YoktuAnnenizin ekonomik özgürlüğü var mıydı siz dayak yerken? Ve o da şiddet görüyor muydu ekonomik veya fiziksel olarak?
Muhtemelen o surada tüm evlatlarını dusman gibo yetistrdi.aramizda bi tane iyi samini duygularini ifade eden insanlarla iletisimi guzel olan yok hepimizin psikolojisi bozukSanırım anneniz de bazı duygularından temizlikle uzaklaşıyor, dikkatini dağıtıp duygularını bastırıyor elinden bir şey gelmiyceğini düşünerek o şekilde rahatlatıyor kendini yada işe yarar hissediyor
Ya bu anlattiklarim ilk akla gelenler durun bi tane daha soylicem .En nefret ettiğim insanlar bu tip aileler . Resmen rezil hayatlarini aktarmak , onlari zorbalamak icin cocuk dogurmalari beni tiksindiriyor gercek anlamda nefret ediyorum. Sonsuz şükürler olsun ki sevgiye boguldugum
ailede buyudum buyuyorum hala evli olmama ragmen ama cevremde kuzenlerim arkadaslarim yasadilar bu korkunc zorba ebevenynlerle. Acılarını hissettim hep ben de agladim onlarla bu cocuklar bunlari haketmiyor diye. Ama şunu görüyorum bu tarz insanlarla buyudukleri icin cocuklarina eslerine tam tersiler mutlular umarim sizde mutlulugu bulursunuz. Hayata eksi baslamadiniz bu sizin sucunuz degil bundan sonra hayatinizi guzellestirmek elinizde inşallah hayatinizin geri kalani gecmisinizden binlerce kat daha guzel gecer .
Ne güzel bir yazı kalbimi bıraktımAma şunu görüyorum bu tarz insanlarla buyudukleri icin cocuklarina eslerine tam tersiler mutlular umarim sizde mutlulugu bulursunuz. Hayata eksi baslamadiniz bu sizin sucunuz degil bundan sonra hayatinizi guzellestirmek elinizde inşallah hayatinizin geri kalani gecmisinizden binlerce kat daha guzel gecer .
Aynen babama söyledik kac kere annemin iyi olmadığını bize kızardi babam anneniz o saygili olun ,sizin kotulugunuzu istemez vs diyordu. Annem de ben hasta değilim siz hastasınız allah sizin gibi evlatları ne yapsın annelerinin psikolojisi bozulmuş oylemi ne biçim insansiniz sizin pskilojonoz bozuk. Ben çok ıyim vs diyordu aynen dedğiniz gibi ayyynen.Kusura bakmayın ama anneniz hastalıklı ruhunu beslemek için ha bire çocuk doğurmuş.Kendi gibi sorunlu bireyler yetişsin diye elinden geleni yapmış.Tedavi ol desen hepinizden sağlıklıyım gidin siz tedavi olun ruh hastaları der.....En güzeli mesafe mesafe ruhen iyileşmek istiyorsan geçmişin yükünden kurtul annen sırtında ağır yük.İster affet yoluna devam et,ister dök içini sınır çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?