duyma cevap verme takma diyor ama oda olmuyor ki.

Ama surkli beni terslyo onunda yazdklrni okudnzmu acaba. Sanki ben annmle durduk yere boyleyim de koca manyagi diyor bna bukdr ters konslmz bnde snrlndim o seklde yazdm lutfen yalns anlamyin.
Annede olsa uzak dur , artık senin bir ailen var, eşin haklı, karıştırma bence. Kendi çekirdek ailene sahip çık

Siz cozum olark ne yapiyosnz peki annenize
Canım ben bir cesaretle yaşanan bir olayda annemin yaptıklarını yüzüne vurmak zorunda kaldım ve tabi ki de cokkkk sevdiğim eşimden yana durdum.Bu olaydan sonra benim inat annem tam 2 sene bana küstü...Zor bir dönemdi ama anne de olsa herkes yerini bilmeli diye düşünüyorum..2 yıl her bayram gittik.Bizi iceri aldı ama yokmuşuz gibi davrandı.Hic saygısızlık yapmadık ama bu onemli..Sonra büyükler devreye girdi bir bayram gittik barıştık.Ama bu 2 sene anneme de bana da ders oldu.Simdi cok iyiyiz damadına benden daha düşkün oldu..Ben annede olsa yuvama kimsenin çomak sokturmamam gerektiğini öğrendim.O da asla eşimden vazgeçmeyeceğimi anladı ve inadı bıraktı.Sana bir tavsiyemde eğer annenle fazla dertleşiyorsan yapma.Herseyini anlatma..Asla ona özellikle eşini çekiştirme..Biz kocamızin yanına yatariz sorunumuzu çözeriz unutur gideriz ama annen unutmaz..Yarın öbür gün sana böyle yapmıştı der benim ki diyordu yani...Mesafe koy ince de olsa bir çizgi...Diyorum ya tabi ki de annemiz ama herkes sınırlarını bilmeli...Ben bunu anladım..Durumun zor.Ama bence eşinin gönlünü al en kısa zamanda

Bnde uzak kalmyi esmn yaninda olmyi dusunuyorum ama acaba yalnis bir dusunce icerisindemiyim diye danismak istedim. Ben kendim bile annemle anlasamiyorum zaten. Babam sus duyma cevap verme takma diyor ama oda olmuyor ki.

Bir annenin evladini daima, evladinin onu sevdiginden daha cok sever. Isin tabiati bu.
Eger anne kendi cocugunu sevmiyorsa veya sevgisini gösteremiyorsa, bile isteye mutsuz edebiliyorsa, cocugundan sevgi saygi bekleyemez.
Benim görüsüm böyle.

Ben olsam bende takamazdim. Zor gününde yaninda olurdum ama onun disinda mümkün oldugu kadar mesafe koyardim.
Esimi hic görüstürmezdim.

Back
X