annem ve sevgilim arasında kaldım

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
kızlar ilişkimde 2.yılımız bitti fakat erkek arkadasım durumu pek iyi değil ailesinin evi var sadece birde kendi çalısıyor ws..annemle gecen sene tanıstırdım begendi ama parası yok sürünürsün benm gbi dedi:(
nesee ama ayırmadı ama simdi karsıma cıkarsa ayırcam tamda artık isteme gelcekler plan yapıoduk zaten anaanem yengem teyzem ws.biliyor erkekler hariç...
neyse ki bu sene bir eve girdi peşinat verdi yeni adım attı..
ama benm annem dün benim o kadar canımı sıktı ki ne kavga ettık ilk defa kandilde:5::5::5::5::5:
o sana takı takamıcak birşey yapamıcak sen nasıl kabul edersın o kadar isteyenin var neden bu neyi varda tuttun bırakmıyorsun falan deedi ben vermicem ws.. napmalıyım sizce kızlar yaaaaaa artık cok mutsuzum aşkıma bişeyde belli etmiyorum elinde deil napsın ya anca yapabiliyor benide istiyor ama annem o kadar isteyen var niye çekesin diyor bile bile yorumlarınıızı bekliyorum:5::5:

ahh herkes ister zengin olayım mal mülk içinde yaşayayım ama nasip..
evi arabası yok diye seven iki insanı ayırmak ne demek..
ki ev için adımlar atmış..evlenip kaç sene kirada oturup sonra ev alan birsürü kişi var..
bence sevgi olsun gerisi zamanla olur..

ahh herkes ister zengin olayım mal mülk içinde yaşayayım ama nasip..
evi arabası yok diye seven iki insanı ayırmak ne demek..
ki ev için adımlar atmış..evlenip kaç sene kirada oturup sonra ev alan birsürü kişi var..
bence sevgi olsun gerisi zamanla olur..

ya evlenirsek eger kısmetse evlendikten 3 yıl sonra evin borcu biticek ama işte takı makı yapamam diyor:(((((

ben eski sevgilimden severek ayrıldım..bizdede aile istemedi ama konu maddiyat değildi..
ama maddiyat sorun olsa bana bunları dese ben yinede evlenirdim onla..
sanırım seninde şüphelerin var biraz durumu iyi olan biriyle olsa daha mı iyi olur diye ..

ben eski sevgilimden severek ayrıldım..bizdede aile istemedi ama konu maddiyat değildi..
ama maddiyat sorun olsa bana bunları dese ben yinede evlenirdim onla..
sanırım seninde şüphelerin var biraz durumu iyi olan biriyle olsa daha mı iyi olur diye ..

şüphe demiyelim de annemın onayı lazım yoksa mutlu değilim nasıl aralarını bulcam ya nasıl ayrcam diyor artık yaaaa o karsıma birdaha gelsin sen bırakmıyorsan o bırakcak dıyor sımdı uzul sonra uzulcegıne dıyor offffffff:5:

annene çok kızıyorum..
bak bizi ayırdılar biz mutlu mu olduk..
yada kendi oğulları çok mu mutlu oldu..tamam parasızda olmaz ama en azından 3 sene sonra eviniz olacak..
millete söylemesi kolay geliyor ayrıl bırak ama hiç bilmiyorlar ne kadar büyük bir acı o..
ayrıldığım sevgilimden sonra hayatımda bi iki kişi daha oldu ama hala onun adı geçince kötü olurum yarım kalması çok kötü...
hele birde sizi başkası ayırıyorsa..

eee nolmuş yani takı yapamıcaksa evlilik para mal mülk menfaat üstüne kurulursa zaten o evlilik yürümez önemli olan takı takması değil senin kalbini kırmaması sana değer vermesi annen saçmalamış yani peki diyelim çok zengin ve bissürü altın ,takı vs takan biriyle evlendin ama hiç mutlu değilsin o zaman napıcaksın paraların seni mutlu edebilicek mi o zaman takıların sana güzel sözler söyleyebilicek mi onlar sevgilinin sana verdiği değerin aşkın önüne geçebilicek mi?
mal mülkle evlilik olmauyo şekerim ya iyi düşün maddiyatta önemli ama çocuk ev alıyomuş daha napsın yani manevi değerini düşün öyle karar ver bence...
umarım her şey gönlünce olur

annene çok kızıyorum..
yada kendi oğulları çok mu mutlu oldu..tamam parasızda olmaz ama en azından 3 sene sonra eviniz olacak..
millete söylemesi kolay geliyor ayrıl bırak ama hiç bilmiyorlar ne kadar büyük bir acı o..
ayrıldığım sevgilimden sonra hayatımda bi iki kişi daha oldu ama hala onun adı geçince kötü olurum yarım kalması çok kötü...

