annemden bıktıımmm

bu kadar baskıcı sıkan bır anne senı nasıl sehır dısına

ünv. okumaya gonderdı ılgınc dogrusu :44:

Ay okurken fenalık geldi ben bunaldım. Nasıl okulunu bırakıp geri dönebildin ki?Keşke alışmak için daha fazla çaba harcasaydın.

Kendini eyitemeyen ailelerin inançları ve yasakları bir birine ne kadar benziyor.
zaten yanlış şekilde cocuk yetiştirmeleri yüzünden ya kötü yola düşerler yada cocukların kafası ile oynarlar.
Sirf cocuklarını bu sekilde koruya bileceklerini düşünmeleri ne ilginç, hala bu çağda!

Konu sayibi arkadasım artık cok az insan var böyle düşünen, aileni anlıyorum çünkü seni böyle koruya bileceklerine inanıyorlar, aynı yollardan kendileride gecmiş. Cahil insanlar korktukları için herşeyi zindan ederler.

Bu yüzden gittiğin yatılı yere tekrar dönmenin yollarını bulsan, okuyup kendini yetiştirirsen bir gün aynı şeyleri sende cocuklarına yaşatmamış olursun. Ayrıca ailenden uzaklaşman iyi gelecekdir sana. İnsallah zamanla kendini daha iyi hissedersin canım!

Annenden bu kadar bıktıysan gittiğin okula tutunabilirdin :44::44:
Yine geri dönmüşsün,, millet kazanmak için can atıyor sen okumayı teptin.. Hayatı erteledin..

Ne kadar kızsada, lafta söylese annedir o. Ellerinden öpülür. Yaşın daha ufak. Bende senin yaşlarındayken bu şekilde düşünürdüm, ama İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Annen seni korumaya çalışıyor ve sende biraz onu anlamaya çalış bence. Asilik yapma !! Okul kazandım demişsin ne güzel ailen yollamış demek ki ama tutunamamışsın belli ki. Onlar ne yapıyorlarsa çocuklarının iyiliği için yapıyorlar yaşın biraz ilerleyince ve çoluk çocuğa karışınca eminim kendisine hak vereceksin.

Öncelikle hepinize meraba nasıl başlayım bilmiyorum ben annemden resmen bıktım nefret ediyorum yaşım olmuş 20 ben ne dışarı çıkabiliyorum ne tek başıma bi akrabama gidebiliyorum ne arkadaşlarımla buluşabiliyorum hatta evimin karşısındaki parka arkadaşlarım geliyo ben 5 dakikalığına bile yanlarına gidemiyorum hastalanırım doktora gitcem derim ne işin var oralarda tek başına der tüm bunlardan bıktığım için başka şehirde üniversiteye gittim ama yurtta yapamadım geldim gelmez olaydımm bıktım artık hayattan soğudumm karşı çıkınca 20 yaşıma geldim senden izin almama gerek yok diyince gez sokakta o zaman sokak or*spuları gibi gece 1lerde 2lerde gel eve diyo vuruyo psikolojim bozuldu antidepresan kullandım uzun süre sonra ilaçlarımı çöpe attı doktora göndermedi kontrolsüz ilaç bırakmamdan daha da kötü oldum bütün hastalıklar bende kafayı yicem artıkkk yaaa :(

Yazık çok yazık diye diye okudum yazdığını:19::19:
. Yaşın 20, afedersin de sen kendini ne sandın acaba? Annen senin o herşeyine karışır elbette.. Arkadaşlarını sevmiyordur karışıyordur. Dua et annen seni kolluyor. Ne olduğu belli olmayan 30 yaş görünümlü 15 yaşındaki kızların annesi gibi bi annen yok sevinmelisin.. annelerinin haberi olmadan Gecenin bi yarılarına kadar sokakta erkek veya kız arkadaşlarıyla gezen kızların annesi gibi bi annen yok..
Dua et Senin için iyi bir gelecek hazırlayan annen var..

Annenden nefret ettiğin bu günlerini ne zaman arayacaksın biliyormusun?
Nefret edecek bir annen bile olmadığında..:50:

Yeniden bir okul için uğraş ve bu sefer başar git , uyum sağlamaya çalış.Yoksa ömür boyu birilerini ararsın yanında tek başına ayaklarının üstünde duramazsın:31:

bu kadar baskıcı sıkan bır anne senı nasıl sehır dısına

ünv. okumaya gonderdı ılgınc dogrusu :44:

Bende aynısını düşündüm:44:

Şehir dışına gönderebildiklerine göre değişmesi için bir umut vardır. Arkadaş çevreni yanlış seçiyorda olabilirsin bu yüzden sana güvenmiyorda olabilir. Bilemedim. Okulu bırakmakla büyük bir hata yapmışsın sıksan dişini alışırdın. Bence tekrar gir sınava. Umudunu kırmak istemem ama bahsettiğin gibi bir aile okulu bırakıp dönmüş birini tekrar gönderir mi bilmiyorum ama dene muhakkak. Allah kolaylık versin ne diyeyim. Dilerim sen ilerde böyle bir anne olmazsın.

öncelikle allah sabır versin diyorum ve yaşadığın bu olayların hepsini bizzat bende yaşadım ünv. kazandım bi müddet sonra ordaki şartlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım keşke bırakmasaydım diyorum şimdilerde çünkü annem artık iletişim kuramayacak kadar uzağız en ufak bişiyde bağırıp çağırıyor bazen sırf biraz nefes alıyım diye dışarı çıkyorum eve geldiğimde burnumdan getiriyor :43: ve artık öyle bi düşüncedeyimki bidaha asla bu durum düzelmeyecek diye anti depresyan ilaçlarını kullanacaktım ama kilo alırım diye o olayada hiç bulaşmadım o yüzden bazen ilaç çözüm değil gerçekten bunu onların farkedip düzelması lazım..

Back
X