Annem ve esim..

Sevcan12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
2
1
1
31
Merhaba biraz uzun olcak ama kusura bakmayın şimdiden :)
ben 1.5 senelik evliyim eşimle nişanlılık donemimizde bazı sıkıntılar yaşadık yüzük attık vs. Esim nişanliyken nisanda takılan çeyrekleri falan satmisti (ayrilirken ben verdim ailesinin bana taktiklarini) baya ayrı kaldık daha sonra bi şekilde barışma aşamasına tekrar geldik fakat bu sure içinde benim annem eşime o zamnlar çok agir sözler kelimeler soyledi. Kayinvalidem annemle konuşmaya geldiğinde kapıdan çevirdi istemiyorum evlenmicekler diye. Bunları yapma sebebi Ceyrekleri altınları sattı diye. Onlar satılırmi sen ne biçim insansın şerefsiz vs ağza alinmucak bi çok şey daha. Esim bunların hiçbirine aldırış etmedi beni çok seviyi o yüzden annemin dedikleri hep bi kulağından girdi diğerinden cikti. Tabi bi tarafı ona çok çok kırgın. Ne kadar yüzüne gülsede ben biliyorumki benim hatrim için. Herneyse biz evlendik bide bi çocuğum oldu şuan 7 aylık öper ellerinzden :) annem 7 aydır bizim evden çıkmıyo evlerimiz çok yakin hergun hergun bize geliyo esim iizinliyken hariç. Bu siralar esim çok söylenmeye başladı hergun hergun gelinirmi unuttu mu yaptıklarını insan gelir gelmez değil ama boyle hergun olurmu seninde bi hayatin bi sorumluluğun var annenle konuş düzelt bu hergun gelme sıklığını diyip duruyo + olarak annemle ananem bir yaşıyor annem hergun hergun bize geliyo diye esim senin annenlere gitmene ne gerek var diyip soyleniyo tabi bu durumdan en çok ananem etkileniyor onu göremiyorum fazla. Çok uzun oldu kusura bakmayin ama ben ne yapabilirim sizce işin doğrusu annemin hergun sabah aksam bize gelmesinden bende sıkıldım çünkü tek basima yeri gelsin arkadaşlarla vakit geçiremiyorum ama annemize kırmak istemiyorum

o sizi kırıyor ama...kayınvaliden aynısını yapsaydı, onu rahatlıkla kırardın sanırım...hatta boşanmaya bile giderdi..

o sizi kırıyor ama...kayınvaliden aynısını yapsaydı, onu rahatlıkla kırardın sanırım...hatta boşanmaya bile giderdi..

eşimde ayni sizin soylediginzii söylüyor benim annem sana yapsaydı bana yapılanları sen onun yüzüne bile bakmazdn diyo haklida ama bilemiyorum ne diyebilirim anneme günlerdir kafam karisti. Annem ve kayinvalidme evlerimiz çok yakin 10 15 dk. Aslında bu kadar yakin olmasaydı boyle şeyler de olmazdı sanki..

eşimde ayn

nişanlılıkta sorun yaşanmasaydı bile, annenin hergün orda olması yanlış, eşin ve sen çok haklısın..anne çok düşüncesiz gerçekten..sen yüzüne söyleyemiyorsan bile, bir aile büyüğüne söylet bence..eşinin sabrı biterse, daha büyük olaylar çıkabilir..

İyide nişan altınları sizin değilmiydi ne hakla aldı sattı anneniz ne dedi bilmiyorum ama cıkısmakta cokta haksız sayılmazmıs
Eşiniz evdeyken anneniz geliyosa istemeyebilir ama eşiniz izinliyken gelmiyormus zaten ona ne oluyo ki
Siz sıkılmıssınız onu anlarım ama arkadaslarınızla veya dısarı cıkacaksanız arayın annenizi anne cocugu sana bırakayım biraz dısarı cıkcam deseniz bakmazmı

Anneni akşamdan ara yarın gelip anneannemi göreceğim de. Sonra üstüstü birkaç gün farklı bahanelerle git. Birkaç kere de çocuğu sana bırakacağım işlerim var dışarda de, hem anneannem de bebekle vakit geçirir değişiklik olur de. Eğer sen oraya gitme diye bahaneler buluyorsa sen beni evinde istemiyor musun? Ben gelmeyeyim diye mi hergün geliyorsun diyip trip at :)
Hem eşini de karıştırmadan anneni biraz evden uzaklaştırmış olursun.

