• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem yaşına uygun giyinmiyor

sultane

gelin kız...
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
853
4
96
37
Bursa
43 yaşında bir annem var yaşına uygun gyinmiyor nerde pullu şeyler var nerde ona uygun olmayan şeyler ver onları gymek istiyor kendini hala 20 yaşında gbi hssediyor bulunduğu ortama ayak uydurması lazım ama bunu yapmıyor bizim akrabalarımızda dinimize çok düşkün insanlardır onların arasında sırıtıyor ve tepkide alıyor ben ble onun gbi gyinmiyorum o kapalı ben açık olduğum halde bu sabah bu konudan dolayı tartıştık annemle bunuda sizle paylaşmak istedim ben bunla nasıl başa çıkıcam çok rahatsız oluyorum artık onun yanında

pullu giyiniyor diye mi yaşına uygun olmuyor.üstelik 43 yaşında kadın tam güzel çağları,yaşında ne varmış.nineler gibi mi giyinmeli:34:

ay ben de çok süslüyümdür kızım da büyüyünce böle şeyler demesin bana:61:
boşver cnm ya annen o senin hep güzel olsun nasıl mutluysa öle takılsın, kim ne derse desin, hele baban da hoşnutsa hiç dokunma bence aksine renk katar hayata böle insanlar çekemeyenlere batar geri kalanın hoşuna gider..

annen mutluysa neden olmasın.o yaşta öyle giyinenler çok.baban rahatsız olsa senden önce müdahale ederdi eminim:34:

tatlım benim annem 52 yaşında. ister kot giyer ister etek kimse karışamaz gençliğinide evliliğinide yaşayamamış hayatı kısıtlamalarla geçmiş neden şimdi ben hayatına müdahale ederek canını daha fazla acıtayım bence anneneler ne yapmaları gerektiğini ii bilirler sen biraz daha rahat ol saplantılı olmayı bırak namus kıyafet kriteri ile ölçülmemeli üzüldüğün şeye bak yahu

Dışarıda kapalı, evde açık giyiyorsa kimseyi ilgilendirmez, bende kapalıyım ama evde askılı da giyerim, pulluda giyerim ne olacak, belki gençliğinde içinde kalmıştır aman gençliğnde derken zaten daha yaşlı değil ki.

ne kadar güzel işte annen kendine bakan giyimine özen gösteren bir kadın
ben sizin yerinizde olsam akrabalarım annemi çekiştirdiğinde annemi savunurum
kadının içinden geliyor demek ki öyle giyinmek kendini öyle güzel hissediyor
sütyen takıp sokağa fırlamadıkça sorun yok bence
ayrıca 43 yaş bir kadın için gayet genç bir yaş
:68:

43 yaşında bir annem var yaşına uygun gyinmiyor nerde pullu şeyler var nerde ona uygun olmayan şeyler ver onları gymek istiyor kendini hala 20 yaşında gbi hssediyor bulunduğu ortama ayak uydurması lazım ama bunu yapmıyor bizim akrabalarımızda dinimize çok düşkün insanlardır onların arasında sırıtıyor ve tepkide alıyor ben ble onun gbi gyinmiyorum o kapalı ben açık olduğum halde bu sabah bu konudan dolayı tartıştık annemle bunuda sizle paylaşmak istedim ben bunla nasıl başa çıkıcam çok rahatsız oluyorum artık onun yanında

başkalarına ne faziveymiş tepki göstermek
ne kadar güzel işte kendini iyi hissediyo demek böyle
üstelik dekolte falan da giyinmiyomuş ki anneniz sadece pullu renkli diye
zevkleri başklarından farklı diye yadırgıyosunuz annenizi. boşuna kalbini kırıyosunuz
daha 43 yaşında yaşlı bi kadın da değil üstelik
benim 90 yaşındaki anneaneme siyah ya da kahve bişey alsak
beğenmez bunun gül kurusu yok muydu
eflatunu severim ben der.
renklerin ve giysilerin kendini iyi hissetmeye
gerçekten yararı var

başkalarına ne faziveymiş tepki göstermek
ne kadar güzel işte kendini iyi hissediyo demek böyle
üstelik dekolte falan da giyinmiyomuş ki anneniz sadece pullu renkli diye
zevkleri başklarından farklı diye yadırgıyosunuz annenizi. boşuna kalbini kırıyosunuz
daha 43 yaşında yaşlı bi kadın da değil üstelik
benim 90 yaşındaki anneaneme siyah ya da kahve bişey alsak
beğenmez bunun gül kurusu yok muydu
eflatunu severim ben der.
renklerin ve giysilerin kendini iyi hissetmeye
gerçekten yararı var

