• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

uktispor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
74
0
86
Bursa
Meraba kızlar.40 yaşında bir annem var;bu zamana dek çok problemli bir hayat yaşadı,2.evliliğini yaptı.Tamamen yanlış bir insandı.Çok mutsuz oldu annem.(Beni etkileyen kısımlarına hiç girmiyorum,konu bayağı uzar.Ben çocukken kaç kez intihar etmişliği,evden kaçıp gitmişliği vardır vs..) Sürekli bir melankoli havasında şu an.Facebooktan yazdıklarını görüyorum(ben uzaktayım),çok üzülüyorum.Yazdıklarının teması hep terk edilmişlik,vefasızlık,imkansızlık...O kadar üzülüyorum ki görünce.Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum.Çok agrasif birisi.Sana ne,hesap mı vereceğim deme potansiyeliine sahip.Ne yapabilirim annem için?Fikrlerinize ihtiyacım var.

Meraba kızlar.40 yaşında bir annem var;bu zamana dek çok problemli bir hayat yaşadı,2.evliliğini yaptı.Tamamen yanlış bir insandı.Çok mutsuz oldu annem.(Beni etkileyen kısımlarına hiç girmiyorum,konu bayağı uzar.Ben çocukken kaç kez intihar etmişliği,evden kaçıp gitmişliği vardır vs..) Sürekli bir melankoli havasında şu an.Facebooktan yazdıklarını görüyorum(ben uzaktayım),çok üzülüyorum.Yazdıklarının teması hep terk edilmişlik,vefasızlık,imkansızlık...O kadar üzülüyorum ki görünce.Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum.Çok agrasif birisi.Sana ne,hesap mı vereceğim deme potansiyeliine sahip.Ne yapabilirim annem için?Fikrlerinize ihtiyacım var.

Anneler ya kıyamam ona :31: bence annene mektup yaz benim annem kendini kötü hissedince ben öperim ben senin hep yanındayım bak falan gibi sözler söyleyince sakinleşir ama uzaktaymışsın bence mektupla anlat ya da birlikte olan bir resminizin altına not ekle onu çok sevdiğini onun üzüldüğünü görünce senin daha daöçok üzüldüğünü vb yaz mail at.ya da bence en güzeli yapailirsen şarkı söyle telefonda, ben anneler gününde uzaktaydım aradım o açar açmaz benim annem güzel annem şarkısını söyledim çok duygulanıyorlar tecrübeyle sabit:31:

madem bir facebook sayfası var , sayfasını hoşuna gideceği şeylerle doldurabilirsin ,, onu düşündüğünü ve yanlız olmadığını hisseder ahh annelik evlatlara dayanılmaz :)

bence de anneniz kendini yalnız hissettiği için onu ne kadar sevdiğinizi gösterecek bir şeyler yapmalısınız. olmadık zamanda bir hediye gönderin mesela, ya da sık sık mesaj atın,arayın. aslında kendini yalnız hisseden kişinin en iyi ilacı hayvandır bence. keşke annenizin bir kedisi filan olsa.gerçi çalışıyorsa bakamaz,ama çalışmıyorsa ona böyle bir şey teklif etseniz olur mu acaba ? :)

Anne olmak ve sana anne hisleriyle yol göstermek isterdim.. Ama bu halimle doğru cümleler kuramam sana...

bence de anneniz kendini yalnız hissettiği için onu ne kadar sevdiğinizi gösterecek bir şeyler yapmalısınız. olmadık zamanda bir hediye gönderin mesela, ya da sık sık mesaj atın,arayın. aslında kendini yalnız hisseden kişinin en iyi ilacı hayvandır bence. keşke annenizin bir kedisi filan olsa.gerçi çalışıyorsa bakamaz,ama çalışmıyorsa ona böyle bir şey teklif etseniz olur mu acaba ? :)[/QUOTE :8

hayvanları çok sever annem de bakımıyla pek ilgilenemez.Sevgisizlikten dem vuruyor hep yazılarında.:(

[/QUOTE] hayvanları çok sever annem de bakımıyla pek ilgilenemez.Sevgisizlikten dem vuruyor hep yazılarında.:([/QUOTE]

o zaman her fırsatta onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin. yapabileceğiniz en basit ama en büyük şey bu bence.:31:

edit: bu alıntı niye olmadı ya? :15:

Son düzenleme:
Buraya açık açık yazmaktan çekindim aslında açıkcası.Annemin yazıları sevgiliye hitaben yazılan yazılar.Beni bu rahatsız ediyor.Anlatabildim mi?:43:

Buraya açık açık yazmaktan çekindim aslında açıkcası.Annemin yazıları sevgiliye hitaben yazılan yazılar.Beni bu rahatsız ediyor.Anlatabildim mi?:43:

:26: böyle konularda sizin yapabileceğiniz fazla bir şey yok ne yazık ki. aşk acıları yaşanıyor ve daha sonra geçiyor. size de olmuştur. anneniz olduğu için kıyamıyorsunuz anlayabiliyorum ama sizin cidden bu konuda yardımcı olabileceğiniz çok bir şey olmadığı düşüncesindeyim. siz ilginizi eksik etmeyin yeter. illa ki atlatır bunu da :50:

annen bu durumu hem üzüyor hem utandırıyor olmalı seni

ne ddenebılırki bi anneye uyarsan kötü karşılıyacak bu belli

ya göze alıp uyar yada göz yum

Back
X