Annemden nefret ediyorum!!!

Siz nasıl susturdunuz ? Kadın kafayı bana takmış anında motor gibi saydırıyor . Ben cevap versem babam gelio dövüuor cevap vermesem çocuğumu alıp odaya girsem getir o çocuğu buraya diye gıcık olup dövüyorlar beni . Kuklaları gibiyim evde .( bana söylenmedirler gün Yok evde. Tamamen sorun yaşamadığınız günlerse misafir kabul günleri... ben nasıl bir taktik uygulayım varsa tecrübeli biri yardımcı olsun lütfen :KK43:(
Bizimki biraz basit kalsa da ana hatlarıyla benzerlikler var. 2 sene aldı toplamda. Çocuklar anaokuluna gittiklerinde oradaki psikolog sanki yorum yapmış gibi anlattım bazı şeyleri. Yani kendi düşüncelerimi psikolog demiş gibi yaptım. Ona çok inandılar. Ama ben normalde zaten cevap da veriyordum sonra İşte küsmeler başlıyordu. Şu an her şey tam istediğim gibi ama sizin mücadeleniz çok daha zorlu.

Ya ben sadece karışamazsınız bu benim çocuğum dediğimde bile anında dövüyor babam beni ! Bırakın baska sözleri ...
Darp raporu alin ve bir siginma evine yerlesin cocugunuzla , bu ortamdan daha kotu olamaz sanirim
Hem orada is bulmaniza da yardimci olurlar
Allah askina gidin o evden , cok uzuldum yasadiklariniza , Allah yardimciniz olsun

Tamam bu dediğinizi yapıcam teşekkür ederim. Oğlumun bu süreçte zarar görmeyeceğini bilsem en ufak birşeyde bile giderim ama bi kavgada arkadaşımın yanına gidip azıcık nefes alagım dediğimde bile kapıyı kilitlediler . Çocuğu da vermediler. Hep zor kullanıyorlar gücüm yermiyor
Yahu soylemenize , azicik akilli davranin , cocugu parka goturucrm deyip cikin yada bakkala goturup seker alicam vs deyin , atlayin bir taksiye gidin bi siginma evine
Ay o kadar uzuldum ve gerildim ki , cidden kurtarin kendinizi o hapishaneden
Anne babanizin akli yeterliligi yok sanirim , olamaz boyle sey

Oncelikle diger arkadaslara sordugunuz soruya istinaden ben de bastan soyleyeyim evet anneyim.
Basliginizi okuyunca daha farkli senaryolar belirmisti aklimda ama sebebiniz nazicane fikrim hafif kalmis hele olmesini istemeniz kadar nefret ve kinle dolmanizi anlamlandiramadim.
Ben de cocugumla arama girilmesini hic istemem hatta cogu zaman esimin bile mudahelede bulunmasina karsi cikarim bu konuda haklisiniz. Yalniz videoya cekmekle tehdit edilecek kadar bi durumdaysaniz acaba biraz fazla mi agresifsiniz cocugunuza karsi? Modunuzu biraz duzeltmeyi deneseniz belki cocugunuzla olan iletisiminiz de daha saglikli olabilir.

Evet aynen öyle sinirlerimi kopartan şey de bu ya! Çocuk ağlıyor diye ben kızarlçken cejecekmiş ! Ne terbiye verebiliyorum ne birşeyi öğrenebiliyorum onların yüzünden vallahi usandım!
Çocuk ağlarken neden kızıyorsunuz,bırakın ağlasın.
Bakın siz içinizi döküyorsunuz,o da ağlasın bırakın.
Çocukların az nefes alma alanına ihtiyacı yok mu?

Back
X