Annemden habersiz adına hat açılmış

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
Mrb avukat bey 3 gün önce anneme mahkemeden bir kağıt gelmiş bizde hemen durumu öğrenmek için mahk.gittik gittiğimizde öğrendikki avea operatörü annemden habersiz hat açmış ve hattı satmış satın alan kişi de bir adamla telefonda bir adamı sözlü ve yazılı tehditler etmiş karşı tarafta mahkemeye vermiş...sorşturmada hat annem adın çıkmış ve mahkeme bu sebebten annemi çağırmış yazık annem 50 yaşında ilk kez mahk.kapılarına gitti ve şok olduk asla haberimiz yok ken avea hat açmış sahte imzalar kullanarak ve hat daha sonra turksell taşınmış yine sahte evraklarla biz turkseli arıyıp numarayı öğrendik biliyoruz şimdi size sorum

annem avea başvuru yaparsa sahte imzalı hat açama evrağı elde ediyor
turksellde başvuruda aynı şekilde sahte imzalı evrağı verebiliyor(tarayıp sisteme kayıt ediyorlar o bakımdan hat açılırken doldurulan evrak ellerinde mevcut

şimdi biz turksell ve avea nasıl bir dava açalım ortada bir savcılık olayı var annem manevi olarak çok yıprandı migren krizi tuttu gece acilde yattı üzüntüden

bunlara dava açıcaz ve suç duyurusunda bulunacağım ben nasıl bir yol izliyim nerden başlıyım kazanırmıyım tazminat davası açsam...cevabınızı bekliyorum çok teşekkürler

Merhaba;
İzinsiz açılan hatlar nedeniyle Avea veya Turkcell e değil hatları açan Avea veya Turkcell bayilerine dava açabilirsiniz. Bu davalarda varsa maddi zararlarınız ile birlikte manevi zararlarınızı da talep edebilirsiniz.
Ayrıca izinsiz hat açanlar hakkında suç duyurusunda bulunabilir veya açılmış bir dava var ise bu davaya katılabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

cevap için çok teşekkürler...maddi zararımız şuan yok gibi görünüyor manevi tazminat davası da açabiliriz yani peki ne kadar sürer sonuçlanma birde ne kadara mal bu dava açılması maddi olarak bana ne kadar sürede sonuçlanır manevi tazminat talebiim ne olmalı onlara sağolunn benim asıl niyetim sahtekarlık yapıp 50 yaşındaki anneme suçsuz yere bunu yaşatanların cezasını maddi olarak cezalandırmak bedelini ödetmek ve birbaşkasının canınıda yakmalarını önlemek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Manevi tazminat davasının sonuçlanması Türkiye ortalamasına göre yaklaşık 1 yıl sürer. Masraf ve avukatlık ücreti konusunu ise doğrudan davayı vereceğiniz avukatla görüşmeniz daha doğru olacaktır.
İyi günler dilerim.

Manevi tazminat davasının sonuçlanması Türkiye ortalamasına göre yaklaşık 1 yıl sürer. Masraf ve avukatlık ücreti konusunu ise doğrudan davayı vereceğiniz avukatla görüşmeniz daha doğru olacaktır.
İyi günler dilerim.

teşekkürler avukat bey biz bugün o açılan hattı kapattık ve güzel bir avukat arama ya başladık manevi tazminat miktarını neye göre belirliyoruz bu tür davalarda ne kadarlık bir manevi taz.davası açılabirir???

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X