• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yabancı gibi

aneliya1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
18
0
86
Tekirdağ
Merhabalar ben 4 yıllık evliyim.evlendigimizde ilk önce kayinvalidemle oturuyodk 2 yıl.bu 2 yıl boyunca annem hic bana gelmedi.hep bi evin olsa başka olurdu dedi durdu.oysaki Benm rahatim yerindeydi yani ekmek elden su gölden. Ama ailemin bi kahveye bile gelmemesi canımı sikiyodu üstelik bir kizimda olmuştu.kızım 1 yaşındayken ev aldık ve taşındık hemde bir sokak ustune sırf ailem gelebilsin DİE.ama eve taşımalı 2 yıl oldu annem bana 6 ayda bir geliyor.ne bi laf söyledik ne bisey ama hic gelmiyor.gelsede kapıdan uğrayıp gidiyor. Üstelik bir kızım daha oldu ama umrunda değil.ev mevlidi yaptım şimdide bebek mevlidi yapicam ama hic gelip te biseye ihtiyacın varmı DİE sormadi.bu olay benim çok canımı sıkıyor.ne eşim varken nede eşim yokken gelmiyor.hic vakti olmuyomus gelmeye.kayinvalidem bile haftada 2 defa geliyor annem yabancı gibi

Canım annen sadece evine gelmiyor diğer türlü annelik yapıyorsa iyi. Benim annemin evime gelmişliği sayılı pek görüşmeyiz görüşdüğümüzde hep canımı sıkacak şeyler söyler. Hiçbir şekilde kendi derdimden mutluluğumdan bahsedemem. Başka insanların annesiyle ilişkilerini görünce bir garip oluyorum. O yüzden bir tavsiye veremycem ama madem üzülüyorsun konuş bir istersen gelmiyorsun üzülüyorum diye

Back
X