Kız annesi yada erkek annesi yada her iki tarafın babaları kardeşleri vs vs hepsi için geçerli ağızlarından çıkanı kulakları duyacak, bir kelime söylerken 10 kere düşünecek, her akıllarına geleni konuşmayacaklar.
Annenizin şerefsiz ve ağza alınmayacak konuşmalar yaptığını yazmışsınız, bunlar olacak iş değil.
Belki nişanlı iken durumu yoktu bozdurmak zorunda kaldı.
Eşiniz bu konuşmaları bence hiç ama hiç unutmamış ve yazmış karakaplısına çok haklı.
Ben evlendiğinde eşimde hiç ama hiç para yoktu. Herşeyi ben yaptım. Ailem bir kere ağızlarını açmadı. Mutlu olacaksanız sen yapmışsın o yapmış yok dediler. Bir kere eşimi incitecek konuşma yapmadılar.
Şu an eşim iş yerinde yönetici her türlü konforum Rabbimin izniyle ve nasip etmesiyle fazlasıyla var. Ailem dır dır etseydi inanın şu an yaşadığım konforu benle birlikte yaşayamazlardı. Gebeyim annem bende kalıyor kendi evi gibi eşim her türlü konforu annemede sağlıyor.
Mutluysanız mutluluğunuzu sarsmayın derim.
Hep derim ah ah şu sinirli iken yaptığımız konuşmalar yerimizi dar eder diye.

Sen git o gelmeden
Biraz da ben geleyim ayol hem anneannemi göreyim de.
Sen git birkaç saat dur dön evine
Dönmeden önce de yarın evde yokum arkadaş davet etti ona gidicem de
Sabahları annene günaydın mesajı at günaydın anne bugün x arkadaşıma gidicem haberin olsun gelirsen kapıda kalma de vs vs.

Annen eşin varken evine gelmiyorsa bu durum eşini bağlamaz.
ama sen hergün görmekten sıkılırsın o ayrı.
Ayrıca eşin kırgınsa annene haftada .ayda vs görüşsün ama size engel olmaya hakkı yok.

Nişan olayı olmasa da eşin bir noktada bu tepkiyi verirdi. Bence o olayla hiç alakası yok. Kimsenin annesi o kadar gelmesin. Her evin kendi düzeni var. Önceliği kendi yuvanıza verin, huzurunuz bozulmasın.

Bence en garanti çözüm hazır eşin de sıkılmışken iki tarafa da uzak bi ev bulup taşınmak.

Hepsini geçtim de anneanne ise gitmenize karışmasın.benim anneannem anı bı sekilde Vedat etti .onu çok özlüyorum..rüyalarına giriyor..keşke daha fazla görseydim diyorum.
Ölmeden bugün önce hastanenin önünden geçtim..durup ziyaret edeyim dedim.o zaman vazgeçtim yarın giderim dedim..yarında cenazesine gittim defnetmeye...ah ah..hala içimde uhtedir..bari son kez görseydim diye.ilk hastaneye yattığına ziyaretine gitmiştim,pamuk ellerini sımsıkı tuttum..çabuk iyileş dedim.
Bana bu defa öleceğim dedi hiç unutmam.hissetmis demek ki.
Hep kizardi bana göremiyorum seni neden gelip gitmiyorsun diye..
Aklıma hiç öleceği gelmezdi ki.
Şuan hayatta olduğunu bileyim dünyanın öbür ucuna giderdim.
Anaanebizden mahrum etmeyin kendinizi.karismasina izin vermeyin.pisman olursunuz benim gibi

Anneniz eşiniz evdeyken mi geliyor? Değilse eşinizi ilgilendirmez.

Annenizde kocanizin yüzüne meraklı olmadığından onun olmadığı zamanlar geliyor ki bu durum eşinizi hiç bir şekilde bağlamaz .

Ayrıca eşinizin zamanında yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil .Şimdi çocuk oldu diye kendince konuşma hakkı edinmiş gibi .

Annem ile eşim arasında kalsam annemi secerim net.

valla ben annenize hak verdim altınları satma konusunda .... eve gelme işide kocan evde olmadığı zaman geliyor belli ki anne hala damada gıcık.

Anneye nasıl denir ki anne gelme, zor bir durum gerçekten. Hadi eşiniz evde olsa bi bahaneniz olur. Erkek olsanız eşinizi bahane edersiniz ama evde bi bayan olarak annenizi nasıl vazgeçireceksiniz? Bi kursa falan yazılım yarim gün dışarda olursunuz geldiğinizde de haber vermezsiniz. Bi süre sonra gelmeye gelmeye ayağı soğur belki.

esınız haklı
aynı seyı kayınvalıdenız yapsaydı sızde mesafeyı korumak ısterdınız
annenıze tutup esım unutamıyor falan demeyın sakın o defterler acılmasın ama
hep sen gelıyorsun bırazda ben geleyım annanemı goreyım dıyebılırsınız
ya da o gelmeden sız gıdın gorusmus olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…