arkadasım baska yerdede bu konuyu acmıstım ordada üstüme geliyorlar suan daha kötü oldum çekiceksin falan diyen abla var:5:
napcam bilmiyorum gebercem üzüntüdennnnnnnnn

annene çok kızıyorum..

ayyy canımmm ya sana çok üzüldüm inan empati kurdum ve burnum sızladı resmen:5:niye ayırdılar ki kaçsaydın kız aileni bırakıp gitseydin:43:

eee nolmuş yani takı yapamıcaksa evlilik para mal mülk menfaat üstüne kurulursa zaten o evlilik yürümez önemli olan takı takması değil senin kalbini kırmaması sana değer vermesi annen saçmalamış yani peki diyelim çok zengin ve bissürü altın ,takı vs takan biriyle evlendin ama hiç mutlu değilsin o zaman napıcaksın paraların seni mutlu edebilicek mi o zaman takıların sana güzel sözler söyleyebilicek mi onlar sevgilinin sana verdiği değerin aşkın önüne geçebilicek mi?
mal mülkle evlilik olmauyo şekerim ya iyi düşün maddiyatta önemli ama çocuk ev alıyomuş daha napsın yani manevi değerini düşün öyle karar ver bence...
umarım her şey gönlünce olur

sağol hayatım ya bende aynısını diyorum ama ben zengin olsun demiyorum ailesi yardım etmicek kendi esya dügün takı nasıl yapcak borc yapcak sen ödicen evlennce diyorrrr yoooruldum tartsmaktan:5:

canım ben 2 3 sene öncesinden sevgilimin kuzeni ile çıkmıştım..ama beni sevmediğini söyledi çocuk terketti..
2 sene sonra eski sevgilimde bunu bile bile aşık oldu çok olmaz dedim yapamam dedim ama bende karşı koyamadım sevmeye başlamıştım..
ama masal gibiydi ya bi kızın hayalindeki ilişkiyi yaşadım..
evden işe işten eve giden bir adam.. her an ilgi sevgi gösteren.. sinirlendiğinde alttan alan hiç kızmayan..
cidden rüya gibiydi.. ama o kuzeni duyunca kıskançlık yaptı ben evlencektim o kızla işte kuzenim elimden aldı dedi herkese..
babası bunu duyunca bizi dinlemeden bitirdi olmıcak dedi..
kaçarsanız vururum dedi.. çocuklar gibi hüngür hüngür ağladık.. 1 ay önce gördüm bakakaldık birbirimize..
içim nasıl acıdı.. anlatamam bunu çok kötü ağladım yine anlatırken:5:

SEvgilinizle nişanlanın.Ve maddi durumunu evlenecek kadar düzeltiğinde evlenirsiniz ozaman.

Ama arada kaybolan yıllar olacak.

Birde annen gözünden bak.

Maddiyat bir taraftan çok önemli.Vazgeç demiyorum bekleyin para biriktirsin nişanlın.

Düşünsene istediğini alamadığını 1 almazsın 2 almazsın 3.cüde niye almıyorum neyim eksik hiçbirşeyim yok dersen ne olacak annen haklı çıkacak.

