• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem.

Acetone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
67
54
3
Merhabalar
Nişanlıyım , mezunum. Ama KPSSde atanamadım. İşssizlik psikolojisi midir bilemiyorum ama çok bunaldım. Annem çalışmaya başlamadın , bir faydanı göremeden el kapısına gideceksin diyor. Bu cümlesini de haftada en az üç defa söyler. Çalışsaymışım şimdiye arabam olacakmış. Babamdan arabayı almıyormuşum. Onu arabayla gezdirmemi istiyor Ehliyetim var. Ama sürüşüm iyi değil. Delirmek üzereyim. Sürekli aynı şeyleri duymaktan sıkıldım. Az evvel yine yanındaydım ayni cümle. En sonunda evet anne işe başlamadım diye cümlesini tamamladım. Bana kızdı. İnternette dolanırken güldüm. Niye güldün açta sen a... gül diyo. Afedersiniz sansürledim. Lütfen siz anlayın dediğine hiç cevap vermedim. Biraz oturup yine odama geçtim. Evde sürekli babamla kavga halindeler. Hiç huzurlu bir Ortamımız Yok. ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Direksiyonunuz geliştirmeyi deneyin bir meşgaleniz bulunur.Ayrıca atanamadıysanız bile farklı işlere bakabilirsiniz.Alttan alın anne işte.Ele gitsem de ben sana para gönderirim anneciğim diyin :)

Düşününce bir yerde de haklılar aslında. O kadar zaman emek ver karşılığında bir arabayla bir gezdiremesin :KK53:
Aman boşverin alttan alın normal standart anne işte

Düşününce bir yerde de haklılar aslında. O kadar zaman emek ver karşılığında bir arabayla bir gezdiremesin :KK53:
Aman boşverin alttan alın normal standart anne işte
Babam arabasını vermiyor. Annem almıyorsunuz diyor. Patlamazsam iyidir. Gidip çay demliyim de anneme vereyim . o_O

Baska is neden bakmiyorsunuz ?
Kpss olmadiysa ozelde calisabilirsiniz diye dusunuyorum .
Direksiyon da pratik olmadan ilerlemez ki .
Aksamlari deneme surusleri yapabilirsiniz bence

Back
X