annem

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
bugün aldığım bir haberle yıkım üzüntü yaşadım resmen. canımdan çok sevdiğim bir tanecik annem yarın hastahaneye yatıyor yarın anju pazartesi de ameliyat olacakmış :43: çok üzgünüm dayanamıyorum hastane hasta haberleri bu haber de insanın canı olunca daha da çok üzüyor. annem yıllardır kalp hastası ameliyattan kaçıyordu kardeşim bu yıl sınava gireceği için o etkilenmesin diye onun sınavından sonra olabilirim diye düşünüyordu fakat doktor ameliyat olmassan her an felç olma riskin var kan aniden gitmezse kötü olabilir demiş ve mecburen ve tabi ki sağlık için ameliyat olacak. korkuyorum endişeleniyorum.Rabbim annemin de tüm hastaların da yarımcısı olsun şifa versin inşalalh :14:

İçini ne derece rahatlatabilirim bilmiyorum ama yazacağım umarım işe yarar canım..
Benim annem babaannemdir o baktı o büyüttü beni.. Tapıyorum resmen. Bi anda iki kalp krizi birden geçirdi anjiyo yapıldı sonra acil by pass dendi. Kendisi 65 yaşında tansiyon ve şeker hastası. masada kalma riski nerdeyse yüzde 70 düşün. ben elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum ruh gibiyim. ameliyat olsa bi türlü olmasa bi türlü mecbur olsun dedik. ameliyatı tam 6 saat sürdü. düşün by pass 6 saat sürer mi. korkudan elim ayağım titriyor ramazan birde. ameliyattan çıktı gayet başarılı geçmiş falan. daha sonra mikrop kaptı bacağındaki dikişler falan patladı doktorlar o kadar olumsuz konuştu ki ama şu an sapasağlam iyi ki de ameliyat olmuş diyoruz. 3 ay sonra ameliyat olalı 1 yıl olacak. her şey eskisi gibi oluyor babaannem hızla iyileşiyor. sen canını sıkma sakın rabbim herkese şifa versin

İçini ne derece rahatlatabilirim bilmiyorum ama yazacağım umarım işe yarar canım..
Benim annem babaannemdir o baktı o büyüttü beni.. Tapıyorum resmen. Bi anda iki kalp krizi birden geçirdi anjiyo yapıldı sonra acil by pass dendi. Kendisi 65 yaşında tansiyon ve şeker hastası. masada kalma riski nerdeyse yüzde 70 düşün. ben elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum ruh gibiyim. ameliyat olsa bi türlü olmasa bi türlü mecbur olsun dedik. ameliyatı tam 6 saat sürdü. düşün by pass 6 saat sürer mi. korkudan elim ayağım titriyor ramazan birde. ameliyattan çıktı gayet başarılı geçmiş falan. daha sonra mikrop kaptı bacağındaki dikişler falan patladı doktorlar o kadar olumsuz konuştu ki ama şu an sapasağlam iyi ki de ameliyat olmuş diyoruz. 3 ay sonra ameliyat olalı 1 yıl olacak. her şey eskisi gibi oluyor babaannem hızla iyileşiyor. sen canını sıkma sakın rabbim herkese şifa versin

cidden ameliyat konuların da sonuç olarak böyle güzel haberler almak beni çok sevindiriyor çünkü annem aklıma geliyor onun da iyi olacağına inanıyorum desteğin için teşekkür ederim. Allah senin babaannene de şifa versin inşallah.

cidden ameliyat konuların da sonuç olarak böyle güzel haberler almak beni çok sevindiriyor çünkü annem aklıma geliyor onun da iyi olacağına inanıyorum desteğin için teşekkür ederim. Allah senin babaannene de şifa versin inşallah.

amin canım cümlemize. Canını sıkma dua et bol bol :54:

Öncelikle çok geçmiş olsun
Benim babamda annenizin geçireceği bütün işlemleri geçirdi
Şuan delikanlılara taş çıkarır,umarım annenizde atlatabilir

Dua edeceğim sana canım.:2:

Sıkma canını,çok geçmiş olsun.70 yaşındaki babaannem 3 yıl önce oldu.Şimdi benden sağlam valla.:1:

Öncelikle çok geçmiş olsun
Benim babamda annenizin geçireceği bütün işlemleri geçirdi
Şuan delikanlılara taş çıkarır,umarım annenizde atlatabilir

babanıza o zaman içten bir maşallah e şifa diliyorum Allahtan. inşallah dediğin gibi annem de kısa zaman da iyi olur ameliyatı güzel geçer. ameliyattan sonra daha sağlıklı olur.

