Annem..

Belki zamaninda yapamadiklarini smdi yapiyr yada yapmak istiyor kendine ve annene zmn ver icini nefretle doldurmak yerine sende ona uymaya calis zamaninda olmamis madem smdi olsun anne kiz olmayi deneyin birbirinize sans verin smdi sogudum ettm gormesemde olur dedigimiz insanlari gun gelip keske gorebilsem dedigimizde is isden gecmis olacak lutfen hayat cok kisa keske demekdense denedim olmadi kendine ve annene bir sans daha ver lutfen gec kalma hyat sandigimz kadar uzun degil

Benim annemde demedi , burnu düşse eğilip almaz okadar dominant okadar otoriterki.....
34 yaşındayım bir kez bile duymadım , ama hiçte umursamadım , herşey karşılıklı nihayetinde .

bazı insanların yapısında yok sanirim yada ne bileyim hayat kavgasina kapilmaktan cocuklarini sevmeyi unutuyorlardir belkide

Benim de annem soğuktur. Sevmek isterim sevdirmez öpmek isterim öptürmez. Hep hep hep adım atan ben. Zor kadın bee. Artık ben de yüz vermiyorum.

İste simdide o guya kizim vs demeye calisiyo ama ben desin istemiyorum.. Sicak olmasin bana bu yastan sonra ki oyle bi cabasida yok zaten.. Sozde cok duskun bana..
En basit ornek, kucuk bebegim oldugu icin bu yil recelimi annemin yapmasini istedim ki herseyimi kayinvalidem yaparr zaten.. Haftalardirr cilek alcamda, aldimda, yapcamda yaptimda tantanasi bitmedi.. Yani kaynanam butun evini yollar bana, annemin evinden elimi kolumu sallayarak gelirim.. Bilmiyorum neden oylee

İyi seninki torununu seviyormuş, benimkinin ona bile tahammülü yok.

Babaannenmi annenden alip seni koynunda yatirirdi yoksa annenmi istemezdi gonullumu yatirjrdi seni babaannenle bence burasida onemli

Siz evlat olarak ne yapıyorsunuz, tatile götürdünüz mü hiç, hediye alıyor musunuz,bebeğiniz olana kadar reçel salça vs yapıp verdiniz mi annenize hiç?

Ben annemi Allah’a havale ettim hiç sevgisini görmedim hep varsa yoksa oğulları oğulları da öyle anneci değildir ama insana kötülük yapan yaranıyor ben iyilikle yaklaşsam karşılığı hep dışlanma oldu artık bıraktım konuşmuyorum dahi

Takılmayın bu konuya bence. Belli gecmis zamanda babaannenizin sizin uzerinizde cok baskındı ve anneniz bu sebeple sizden uzak kalmak zorunda kaldı. Firsat vermediler yani belki de kızını.buyutmeye. belki psikolojik olarak sıkıntılı süreçler yaşadı.. olabilir yani...simdiye odaklanın..geçmiş geçtı... geçmişe takılı yaşarsanız çok üzülürsünüz

Bence haksızlık ediyorsunuz. Birincisi anne kayinvalide ile yaşıyormuş yani hiçbir zaman kendine ait bir evi ve hayatı olmamaış ikincisi zaten kendi anne babasi da sevmeyi bilmiyormuş her insan her şeyi görmeden veremeyenilir. Madem şu an kendince sevmeye yaklaşmaya çalışıyor izin verin. Kendi koşullarınız ve düşünce tarzınızla yargılamayın annenizi. Sizin hayatınızla onunki bir değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…