En nefret ettiğim insanlar bu tip aileler . Resmen rezil hayatlarini aktarmak , onlari zorbalamak icin cocuk dogurmalari beni tiksindiriyor gercek anlamda nefret ediyorum. Sonsuz şükürler olsun ki sevgiye boguldugum
ailede buyudum buyuyorum hala evli olmama ragmen ama cevremde kuzenlerim arkadaslarim yasadilar bu korkunc zorba ebevenynlerle. Acılarını hissettim hep ben de agladim onlarla bu cocuklar bunlari haketmiyor diye. Ama şunu görüyorum bu tarz insanlarla buyudukleri icin cocuklarina eslerine tam tersiler mutlular umarim sizde mutlulugu bulursunuz. Hayata eksi baslamadiniz bu sizin sucunuz degil bundan sonra hayatinizi guzellestirmek elinizde inşallah hayatinizin geri kalani gecmisinizden binlerce kat daha guzel gecer .
Ya bu anlattiklarim ilk akla gelenler durun bi tane daha soylicem .
Bi yakınımızın düğüne gittik lise 3 teyim yada 2.
Annem dedi ki kıyafetini sorarlarsa nerden aldığını söyleme sakın.ben de tamam dedim.cunku onlar o zman benim için akilli başlı insanlar bazen şuursuzca itaat ediyorsun.
Neyse düğüne gittik geldik . Laf arasında dedim ki kuzenim benle yaşıt o zman lisede o da. Kuzenim kiyafeti çok güzel nerden aldı dedi.ben de çarşıdan dedim .
Vay efendim niye söyledin biz sana demedik mi.ben de dedim ki ne olacak anne ne önemi var yani niye sakliyim.
Bana diyor ki,sen söyleme sır olsun herseyini bilmesinler ,
Ben de diyorum anne ne olacak ya şuan ne kadar büyütüyorsun bunu alt tarafı elbise yani.gitsin aldım aynısından ne olacak.
Bana ne laflar ne hakaret ne mallligim ne salaklığım. Niye söyledin niye söyledin biz sana deme diyoruz sırlı ol insanlara karşı herseyini söyleme.
Ya anne diyorum ben de bu ozel hayatımız mi bunun neresi özel ,bi kıyafet ya Allah kahretsin bi elbise .Allah canımı alsın bu ne vs diye sesler yükseldi annem yükseldi.
Durun daha bitmedi.
Bana diyor ki başka ne dedin neyini söyledin.ulan lise ye giden bi kızım neyimi soylıyım neyim var ne gibi bisey saklıyorum ki.
Bisey demedim diyorum.
Sana bisey sormadilarmi .
Yok yok ne soracaklar neredeyse
Kavga geceye kadar sürdü.
Şaka sanıyorsunuz ben salya sümük ağlıyorum gece 2 oturma odasında yatıyorum ağlayarak uyudum allaha yalvardım bana yardim et diye hiç ama hiç unutmuyorum işte o geceyi.
Bu insanla ömür geçirdim malesef düşünebiliyor musunuz...