Çok zor karar.Tatlım Allah kolaylık versin.

canım ben 2 3 sene öncesinden sevgilimin kuzeni ile çıkmıştım..ama beni sevmediğini söyledi çocuk terketti..
2 sene sonra eski sevgilimde bunu bile bile aşık oldu çok olmaz dedim yapamam dedim ama bende karşı koyamadım sevmeye başlamıştım..
ama masal gibiydi ya bi kızın hayalindeki ilişkiyi yaşadım..
evden işe işten eve giden bir adam.. her an ilgi sevgi gösteren.. sinirlendiğinde alttan alan hiç kızmayan..
cidden rüya gibiydi.. ama o kuzeni duyunca kıskançlık yaptı ben evlencektim o kızla işte kuzenim elimden aldı dedi herkese..
babası bunu duyunca bizi dinlemeden bitirdi olmıcak dedi..
kaçarsanız vururum dedi.. çocuklar gibi hüngür hüngür ağladık.. 1 ay önce gördüm bakakaldık birbirimize..
içim nasıl acıdı.. anlatamam bunu çok kötü ağladım yine anlatırken:5:

Seninki çok farklıymış.Çok zor.Off içim ezildi.

işte o yüzden keşke diyorum sorunumuz farklı olsaydı razıydım ona..
bu yara hiç kapanmayacak.. yarım kaldı çünkü..
O kuzen şimdi eski sevgilinin yüzüne nasıl bakıyor.

Nasıl bir fesatlıkdır bu anlamadım.

Madem senle evlenecekti ayrılmasaydı.

Allah bizi fesat insanlardan korusun.

o fesat beni sevgilimden ayırdıktan sonra mesaj atıyor bana kuzenimle çıktığın duyulmasaydı senle tekrar çıkardım ve evlenirdim..
ama şimdi bizimkiler kızar duyulduya baya diye..sen beni unutamazsın ki..onunla bana inat olsun diye çıkmışsındır..vs vs
sanki gel evlenelim diyen var, hazırım bekliyorum diyen var..
neler saydım ağzıma geleni saydım..
anlamış mıdır hayır..

o fesat beni sevgilimden ayırdıktan sonra mesaj atıyor bana kuzenimle çıktığın duyulmasaydı senle tekrar çıkardım ve evlenirdim..
ama şimdi bizimkiler kızar duyulduya baya diye..sen beni unutamazsın ki..onunla bana inat olsun diye çıkmışsındır..vs vs
sanki gel evlenelim diyen var, hazırım bekliyorum diyen var..
neler saydım ağzıma geleni saydım..
anlamış mıdır hayır..

Pes doğrusu.Yüzsüz şey:47:

annen çok korumacı davranmış ancak bu konuda senin fikrin önemli daha doğrusu yüreğin. çünkü hep aklını dinlersen özellikle gönül işlerinde bir süre sonra duygusuz bir insan olursun, tad almazsın yaşadıklarından da . görüyorsun parası çok olan insanların çoğu maddiyatçı oluyor gözleri sevgide olmuyor pek. bunları düşün. eğer çocuğum olacaksa ondan olsun diyorsan için onu kabul etmiş demektir....

canım bence tarını koy annenle konuş takı yapmıycak ev alıcak die anlatkimseyi mutlu etmek zorunda değilsin kendi mutlulugunu düşün zaten evlilik mantık dışı bişiy çok zor yani birde üstüne üstlük sevmediğin bi adamla imkanı yok geçmezzzz ben aşık oldugum adamla evlendim çokta zorluklar yaşadım maddi manevi yok düğünde bunu taksınlar çeyiz alışverişi en pahalı yerden olsun vs...ama ben tavrımı koydum herkeze çeyiz alışverişini eşimle beraber gizliden yaptık bütçemize göre :)takı işide bankadan kredi çek kendi adına yada başka şekilde al takıyı o almış gibi konuş erkek arkadaşınlada öle halledin iki tarafıda memnun etmek zorundasınnnn ve sakın kaçma sakınnnnnnn kaçarak evlenen çok arkadaşım oldu hepsi bin pişmannn hepsi ama yaaa o yüzden aklını kullan hiç ağlama dediği düşün bence

Bir kızı bin kişi ister bir kişi alırmış. Canım umarım hayırlısı olur, seni mutlu edecekse zaten bu günleri atlatırsınız, annen ve ailen olumlu yaklaşır. Amaç zaten senin mutluluğun. Bende yerinde olsam kavga ederdim. Benim için aşk daha önde geliyor. Ha deyince bir sürü kazanacak değil ya, zamanla ikinizde bir birinize destek çıkarsanız çok güzel de geçinirsiniz. İnşallah kalbinden geçen her şey olur.

Back
X