Annem yaşındaki kadının kıskançlıgı

Bu sorunun cevabını bulmak için yazdım zaten buraya

Diger kizlara oyle davranmiyor diyorsun. Yani karakteri oyle degil. Sana ozel bir durum. Buradan yorum yapmak zor. + Yapmacik olmadan iltifat ediyorum yazmissin. Belki bu iltifatlarin yapmacik geliyordur ona. Cok bunaliyorsan ayril ama kiskandigini dusunerek oyle davrandigini dusunme.

Sanırım ısınamadı düşünceniz mantıklı geldi ama ben elimden geleni yapıyodum bi zamana kadar yakın olmak için ve içten bi şekilde yapıyodum niye böyle oldu anlamadım. Sevmediği insanları kötü davranarak işten çıkarttırıyomuş ama bunu duydum yani belki kalmamı istemiyo ne bileyim işte.

Güzellik konusuna gelince de niye bu kadar büyütüldü yorumlarda anlayamadım benim altını çizmek istediğim yer bu değil ve güzellikle övünecek biri olmadım hiç insan zekasıyla vicdanıyla davranışlarıyla ön planda olmalı bence . Teşekkür ederim yorumunuz için sevgilerr
Tatlim zekayla on planda olunca da kiziyorlar :ıslık:

Merhaba ben de genç ve güzelim bu arada :p Bunu neden söyledim? Çünkü kendime iltifat eden tek kişi benim. Canım ben.
Konuya geleyim... Yüz yüze durumunu açıklamalısın, sormalısın. Sorunlarını dile getirmelisin. Karşıdaki de bilsin bu durumu ve eğer değişmeyecekse çıkarsın işten.
Bu durumu herkes biliyo sadece konuşulmuyo yani idareden çalışanlara kadar herkesfarkında ama bu konuyu konuşmak istemiyorum onunla çok baskın bi kadın burdakilerde hiçbişey olamamış farkında değilmişsin gibi davran diyolar bende böyle bi insan olamıyorum allak bullak oldu kafam

Seni niye kıskansın koca kadın ya, bu kadınların kıskanılma sevdası beni hasta ediyor bu sitede valla.

Sen o dedikoducu patronlarından kork asıl. Patrona bak, çalışanla diğer patron için kıskanıyor muhabbeti yapıyor. Bu kadar laçkalık olmaz. Aranızda en aklı başında kadın, o kıskanıyor beni dediğin kadın bence. En azından yüzgöz olmamış hiç kimseyle.

Kıskançlığın,özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Yaşla bir ilgisi yok.İnsanlar kendilerine denk olmayan diğer insanları da kıskanabilirler.Mutlaka sizde kendisinde olmayan bir şeylere sinir oluyordur.Bu yüzden kıskanıyordur.
Gerekmedikçe muhattap olmayın ve nasıl davranırsa davransın bozulduğunuzu belli etmeyin.

Evet belli etmezsem daha iyi olur şuan zaten benim yüzümden tartıştılar ortaklar o zamandan beri mesafeli davranıyo ama uğraşmıyoda teşekkür ederim önerin içinn

Seni niye kıskansın koca kadın ya, bu kadınların kıskanılma sevdası beni hasta ediyor bu sitede valla.

Sen o dedikoducu patronlarından kork asıl. Patrona bak, çalışanla diğer patron için kıskanıyor muhabbeti yapıyor. Bu kadar laçkalık olmaz. Aranızda en aklı başında kadın, o kıskanıyor beni dediğin kadın bence. En azından yüzgöz olmamış hiç kimseyle.

Mesaj içeriğini okumadan yorum yaptın sanırım yada çok gocundun sakin ol biraz ve yapıcı yorumlar yap yada hiç yapma ne dersin :)
Oturup dedikodu yaptıgımız yok dediğim gibi işten ayrılacagım gün konuşuldu

Evet belli etmezsem daha iyi olur şuan zaten benim yüzümden tartıştılar ortaklar o zamandan beri mesafeli davranıyo ama uğraşmıyoda teşekkür ederim önerin içinn

Mesafeli davran, kendini ezdirme ve lutfen kadina dogal da olsa iltifat etme.Bu ona daha guc veriyor senin uzerinde baski yaratmaya.

Bu durumu herkes biliyo sadece konuşulmuyo yani idareden çalışanlara kadar herkesfarkında ama bu konuyu konuşmak istemiyorum onunla çok baskın bi kadın burdakilerde hiçbişey olamamış farkında değilmişsin gibi davran diyolar bende böyle bi insan olamıyorum allak bullak oldu kafam

3 seçenek var: 1) Konuşmak. 2) Aldırmamak. 3) Ayrılmak.

Hayır yani mesela bi şeyini gerçekten beğendiysem samimi bi şekilde söylüyorum ona patron yalakalığı yapmıyorum bunu kastettim
Diger kizlara oyle davranmiyor diyorsun. Yani karakteri oyle degil. Sana ozel bir durum. Buradan yorum yapmak zor. + Yapmacik olmadan iltifat ediyorum yazmissin. Belki bu iltifatlarin yapmacik geliyordur ona. Cok bunaliyorsan ayril ama kiskandigini dusunerek oyle davrandigini dusunme.

Mesaj içeriğini okumadan yorum yaptın sanırım yada çok gocundun sakin ol biraz ve yapıcı yorumlar yap yada hiç yapma ne dersin :)
Oturup dedikodu yaptıgımız yok dediğim gibi işten ayrılacagım gün konuşuldu
Bence sevde_ sevde_ yardimci olmaya calismis bu cevabin cok kaba. Uslup buysa patronun olan kadin hakli olabilir.

Teşekkür ederim yorum için yani ezdirmemeye çalışıyorum o noktaya bi daha gelirsek ayrılıcam zaten biliyo artık herkes

aynen öyle. kıskançlık kelimesi bile lügattan çıkarılması gerekirken halen dillerde olması çok fena. eğer ortada bir kıskançlık varsa konu sahibi kadını kıskanıyor gibi hissettim. sırf onun yüzünden işten çıkma noktasına geldiğine göre.. demek ki çok takıyor ve o kadının çok fazla ilgisini istiyor..

Iltifati kes is disinda fazla konusma komik bir sey yoksa tebessum bile etme. Seni hafife aliyor galiba fazla iyi yaklastigin icin. Ben de bir arkadasin dedigi gibi seni yapmacik bulmus olabilecegini dusunuyorum.

aynen öyle. kıskançlık kelimesi bile lügattan çıkarılması gerekirken halen dillerde olması çok fena. eğer ortada bir kıskançlık varsa konu sahibi kadını kıskanıyor gibi hissettim. sırf onun yüzünden işten çıkma noktasına geldiğine göre.. demek ki çok takıyor ve o kadının çok fazla ilgisini istiyor..

İş bu sonuçta kimsenin ilgisiyle duracak değilim aksi şekilde yapılan kötü muameleden bahsediyorum ilgi göstermediği için bunaldım demiyorum. Yapı olarak da hiçbir hemcinsimi kıskanmam değer yargılarım dış görünüşle sınırlı değil sosyal statü eğitim kültür bunlar da geliştirilebilecek şeyler bunlar için de birini kıskanmam aksine örnek alıp kendimi geliştirmeye çalışırım

Back
X