- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Eşimin arkasında durunca onlardan uzaklaşmışım muamelesi yiyorum, zaten evlenebildigime bile şaşırıyorum bazenAnneniz torun diye diye kafayi bozmus sanirim. Esinizin yerinde siz olsaniz, evlatliktan mi reddedecekti ona torun veremiyorsunuz diye?
Ayrica siz artik evlisiniz. Kendi cekirdek ailenize odaklanin. Herkes sever annesini, babasini, kardesini ama esinizle olan diyalogunuzu bu sekilde etkilemesine izin vermeyin. Nihayetinde sizin artik once kendi yuvaniz var. Anneniz iyi niyetli degil. Yanlis yonlendiriyor sizi. Esinizi seviyorsaniz arkasinda durun ve annenizi de cok fazla dikkate almayin.
Ne cevaplar verdim yalan da değil gercekten cok mutlu ediyor kaç kere söyledim sanki beni burda eziyorlarmiş gibi kafasında kuruyorNeden böyle oluyor ya. Es tarafı iyi olsa kendi ailen eziyet ediyor , kendi ailen iyi olsa eş tarafı..ben eşimden memnunum beni mutlu ediyor diye sürekli cevabını verin.. Allah aşılmayacak dert vermesin
O zaman seni etkilemesine izin verme söylesin dursun anlamayacaksa yapacak bisey yokNe cevaplar verdim yalan da değil gercekten cok mutlu ediyor kaç kere söyledim sanki beni burda eziyorlarmiş gibi kafasında kuruyor
Ah ah neler dedim eşimi ezdirmedim hiç. Kapattıgımız konular tekrar acılıyor ben anneyim söylerim diyor ama haklısınız o gücü ben veriyorum cunku yumusakbasliyim dediginiz gibi olmam lazım.Ayni tür sorun sende olmus olsaydi ve kv'den sana bundan dolayi soguk davransaydi, nasil his ederdin?
Burda arada kalacak bir durum yok. Annene haddini bildireceksin. Esin ile tartismanin yerine, annen ile tartisacaksin. Bu gücü senden buluyor çünkü. "Ya esime dogru düzgün davranirsin, evliligime karismazsin, yada artik senin yanina gelmem, ne arararim ne sorarim" diyeceksin.
Annenin yaptigi çok tehlikeli birseydir ve esin duysa çok kirilir hakli olarak.
En büyük hatam o oldu zaten bosluguma geldiği bir anda söyledim normalde esimle aramizdaki hicbirseyi anlatmazdım bu böyle olduEşinizin özelini neden annenizle paylaştınız? Aynısını eşiniz yapsa hoşunuza gider miydi?
Annenize kulak asmayın, evliliğinizi sarsarsınız.
Bir daha da aile içinizi anlatmayın, eşinizle özelinizi ise kimseye açmayın.
Etkilemesine izin vermemeyi ögrenmem gerek hem de en kısa zamandaO zaman seni etkilemesine izin verme söylesin dursun anlamayacaksa yapacak bisey yok
Evet erkek bende aynısını diyorum sen kardesimi nasıl evlendirceksin diyeKardeşin erkek mi
Erkek ise şimdiden yanarım o gelinin haline
Eşim anlatmıştı aileme evlenmeden önce bilsinler diye, cocugumuzun olamayabileceginide bana soylemisti ben benim icin sen önemlisin demistim. Daha sonra cocuk icin testleri yaptigimizda öğrendik olmayacagini annem de surekli soruyordu boş bir anımda söylemis bulundum, eğer evlenmeden once bilseymis vermeyebilirmisEşinizin sağlik problemini anneniz nasil ögrendi ?
Ah ah neler dedim eşimi ezdirmedim hiç. Kapattıgımız konular tekrar acılıyor ben anneyim söylerim diyor ama haklısınız o gücü ben veriyorum cunku yumusakbasliyim dediginiz gibi olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?