Dua edeceğim sana canım.:2:

Sıkma canını,çok geçmiş olsun.70 yaşındaki babaannem 3 yıl önce oldu.Şimdi benden sağlam valla.:1:

çok teşekkür ederim canım çok sağol...
maşallah babaannene inşallah annem de öyle olur...

Bisey olmaz canim sen icini rahat tut yeterki dua et annen icin.
Benim babaannemde oldu hic biseycik olmadi :)
Gecmis olsun

Bisey olmaz canim sen icini rahat tut yeterki dua et annen icin.
Benim babaannemde oldu hic biseycik olmadi :)
Gecmis olsun

çok teşekkür ederim canım.
aynen elimden dua etmek geliyor dua ediyorum ben de.
babannede geçmiş olsun maşallah.
böyle ameliyat sonrası iyi olanalrı duyunca içim ferahlıyor.
desteğin için teşekkür ederim.:)

Sonucu mutlaka bildir bize,çatlarım yoksa.:1:

tabi canım bildiririm bugün konuştum işte en son anjiyoyu kandan kaynaklı bir problemden yapamamışlar pazartesi ona bakacaklarmış pazartesi büyük ihtimal anjiyo olup salı veya çarşamba da ameliyat olacak doktoru öyle söylemiş bakalım bekliyoruz biz de.

çok çok geçmiş olsun rabbim annenize şifa versin. benim babam da 2009 yılında bu süreçten geçti şimdi bizden daha sağlam maşallah:36:

Annenize cok cok gecmis olsun. benim de babam 2 ay once anjiyo 1 hafta sonrasinda da by-bass ameliyati oldu. babam 74 yasinda ve yuksek tansiyon hastasi.
bizde cok korktuk , uzulduk. ameliyat sonrasi bakimi cok onemliymis. 3 hafta ziyaretci kabul etmedi , ameliyatin ertesi gunu yalniz basina adim adim yurudu, 4 hafta sonra disarda yuruyuse basladi.cuma gunu dr konturolune gitti. masallah cok iyi , planlari haziran 5-6 gibi yazliga gitmek.:nazar::nazar::nazar::nazar:
insanin elinde degil gece gunduz anneniz aklinizdan cikmayacak. ama doktorlarimiz cok iyi , cok deneyimliler.hangi hastana de olacak bilmiyorum ama genelde ameliyatlara prof. drlar giriyor.
iciniz ferah tutun , pozitif dusunun.insallah anneniz en kisa zamanda sagligina kavusur.

çok çok geçmiş olsun rabbim annenize şifa versin. benim babam da 2009 yılında bu süreçten geçti şimdi bizden daha sağlam maşallah:36:

çok şükür ne güzel babanızın iyi sağlıklı olmaıs maşallah. inşallah annem de iyileşir kısa zaman da. çok teşekkür ederim.

Annenize cok cok gecmis olsun. benim de babam 2 ay once anjiyo 1 hafta sonrasinda da by-bass ameliyati oldu. babam 74 yasinda ve yuksek tansiyon hastasi.
bizde cok korktuk , uzulduk. ameliyat sonrasi bakimi cok onemliymis. 3 hafta ziyaretci kabul etmedi , ameliyatin ertesi gunu yalniz basina adim adim yurudu, 4 hafta sonra disarda yuruyuse basladi.cuma gunu dr konturolune gitti. masallah cok iyi , planlari haziran 5-6 gibi yazliga gitmek.:nazar::nazar::nazar::nazar:
insanin elinde degil gece gunduz anneniz aklinizdan cikmayacak. ama doktorlarimiz cok iyi , cok deneyimliler.hangi hastana de olacak bilmiyorum ama genelde ameliyatlara prof. drlar giriyor.
iciniz ferah tutun , pozitif dusunun.insallah anneniz en kisa zamanda sagligina kavusur.

çok teşekkür ederim.maşallah babana Allah şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.evet annemin ameliyatına da prof. girecekmiş.çok teşekkür ederim desteğin güzel düşüncelerin için de.

Back
X