Belki zamaninda yapamadiklarini smdi yapiyr yada yapmak istiyor kendine ve annene zmn ver icini nefretle doldurmak yerine sende ona uymaya calis zamaninda olmamis madem smdi olsun anne kiz olmayi deneyin birbirinize sans verin smdi sogudum ettm gormesemde olur dedigimiz insanlari gun gelip keske gorebilsem dedigimizde is isden gecmis olacak lutfen hayat cok kisa keske demekdense denedim olmadi kendine ve annene bir sans daha ver lutfen gec kalma hyat sandigimz kadar uzun degilMerhabalar kizlar, size canimi epeydir sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum..konu annem.. Belki bircogunuz beni yargilayacaksiniz ama icimi dokmem gerek..
Annemle kucuklukten beridir hic sicak olamadik, bikez bile kizim demedi bana ben evlenene kadar, babanemle yasiyoduk beni o buyuttu diyebilirim.. Annem rahat uyusun diye koynunda yatirirdi beni, annemde hep bana sen babanenin kizisin diye dislardi, bikez opmedi, sarilmadi.. Sadece adi vardi 'anne'..
Neyse oyle boyle 27 yasima geldim benimde bi kizim oldu cokk sukur.. Hic bana kizim demeyen kadin, ben anne olunca bana kizim kizim demeye basladi, oyle yakistiramiyodumki o kelimeyi agzina her kizim dediginde telefonu yuzune kapatmak istiyodum.
bigun soyledim, 26 yasina kadar bikez bile bana kizim demedin simdide deme cok garip geliyo dedim, uzuldu tabii bende ailemden oyle gordum sevgimi gosteremedim vs dedi kapandi konu, (yani tabiki canim kanim o benim annem sonucta hergun ararim konusurum kimseye laf ettirmem) ama gel gelelim icimde halen bi bosluk var ona karsi.. Yani tamam onu yetistiren anne babada asiri soguk insanlar, dedemi ananemi sevmem cunki bikez bile torun yerine konmadik, ama benm sucum neydii, simdi o kadar yapay geliyoki annemle her konusmamiz, bazen hic aramak dahi istemiyorum, bazen tatile yanina gitmek bile istemiyorum.. Benim kizimi severken bile cok yapay geliyo bana, yani cok cok degisik bi insan, tabiki doguran, buyuten (?) o ama ne bileyim cok dertliyim dostlar.. Galiba cok utaniyorum ama sogudum annemden..
Babaannenmi annenden alip seni koynunda yatirirdi yoksa annenmi istemezdi gonullumu yatirjrdi seni babaannenle bence burasida onemliMerhabalar kizlar, size canimi epeydir sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum..konu annem.. Belki bircogunuz beni yargilayacaksiniz ama icimi dokmem gerek..
Annemle kucuklukten beridir hic sicak olamadik, bikez bile kizim demedi bana ben evlenene kadar, babanemle yasiyoduk beni o buyuttu diyebilirim.. Annem rahat uyusun diye koynunda yatirirdi beni, annemde hep bana sen babanenin kizisin diye dislardi, bikez opmedi, sarilmadi.. Sadece adi vardi 'anne'..
Neyse oyle boyle 27 yasima geldim benimde bi kizim oldu cokk sukur.. Hic bana kizim demeyen kadin, ben anne olunca bana kizim kizim demeye basladi, oyle yakistiramiyodumki o kelimeyi agzina her kizim dediginde telefonu yuzune kapatmak istiyodum.
bigun soyledim, 26 yasina kadar bikez bile bana kizim demedin simdide deme cok garip geliyo dedim, uzuldu tabii bende ailemden oyle gordum sevgimi gosteremedim vs dedi kapandi konu, (yani tabiki canim kanim o benim annem sonucta hergun ararim konusurum kimseye laf ettirmem) ama gel gelelim icimde halen bi bosluk var ona karsi.. Yani tamam onu yetistiren anne babada asiri soguk insanlar, dedemi ananemi sevmem cunki bikez bile torun yerine konmadik, ama benm sucum neydii, simdi o kadar yapay geliyoki annemle her konusmamiz, bazen hic aramak dahi istemiyorum, bazen tatile yanina gitmek bile istemiyorum.. Benim kizimi severken bile cok yapay geliyo bana, yani cok cok degisik bi insan, tabiki doguran, buyuten (?) o ama ne bileyim cok dertliyim dostlar.. Galiba cok utaniyorum ama sogudum annemden..
Siz evlat olarak ne yapıyorsunuz, tatile götürdünüz mü hiç, hediye alıyor musunuz,bebeğiniz olana kadar reçel salça vs yapıp verdiniz mi annenize hiç?İste simdide o guya kizim vs demeye calisiyo ama ben desin istemiyorum.. Sicak olmasin bana bu yastan sonra ki oyle bi cabasida yok zaten.. Sozde cok duskun bana..
En basit ornek, kucuk bebegim oldugu icin bu yil recelimi annemin yapmasini istedim ki herseyimi kayinvalidem yaparr zaten.. Haftalardirr cilek alcamda, aldimda, yapcamda yaptimda tantanasi bitmedi.. Yani kaynanam butun evini yollar bana, annemin evinden elimi kolumu sallayarak gelirim.. Bilmiyorum neden oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?