Annem

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
Arkadaşlar annenizin kendi hayatı ile ilgili aldığı bir ton yanlış kararınn üstüne son aldığı yanlış bir karar yüzünden çok fazla sinirlenseydiniz annenize tavır alır mıydınız?
Ona kızsanız, gerçeği yüzüne vura vura onu ağlatsanız da bu yanlış olan şeyi seçseydi eğer ona olan öfkeniz yüzünden mesafe koyar mıydınız araya?
Sırf o üzülecek diye seçtiği karar yüzünden siz sinir olup ondan uzaklaşır mıydınız?
Benim hiç içimden gelmiyor 1 haftalık izni var ve onunla vakit geçirmek istemiyorum ben.

O zaman kısaca bahsedeyim.
8 yıl önce bir evlilik yaptı yani 2. Evliliği.
Annem çok çalışkan bir insandır işinden evine gider gelir sosyal hayatı yok diyebilirim.
Bu adamsa tembelin teki 8 yılda toplasan 1 yıl çalışmamıştır. Çalışsa da at yarışlarına sigaraya kumara yedirdi. Eve bakmadı.
Annemin parasını yedi, anneme borç yaptırdı ödemedi ve maaşına haciz geldi annemin maaşının büyük çoğunluğu onun borcuna kesiliyor.
Kendine yeni bir hayat kurması için ona ev tuttuk başka yerden tam taşınacak adam ben de geleceğim bu sefer çalışacağım diyor ve annem gelmesini engellemiyor.
Tekmeyi basmıyor.

Son düzenleme:
Heeey yavaaaş. Yüze vurup ağlatmak nedir? Ananız o sizin.

Terörist değilse ya da o...luk yapmıyorsa aldığı kararların doğruluğu yanlışlığı sizi bağlamaz. Sadece kendi fikrinizi söyleyip "senin iyiliğini istiyorum" diyebilirsiniz. Fazlası haddinize değil.

Şunu öğrenemedik .
Biz çocuğumuza bile bi yere kadar müdahale edebiliyoruz. Yanlış olduğunu söyler yetmezse bi daha söyler sonra kenara çekşlşrsin .
Neymiş bu kadar ağlatacak annenin yanlışı merak ettim

Arkadaşlar annenizin kendi hayatı ile ilgili aldığı bir ton yanlış kararınn üstüne son aldığı yanlış bir karar yüzünden çok fazla sinirlenseydiniz annenize tavır alır mıydınız?
Ona kızsanız, gerçeği yüzüne vura vura onu ağlatsanız da bu yanlış olan şeyi seçseydi eğer ona olan öfkeniz yüzünden mesafe koyar mıydınız araya?
Sırf o üzülecek diye seçtiği karar yüzünden siz sinir olup ondan uzaklaşır mıydınız?
Benim hiç içimden gelmiyor 1 haftalık izni var ve onunla vakit geçirmek istemiyorum ben.

annemle arama mesafe koymam için çok çok ciddi bir şey olması lazım, evli barklı bir adamın yuvasını bile isteye yıkmaya çalışması gibi
veya kendinden oldukça genç bir erkeğe para yediriyor olması gibi
veya küçük kardeşimi dövüyor olması gibi
bunları yazarken bile çok kötü oldum, Allah korusun

bence tam olarak ne olduğunu yazmazsan istediğin net cevabı alamazsın buradan

sırf o üzülecek derken bundan emin misin mesela yoksa bu bir tahmin mi?

Heeey yavaaaş. Yüze vurup ağlatmak nedir? Ananız o sizin.

Terörist değilse ya da o...luk yapmıyorsa aldığı kararların doğruluğu yanlışlığı sizi bağlamaz. Sadece kendi fikrinizi söyleyip "senin iyiliğini istiyorum" diyebilirsiniz. Fazlası haddinize değil.
Ama üzüleceğini biliyorum, istemiyorum hiçbir şekilde o yüzden beni etkileyen tek yönü üzülecek olması

Ama üzüleceğini biliyorum, istemiyorum hiçbir şekilde o yüzden beni etkileyen tek yönü üzülecek olması

"Bir musibet bin nasihattan iyidir" demişler. Anneler de hata yapabilir,anneler de yanlış kararlar verebilir. Hem belki de siz yanılıyorsunuzdur, anneniz haklı çıkar. Zaman gösterecek. Ama ne olur annenizi ağlatmayın, her koşulda destek olun. Analık hakkı diye bir şey var, bence bu desteği ona borçlusunuz.

annemle arama mesafe koymam için çok çok ciddi bir şey olması lazım, evli barklı bir adamın yuvasını bile isteye yıkmaya çalışması gibi
veya kendinden oldukça genç bir erkeğe para yediriyor olması gibi
veya küçük kardeşimi dövüyor olması gibi
bunları yazarken bile çok kötü oldum, Allah korusun

bence tam olarak ne olduğunu yazmazsan istediğin net cevabı alamazsın buradan

sırf o üzülecek derken bundan emin misin mesela yoksa bu bir tahmin mi?
O zaman kısaca bahsedeyim.
8 yıl önce bir evlilik yaptı yani 2. Evliliği.
Annem çok çalışkan bir insandır işinden evine gider gelir sosyal hayatı yok diyebilirim.
Bu adamsa tembelin teki 8 yılda toplasan 1 yıl çalışmamıştır. Çalışsa da at yarışlarına sigaraya kumara yedirdi. Eve bakmadı.
Annemin parasını yedi, anneme borç yaptırdı ödemedi ve maaşına haciz geldi annemin maaşının büyük çoğunluğu onun borcuna kesiliyor.
Kendine yeni bir hayat kurması için ona ev tuttuk başka yerden tam taşınacak adam ben de geleceğim bu sefer çalışacağım diyor ve annem gelmesini engellemiyor.
Tekmeyi basmıyor.

Kendi bileceği iş. Zaten hayatı zordur bir de siz üstüne gitmeyin kadının. Ayrılmak istemiyor demekki. Burda da görüyoruz 100 yıllık dayak yiyip ben ayrılmak istemiyorum diyenleri. O yüzden ne deseniz boş. Üstelemeyin annenizi. Evi de iptal edin madem birlikte yaşıcaklar evlerinde kalsınlar

Back
X