Annem

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Iyi aksamlar buraya sadece içimdekileri dökmek için yaziyorum

küçüklükten beri anne sevgisi alamayan ben artik gercekten dayanamiyorum anne bile diyemiyorum artik nasil bi annedir bugun yasadiklarim daha bi Ağir geldi gerçekten bi insan bu kadar da mi değer vermez oz kizina ya nerden başlayip anlatsam gerçekten bilmiyorum cunku okadar cok haksizliklari var ki hangi birini anlatayım ona karsi yanliş birsey yapsam babama bir şekilde birşeyler anlatip bi sekilde bana karsi doldurur.
bugunku olayda para verip bile almadığı bir yemek masasini bile verebilecek degerim yok onun yaninda ondan iki tane var evde başka masalarida var benimde esyalarim ikinci el zaten ailem neredeyse hatta hiç birsey almadilar esim sagolsun yeni esya almaya başladi durumumuz duzelmeye başlayinca yemek masasida ilerde daha iyi guzel birsey aliriz diyerek once daha onemli esyalari deyiştirelim dedik annemde de aynisinda iki tane masa olduğunu bildiğim için onu verir diye dusunerek istedim ne bilim bu kadar istemsizce tamam dediyini bugun gittim almak için bi kemkum etmeler bi seyler dedim lazim degil içimden cok da onemli degildi nerden istedim ben ya . misafirleri gelicekti ozaman lazim felan olur diyip konuyu kapatma için onlar gitsin sonra aliriz gibisinden diyip konuyu kapatim ordan bi an once ayrilmak için. okadar cok utandim ki esimin yaninda nasil davranica mi sasirdim ağlamamak için kendimi zor tuttum ya elim ayağım birbirine girdi tabi esim herşeyin farkinda. babam da bi kelime etmedi belkide anlamadi konuyu ama onada ayri bi kizdim ki bence konuyu anladi diyemedi mi senin okadar masan var ver diye zaten ben almicaktim. Yanliş anlaşılmasın benim derdim masa degil bana verdiği deger bu kadar acimasızken benden de ona iyi olmami bekliyor siz soyleyin nasil ona sevgi gösterim kaç yasima geldim hiç bi annelik sevgisi gormemişim belki eskiden annesi ona oyle davranmiş olabilir ama ben olsaydim bu bana ders olurdu ilerde çocuğum olursa boyle olmam diye ki ben oyle düşünüyorum cunku insallah rabbim nasip ederse ben cocuklarimla hem arkadaş hem anne olucam onun yaptığı gibi olmıcam
Not : Konu uzun oldu kusura bakmayin hakinizi helal edin sadece içimi dökmek istedim sadece ailedem degil çoğu insandan haksizliga ugradim ve ugramaya devam ediyorum cok canim yansada mecburum yasamaya hayat devam ediyor....

Konu sadece masa yahut masadan yola çıkarak maddi destekte bulunmamak ise, anneniz muhtemelen sadece cimri bir insandir. Kötü bir anne olduğunu düşündürecek başka eylemleri var mı? Çocukluğunuzda şiddet yahut sevgi göstermemek gibi ?

Annenizin huyunu bildiginiz halde neden istediniz ? Bundan sonrasi icin annen dahi olsa arana mesafeni koymalisin bence. Ve eğer calismiyorsan , baslayip esine destek olmalisin.

Annenizin huyunu bildiginiz halde neden istediniz ? Bundan sonrasi icin annen dahi olsa arana mesafeni koymalisin bence. Ve eğer calismiyorsan , baslayip esine destek olmalisin.
Bilmiyordum ki bilseydim hiç istermiydim
Calisiyodum esim suan iyi para kazaniyo ve isten cikmami istedi gerek duymadi

Aslında sizi sevmese
Eşinizle problem yaşayıp boşanıp baba evine dönmeyin diye
Elinden geleni yapar diye düşündüm

Offf bilerek mi yapiyo ya hala onunla doktor rdv gelmemi bekliyor bilerek mi yapiyo aradi acmadim tekrar ariyonca acmak zorunda kaldim isim var sonra ararim diyim sinir kapattim yani bundan da mi anlamadi

Anneniz cimri olabilir. Benim sıkça gözlemlediğim. Bir kötü huy diğerlerini de çağırıyor. Malına cimri olan sevgisini de az gösteriyor, bencil oluyor veya kıskanç. O nedenle eşine karşı senin konumunu düşünmemiştir. Ama ben de biraz utandırmak için ya söylerdim veya masayı alırdım.

Onu öyle kabul edin, kalbinizi kapatın, onun anneliği, ayıbı kendine. Bir şekilde kendisiyle hesaplaşır inşallah. Sürekli bunları düşünmeyin, zararı ona olmaz, size olur...
Ben düşünmekten hasta olacaktim, kalbimi ona kapattım. Hepsi bitti...

İnanin cimrilik mi sevgisizlik mi bende anlamadim peki cimriyse niye bu zamana kadar sevgisini goştermemiş ben küçükken neyin cimriligini yapabilir ki

Keşke dusunmeme sansim olsa Yillardir yara olmuş içimde gercekten bikmişim ona karsi hiç sevgim kalmadi gosteremiyorum da bunuda cok iyi biliyo ama yine birsey olsa tabiki üzülüyorum

Tırnağin varsa basinı kaşi demişler o yüzden anneniz bile olsa kimseden bir şey beklemeyin anneniz bile olsa kimse mecbur değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…