Annem yaşındaki kadının kıskançlıgı

Lexxa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
44
18
18
27
Merhabalar valla ne yazsam nasıl yazsam bilemiyorum çok kafam karışık sizlerinde fikrini almak isterim.
20 yaşındayım ve bi yerde çalışıyorum bir ayı geçkin süredir çalıştıgım yer ortaklı işletilen bi yer ve patronlarımdan biri bayan. Geldiğim günden sonraki haftalar bana kötü davranmaya beni kısıtlamaya başladı hiçbir şey yapmadıgım halde her zaman iltifat ederim ona yapmacık olmadan kendi düşüncelerimi söylerim yani. Ama diğer kızlara davrandıgı gibi davranmıyo bana onlara hep sıcak bana gelince her olayda haksızlık ediyo gerçekten çok bunalmaya başladım işten çıkma noktasına geldim diğer patronlarımla konuştugumda genç ve güzel oldugum için beni bariz şekilde kıskandıgını o yüzden böyle yaptıgını söylediler. Ama aklım almıyo ben ona denk bi insan bile değilim annem yaşında kadın benle yaşıt kızı var beni niye kıskansın kimseye bi zararım yok olamaz da herkes kıskandıgını söylüyo ama ben konduramıyorum . Sizce böyle bişey olabilir mi ben mi saftiriğim yani yada kıskanıyosa ne yapabilirim kıskanmaması için çünkü hayatım zehir oluyo burda ablalarıım cevaplarsanız çok sevinirim

Her yerde bunlardan var. Diyalogu iş dışında çok azaltmanı öneririm

Merhabalar valla ne yazsam nasıl yazsam bilemiyorum çok kafam karışık sizlerinde fikrini almak isterim.
20 yaşındayım ve bi yerde çalışıyorum bir ayı geçkin süredir çalıştıgım yer ortaklı işletilen bi yer ve patronlarımdan biri bayan. Geldiğim günden sonraki haftalar bana kötü davranmaya beni kısıtlamaya başladı hiçbir şey yapmadıgım halde her zaman iltifat ederim ona yapmacık olmadan kendi düşüncelerimi söylerim yani. Ama diğer kızlara davrandıgı gibi davranmıyo bana onlara hep sıcak bana gelince her olayda haksızlık ediyo gerçekten çok bunalmaya başladım işten çıkma noktasına geldim diğer patronlarımla konuştugumda genç ve güzel oldugum için beni bariz şekilde kıskandıgını o yüzden böyle yaptıgını söylediler. Ama aklım almıyo ben ona denk bi insan bile değilim annem yaşında kadın benle yaşıt kızı var beni niye kıskansın kimseye bi zararım yok olamaz da herkes kıskandıgını söylüyo ama ben konduramıyorum . Sizce böyle bişey olabilir mi ben mi saftiriğim yani yada kıskanıyosa ne yapabilirim kıskanmaması için çünkü hayatım zehir oluyo burda ablalarıım cevaplarsanız çok sevinirim
Canim bir fotografini atar misin merak ettik?
Bu arada sen de benimkine bak.

Canim bir fotografini atar misin merak ettik?
Bu arada sen de benimkine bak.

Nasıl atılacagını bilmiyorum burdan özelden atılabiliyosa atarım da sorum acaba ben güzel miyim arkadaşlar değildi göreceli bi kavram sonuçta ama etrafımda beğenilen biriyim konuyla alakalı yorum yaparsan sevinirim

Bence elektriğiniz tutmadi ya da kadin sana isinamadi falan filan ama sen guzelsin diye ayri davrandigini sanmiyorum. Neden dersen bugun sen yarin baskasi is hayatinda genc ve guzel kadinlar gorecek. Takintisi bu olsa calisamazdi.
Yalniz sana iste guzellinle ilgili imalarda bulunuyorsa kisiligini ezmeye calisiyorsa orda bi sikinti vardir.
Bu arada yorumlarini da begendim. Boyle ay guzelim cekemiyorlar havan yok gayey aklı basindasin belli. Basarilar...

Merhaba ben de genç ve güzelim bu arada :P Bunu neden söyledim? Çünkü kendime iltifat eden tek kişi benim. Canım ben.
Konuya geleyim... Yüz yüze durumunu açıklamalısın, sormalısın. Sorunlarını dile getirmelisin. Karşıdaki de bilsin bu durumu ve eğer değişmeyecekse çıkarsın işten.

Kıskançlığın,özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Yaşla bir ilgisi yok.İnsanlar kendilerine denk olmayan diğer insanları da kıskanabilirler.Mutlaka sizde kendisinde olmayan bir şeylere sinir oluyordur.Bu yüzden kıskanıyordur.
Gerekmedikçe muhattap olmayın ve nasıl davranırsa davransın bozulduğunuzu belli etmeyin.

Bence elektriğiniz tutmadi ya da kadin sana isinamadi falan filan ama sen guzelsin diye ayri davrandigini sanmiyorum. Neden dersen bugun sen yarin baskasi is hayatinda genc ve guzel kadinlar gorecek. Takintisi bu olsa calisamazdi.
Yalniz sana iste guzellinle ilgili imalarda bulunuyorsa kisiligini ezmeye calisiyorsa orda bi sikinti vardir.
Bu arada yorumlarini da begendim. Boyle ay guzelim cekemiyorlar havan yok gayey aklı basindasin belli. Basarilar...

Sanırım ısınamadı düşünceniz mantıklı geldi ama ben elimden geleni yapıyodum bi zamana kadar yakın olmak için ve içten bi şekilde yapıyodum niye böyle oldu anlamadım. Sevmediği insanları kötü davranarak işten çıkarttırıyomuş ama bunu duydum yani belki kalmamı istemiyo ne bileyim işte.

Güzellik konusuna gelince de niye bu kadar büyütüldü yorumlarda anlayamadım benim altını çizmek istediğim yer bu değil ve güzellikle övünecek biri olmadım hiç insan zekasıyla vicdanıyla davranışlarıyla ön planda olmalı bence . Teşekkür ederim yorumunuz için sevgilerr

Back
X