- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Var diger kardeslerime gösterdiği ilgi ve sevgiKonu sadece masa yahut masadan yola çıkarak maddi destekte bulunmamak ise, anneniz muhtemelen sadece cimri bir insandir. Kötü bir anne olduğunu düşündürecek başka eylemleri var mı? Çocukluğunuzda şiddet yahut sevgi göstermemek gibi ?
Bilmiyordum ki bilseydim hiç istermiydimAnnenizin huyunu bildiginiz halde neden istediniz ? Bundan sonrasi icin annen dahi olsa arana mesafeni koymalisin bence. Ve eğer calismiyorsan , baslayip esine destek olmalisin.
Asla yapmam ki bundan sonra asla hiç birsey istememanlamamis gibi yapip zorla alsaniza...
burda niye bukadar ince düsünceli herkez biraz delilige vurun.
İstemez zatenAslında sizi sevmese
Eşinizle problem yaşayıp boşanıp baba evine dönmeyin diye
Elinden geleni yapar diye düşündüm
İnanin cimrilik mi sevgisizlik mi bende anlamadim peki cimriyse niye bu zamana kadar sevgisini goştermemiş ben küçükken neyin cimriligini yapabilir kiAnneniz cimri olabilir. Benim sıkça gözlemlediğim. Bir kötü huy diğerlerini de çağırıyor. Malına cimri olan sevgisini de az gösteriyor, bencil oluyor veya kıskanç. O nedenle eşine karşı senin konumunu düşünmemiştir. Ama ben de biraz utandırmak için ya söylerdim veya masayı alırdım.
Keşke dusunmeme sansim olsa Yillardir yara olmuş içimde gercekten bikmişim ona karsi hiç sevgim kalmadi gosteremiyorum da bunuda cok iyi biliyo ama yine birsey olsa tabiki üzülüyorumOnu öyle kabul edin, kalbinizi kapatın, onun anneliği, ayıbı kendine. Bir şekilde kendisiyle hesaplaşır inşallah. Sürekli bunları düşünmeyin, zararı ona olmaz, size olur...
Ben düşünmekten hasta olacaktim, kalbimi ona kapattım. Hepsi bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?