annem...

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
0
Eskişehir
kızlar annemle normalde iyi anlaşıyoruz, ya da ben öyle sanıyordum bugüne kadar.
evdeyken iyiyiz, ne zaman dışarı çıksak sokakta sesini yükseltip bir konuya sardırıyor.
ama nasıl bir sardırma anlatamam. ne desem yanlış anlıyor ve sürekli geçmişte söylediğim bazı sözleri çarpıtarak anlatıyor. sürekli beni suçluyor.
eğer onu översem iyi ama bir an bile eleştirirsem öldüm demektir.
menapozu geçireli çok oldu, onunla bir ilgisi yok.
kendi hayatımı kuramadım dediğimde herkes evlenmek zorunda mı, kabullenemedin gitti vs der.
sonra da en ufak bir konuda hayatını kuramadın der.
resmen kafasına göre takılıyor. en son maddi olarak ondan beklenti içinde olduğumu söyledi.
o ölsün de ev bana kalsın diye bekliyormuşum.

arkadaşlar bir şeyler söyleyin nolursunuz.

birşeyler bir yerde düğüm olmuş ve anneniz bunu hazmedemiyor. sizi yanlış anlıyor. hatta neredeyse rekabet haline gelmiş.

açıkça konuşmaya çalışın. sana birşey olsa en çok benim canım yanar neden ev mal mülk düşüneyim diye söyleyin.

söylüyorum...işe yaramıyor.
kardeşimin iş kurma ihtimali var, biraz toplu paraları var bizimkilerin.
eğer o parayı kardeşime yatırırlarsa ben istemezmişim.
halbuki bu daha önce de konuşuldu ve benim en ufak bir karşı çıkmam olmadı çünkü rahatsız olmadım.
ama ne desem nafile...
istemiyormuşum ben.
delirdim resmen.
sakin sakin oturuyorum, sakince cevaplar veriyorum ama içten içe delirdim...

sizin kıskanç yada fesat olduğunuz yönünde bir düşüncesi var mı?

belki bir konuda yanlış anlamasına sebep oldunuz?

babanız ve kardeşinizle aranız nasıl?

Karakteri böyleyse siz bunu değiştiremezsiniz ki, suyuna gitmeye çalışın...

evet ama maddi en ufak bir beklentiye girmemiş bir insan olarak bununla suçlanmak çok ağır... para biriktirsem "sayemize biriktiriyorsun" diyor. ki ben eve çok harcayan bi insanım. yılın yarısından fazla zamanda beraberiz ailemle. ve gocunmam. ama hiçbir şey harcamadın eve der. iyilikle veya kötülükle cevap versem de aynı. (

Düzelmez bee güzelim karekteri buysa böle gider . Bizdede böyle problemler var hatta daha fazlası var takmamaya çalışıyorum oluruna gidiyorum napa bilirimki atamazsın uzak kalamazsın anne bu kızıyorum , kırılıyoru, aglıyorum yine gidiyorum yine arıyorum. Yapıcak bi şey yok tek artısı bana evladıma böyle davranmıyorum çok güzel bi iletişimimiz var .

çok üzücü gerçekten. bir de bu dediğiniz işte, sanki çift karakterliyiz, bir gün şahane akşama manyak oluyoruz.
ve sebebi ben değilim...
ya da benim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…