Meraba kızlar.40 yaşında bir annem var;bu zamana dek çok problemli bir hayat yaşadı,2.evliliğini yaptı.Tamamen yanlış bir insandı.Çok mutsuz oldu annem.(Beni etkileyen kısımlarına hiç girmiyorum,konu bayağı uzar.Ben çocukken kaç kez intihar etmişliği,evden kaçıp gitmişliği vardır vs..) Sürekli bir melankoli havasında şu an.Facebooktan yazdıklarını görüyorum(ben uzaktayım),çok üzülüyorum.Yazdıklarının teması hep terk edilmişlik,vefasızlık,imkansızlık...O kadar üzülüyorum ki görünce.Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum.Çok agrasif birisi.Sana ne,hesap mı vereceğim deme potansiyeliine sahip.Ne yapabilirim annem için?Fikrlerinize ihtiyacım var.
bence de anneniz kendini yalnız hissettiği için onu ne kadar sevdiğinizi gösterecek bir şeyler yapmalısınız. olmadık zamanda bir hediye gönderin mesela, ya da sık sık mesaj atın,arayın. aslında kendini yalnız hisseden kişinin en iyi ilacı hayvandır bence. keşke annenizin bir kedisi filan olsa.gerçi çalışıyorsa bakamaz,ama çalışmıyorsa ona böyle bir şey teklif etseniz olur mu acaba ? :)[/QUOTE :8
hayvanları çok sever annem de bakımıyla pek ilgilenemez.Sevgisizlikten dem vuruyor hep yazılarında.
Buraya açık açık yazmaktan çekindim aslında açıkcası.Annemin yazıları sevgiliye hitaben yazılan yazılar.Beni bu rahatsız ediyor.Anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?