Annem ve Kaynana adayım benimle küs :/

Lureepixx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
14
35
38
Muğla
Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?

Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
Şu aileler hep böyle. İkna etmen zor ama kararının arkasında durursan sonsuza kadar küs kalamazlar.

18.000 dogru mu yazdiniz...rakamlariniz biraz ucuk...dugun olayi zaten aileler icin yapiliyor .sizin istememeniz biraz gereksiz bir istek olmus bence...unluler gibi evlenmek istiyorsunuz galiba.
Hersey gonlunuzce olsun

kimseye fikrini sormayın bütün hazırlıkları yapıp misafir gibi davetiyelerini gönderin.
dünyanın en gereksiz şeyi düğün. 18 bin liraya 1 hafta avrupada mis gibi tatil yapılır.

Çooookkkk haklısın sabahta yazmıştım düğünümden ve her ayrıntısından nefret ettimm.Daraldım bunaldımmm, tiksindim.Birsürü tuhaf adete katlandım.Kısaca ömrümün en kötü günüydü.Gelen takılar masrafı karşılamadı tabbi yani o lanet gün için üstüne para ödedim.

Harikasniz yaa..lutfen kararinizn arkasnda durum..kusseler de esek gbi gelecekler siz hazrlignizi yapip davetyenizi gonderin..nefret edyorum toplumun dayttigi bu dugundur kinadir carttir curttur adetlerinden..o paraya istedgnz yerde balayina gdersnz yahu..haytmda 2 kere gorcegm insanlar icin eziyeti bn cekicem ne gerek var..tebrik edyorum lutfen pes etmeyin

Eşim olacak insan doktor demissiniz sanırım nisanlinizlada ilgili probleminiz var
Anneniz ayıp etmiş
Yok sorunum yok lafın gelişi öyle yazdım :) Annem çok aç gözlü bir tane kızım var diyor ben senin için istiyorum diyor, elin sümüklü kızları bile omzuna kadar bilezikle geziyor diyor, diyorda diyor

Elazig da hem kir düğün salonu gayette güzel bir yerde 600 kişilik hem yemekli bor salonları 12 bine anlaştı kuzenim Yozgatta 18 bin olmasına çok şaşırdım

ay gelır durumunuz ıyımıs yapın nolcak kı dugun akraba ıcın yapılmıyor bence... Sonradan ozenebıkırsın bızım bı akraba aynı mantıkla dugun yaptrmadı nıkahla evlendı pahalı bı gelınlık dıktırmıstı yazık sadece yarım saat gıyebıldı... bence sacma o halde gelınlık de gıymeyın sac bası masrafı dedıgınıze gre kuafrde ıstemıyrsunuz sıradan bır kıyafet sıradan bır sac ne bıleyım bence evlılık ınsanların hayatında onemlı bı donum noktasıdır byle alelade bı kutlamayla olmamalı basıt kalır :110:

Hayatimda ufukta damat aday adayi olmamasina ragmen sizin gibi düşünüyorum
Sadece akrabalar ve didisinin didisi kisiler eglenecek diye neden insanlar borc harc icinde kalsinlar ki valla benim durumumda olsa istemezdim

Sizde yine iyi bizde kucucuk eve sozde bile bi suru kisi sıkistiriyorlar bazen sirf o dertleri cekmedigim icin hayatimda kimse olmayisini iyi nirsey gibi goruyorum

Çooookkkk haklısın sabahta yazmıştım düğünümden ve her ayrıntısından nefret ettimm.Daraldım bunaldımmm, tiksindim.Birsürü tuhaf adete katlandım.Kısaca ömrümün en kötü günüydü.Gelen takılar masrafı karşılamadı tabbi yani o lanet gün için üstüne para ödedim.
Aynen öyle ben çok gereksiz buluyorum, bana katılmayanlar olacaktır tabi ama bu benim görüşüm , sonuçta eşimle kendi yuvamda olmak veya tatilde sahil kenarında hem güneşlenip hem keyif yapmak varken annemin veya babamın amcasının bilmem neyinin ter kokusunu çekmek, tanımadığım insanların elini öpmek , saçma danslar etmek istemiyorum ama anlatamıyorum.

Back
X