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum benım annemde 40 yaşında beraber alışverişe gideriz ben tuttururum anneme anne bunu al sen daha gençsin diye anneniz daha genc bır bayan bırakın istediğni giyinsin...Ben Bağdat caddesinde özel bir firmada magaza müdürüyüm hergün öyle müşteriler geliyor ki anlatamam 60- 70 yaşında bayanların mını etek giyip gezdiğini biliyorum o yüzden bırakın annenizde isteiği gibi giyinsin... Kimseyi ilgilendirmez giyimi dimi...

Valal canm benim annemde 55 yaşında kendi tarafım hep senin annen gibi pullu pullu bakımlı açık bayanlar evlendik eşimin aileside tam tersi hep kaplı kayınvalidem bazen der anneme ayy bu etek kısamı kısa kollu durduğunda da ay üstüne birşey vereyim mi sanane yahu dedim en son biz sana neden kapalısın yada neden şalvar giyorsun diyormuyuz herkez birbirne saygı göstermeli bu diyarı gütmek için dedim şimdi çıt çıkmıyor..

Ki canım senin annen 43 yaşında bence gayet genç benimkisi 55 ozaman bize bir gelin gelse kaynanam hiçç yaşına göre giyinmiyor dese püfff yolarım valla onu onaneymiş:)))))

mini elbiselere ne demeli acaba pulludan kasıt o değildi aslında ama

giysin canım isityorsa giysin benim annem az öncede yazdım 55 yaşında tatile gittikmi şortunuda giyer mayosunuda giyer vucudada genç kız gibidir ohh ben gurur duyarım valla seneye eşimin aileisyle gidicez biz annemle bikini ile onalr elbiselerle zıtlığa bak:)

Kapalı'dan kastınız başı kapalı galiba. Başı kapalı ama üsluplu giyinmiyor ben böyle anladım.
Böyle ise yanlış tabiki. Ama başörtüsü kullanmıyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli insan.
Çevrenin ne dediğini fazla ciddiye almayın herkes kendine baksın kimsenin üstüne vazife degil elestirmek...

Bence karışmamalısın ailem dediğin eşinin ailesi herhalde onları ilgilendirmez ki..

Herkes kıyafetinden kendisi sorumludur, eğer eleştiriliyorsa eleştirenlerin hogörüsüzlüğüdür, açık kapalı fark etmez.

Kapalı'dan kastınız başı kapalı galiba. Başı kapalı ama üsluplu giyinmiyor ben böyle anladım.
Böyle ise yanlış tabiki. Ama başörtüsü kullanmıyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli insan.
Çevrenin ne dediğini fazla ciddiye almayın herkes kendine baksın kimsenin üstüne vazife degil elestirmek...

kastettiğim kesinlikle buydu hangi yolu seçtiyse ona gre kyafetlerini belirlemesi lazım yanından bi adam geçerken laf tanlar bile oluyor ben bundanda rahatsız oluyorum babam gayet medeni 52 yaşında olmasına rağmen pek karışmıyor ayrıca benim kıyafetlerimi gyiyor annem sürekli ondan dolayıda sorun yaşıyorum kapalı bir bayan o yolu seçtiyse o ynde ilerlemesi gerekiyor

kastettiğim kesinlikle buydu hangi yolu seçtiyse ona gre kyafetlerini belirlemesi lazım yanından bi adam geçerken laf tanlar bile oluyor ben bundanda rahatsız oluyorum babam gayet medeni 52 yaşında olmasına rağmen pek karışmıyor ayrıca benim kıyafetlerimi gyiyor annem sürekli ondan dolayıda sorun yaşıyorum kapalı bir bayan o yolu seçtiyse o ynde ilerlemesi gerekiyor

baban rahatsız olmuyorsa sende karışmamalısın,ne demek o yolu seçtiyse.üstelik ben dışarı minilerle çıktığına inanmıyorum.43 yaşta yaşlı olacak bir yaş değil.sende o yaşa gelince anlayacaksın:34:

Back
X