- Emoji Skoru
- 3.820
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Annem nişanlımı seviyor zaten sorun nişanlım ailesi değil sorun annem. Oğlum diyor hatta ama annem kendi hevesi yokBenim annem de hep buruktu ama ceyizime yardım etti. Damadını da tanıdıkça çok sevdi. Belki nisanlınızla biraz daha iletişim kursa fikirleri değişir?
ve zaten sürekli görüşüyorlarBenim annem de hep buruktu ama ceyizime yardım etti. Damadını da tanıdıkça çok sevdi. Belki nisanlınızla biraz daha iletişim kursa fikirleri değişir?
Annem çok fazla acı çekti. Babamdan dolayı. Anlıyorum da ama bu hep vardı. Biraz tükenmişlik var onda ve bu bizim en güzel dönemimiz bize çok yansıtıyorBenim annem de hep buruktu ama ceyizime yardım etti. Damadını da tanıdıkça çok sevdi. Belki nisanlınızla biraz daha iletişim kursa fikirleri değişir?
Evet üzüyor biliyorum ama benimde ondan bunları beklememden daha doğal ne olabilir maddi hiçbir şey istemiyorum benBelki seni dayanak olarak goruyor. Bi yandan mutlu olmani isteyip bi yandan evinden, onun yanindan ayrilmani istemiyor.
Cok acilar cekti demissin bence durum bu.
Senin gitmen uzuyordur icten ice
Bende bire bir ayni seyleri yasadim.Evet üzüyor biliyorum ama benimde ondan bunları beklememden daha doğal ne olabilir maddi hiçbir şey istemiyorum ben
Yok tam tersi hani babama karşı hep bizim yanımızda durdu ama sadece böyle hevessiz oluşu...Bende bire bir ayni seyleri yasadim.
Icimde hep ukde kaldi.
Ama yapacak birsey yok. Sorun cikarmiyorsa, engel olmuyorsa, varsin birseye karismasin kendi isinizi kendiniz halledin.
Biz herseyi esimle ikimiz sadece ikimiz yalniz yaptik
Anneme göre hayatın tamamı angarya.. Her şeyden bıkmış yorulmuş...Annenin mizacıyla ilgili olabilir mi bu? Kendi düğünümde nişanım da çok hevessizdim. O törenler falan çok anlamsız geliyordu. Önemli olan eşimle birbirimizi sevmemiz, evimin huzuru diye düşünüyordum. Annem gelini hamamı, takı töreni gibi adetlerin hiçbirinden geri kalmak istemedi. Benim ne düşündüğümü kimse anlamadı ve neredeyse kopma noktasına geldik. Yani anneniz size çok değer veriyordur ama gerçekten samimi olarak sadece olan biteni anlamsız buluyordur. Damat bohçalarını falan ne bileyim. Sen yine karşına alıp düşüncelerini olduğu şekilde söyle. O da biraz empati yapar belki. Ama kimilerine göre gerçekten çok angarya bu işler
Boşverin o zaman, zaten çok çekmiş kadıncağız. Sizi sevdiğini de söylüyorsunuz, kafaniza takmayın bunları, bırakın dinlensinAnneme göre hayatın tamamı angarya.. Her şeyden bıkmış yorulmuş...
teşekkür ediyorum yorumlarınız zaman ayırdığınız içinBoşverin o zaman, zaten çok çekmiş kadıncağız. Sizi sevdiğini de söylüyorsunuz, kafaniza takmayın bunları, bırakın dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?