anneme anlatamiyorum..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Anneme anlatamiyorum cokmu icime kapanigim?
1 sene birlikte oldugum bir insan var.. onun ailesi benden haber bekliyor bu hafta.. adim atmami bekliyorlar.. onun isi yok calismiyor.. ama ailesi arkamizda olduklarini soyluyorlar yardimci olucaklarmis herseye..

Sadece sorun anneme nsl anlaticam ciddi olduguma dair haber bekliyorlar.. annemle aramda hic iyi dgl tam bir cadi bir kisiseligi var afedersiniz..

Hani bi an bir adim atmamiz gerekiyor.. yoksa hersey dahada zorlasicak..
Napabilirim napim sizce.. nsl anlatim anneme..

kar$isina geçip beni istemeye gelecek de
cadi anne nasil oluyor onu bilmiyorumki ben , anneler çocuklarinin iyiligini ister

anneni$i olmadigi için olmaz der buyuk ihtimalle

kaç ya$indasin ? KAYINVALIDEYLE BERaber mi oturacksin , sen çali$iyoirmusun?
baban ne der sence

Ben calisiyorum.. yasim 23.. uvey babam ile annemle birlikte yasiyorum..

Anneme anlatmistm isi olmadigina karsi cikti.. ailesiylen konustum arkandayiz sizin dediler.. adim bekliyorlar.. avrupada yasiyorm turkiyeden buraya kadar gelmeyi dusunuyorlar sadece adim ve ciddiyet bekliyrlar..

Annemle.aram.iyi dgl.. hakaret edip durur.. bize ne guzel koca buldun diyerek dalga gecti haftalardir.. nsl ikna edicem ki.. annem bazen dusmanim gibi hakaretler eder.. napcami sasirdim yoruldum bir yandanda

ciddi oldugunuzu belli et annene dalga gecmesin , simdi isi yok ama ilerde is bulamazmi tek sorun buysa eger?

Ailesi ne kadar arkasında olursa olsun , işsizken zor.
İşini bulsun , çalışmaya başlasın öyle gelsinler
Annenizin itiraz edeceği bir durumu baştan elemiş olursunuz.

Son düzenleme:
işi gücü olmayıp, ailesinin desteğiyle olacaksa bende istemezdim. bence siz erkek arkadaşınnızla konuşun bir iş baksın, arasın bulsun. Annenizin karşısına öyle çıkın.

Canim yanlis anlama ama evlenince avrupada mi kalacaksiniz. Erkek arkadasin oraya kapagi atmak istiyor olabilir mi? Yasadiginiz ulkede issizlik maasi var mi? Senin maasin ikinize yetecek gibi mi?

Burda o kadar konu var canim onlara bir goz at istersen.
Esinin ailesine muhtac olanlarin cektigi acilar. Issiz esin evde neler yaptigi:((

Yasin cok kucuk daha bence annen hakli.
Ayrilma sevdiginden ama sana evlilikte yuk olmayacak kadar ilerlemesini bekle.
Sevgi karin doyurmuyor malesef.

Anneme anlatmistm isi olmadigina karsi cikti.. ailesiylen konustum arkandayiz sizin dediler.. adim bekliyorlar.. avrupada yasiyorm turkiyeden buraya kadar gelmeyi dusunuyorlar sadece adim ve ciddiyet bekliyrlar..

Annemle.aram.iyi dgl.. hakaret edip durur.. bize ne guzel koca buldun diyerek dalga gecti haftalardir.. nsl ikna edicem ki.. annem bazen dusmanim gibi hakaretler eder.. napcami sasirdim yoruldum bir yandanda

Ailesi arkandayız diyene kadar oğullarına iş bul dese ya.. Sevgilin mezun mu bi yerden? Ya da iş bulmak için çabalıyor mu? Bu önemli bence. Ciddiyet bekliyorlar senden tamam ama bi başka aileye sırtını dayayarak nasıl kendi aileni kurabilirsin ki? Bence isteme işini askıya alın, sevgilin iyi-kötü bi iş bulsun kendine. Ondan sonra başı dik çıkar ailenin karşısına, işimi de buldum diyerek.

Bencede anneniz sizin iyiliğinizi istiyor. işi gücü olmayan bide tahsili olmayan çocuğa kimse kız vermek istemez. Diğer arkadaşa katılıyorum, belki de çocuk eğer yurtdışında yaşayacaksanız sizin sırtınızdan oraya kapak atmak istiyor olabilir. Her ne kadar ailesi arkandayız desede güzelim işler ciddiye bindiği zaman yok şuan sıkışıyız, yok şu oldu bu oldu diyip hemen arkalarını dönüyorlar, herkes kendini bi tarafa çekiyor,hatta bazı uyanık kaynana namzetleri gelin adayının her istediğine he deyip, her istediğini alıp bütün senetleri oğluna imzalatıp, nikahtan sonra geline süpriz yaşatıyorlar

is arama cabasi oluyorda.. bi annemle konusmam lazim.. olmazsa mesafe giricek uzaklik giricek araya.. askerligini yapicak egitim firsatlarini degerlenircek derken 4 sene gecicek aradan.. sizce bekleyimmi?

tabiki bekle yaşında musaıt aceleye gerek yok evliliğe hazır olun hem maddı hem manevı ilerde pişman olmamak için işsiz erkek sorunludur ya iş aramaz rahat davranır senı bunaltır yada arar tarar bulamaz kendını bunaltır mutsuz olursunuz halletsın askerliğini işini eğitimini öyle düşünün parasızken ne aşk oluyor ne huzur ayrıca ailesinide anlamadım çalışmayan oğullarının arkasında olsalar ne olacak hazıra dağmı dayanır o çocuk bız arkandayız dedikçe hepten serer

Yurt disinda mi yasayacaksiniz ? Eger öyleyse aile tabiki arkanizda olur ogullarini götürüp kurtacaksin mantigindalardir.. ama türkiyede yasayacaksaniz o baska..

Erkek arkadaşın önce ayaklarının üzerinde bi dursun bakalım.
İş yok,askerlik diyosun, eğitim diyosun.
Niye boş duruyor peki.
Bütün herşeyi sana bağlamış.
Muhtemelen Seninle evlenip Avrupaya yerleşince bütün bu sorunların hallolacağını düşünüyor.
Sen de küçüksün daha.Annen senin kötülüğünü isteyecek kadar nefret etmiyordur heralde senden:))
Bunlara hemen hemen herkesin annesi karşı çıkar çünkü.
Acele etme sende aileni dinle.

Evlendiğinizi ve ihtiyaçlarınızın eşinizin ailesi tarafından karşılandığını bi büşünün...Bence onur kırıcı bir durum...Nereye kadar size yardımcı olacaklar...İşsiz bir erkekle evlilik bile bile ladestir...Çok dikkatli adımlar atmanız lazım...Sonra da annenin karşısına geçer söylersin zaten.Şimdi sen bile sevgilinden emin değilsin ki nasıl annene anlatacaksın ???

kendini biraz ağırdan al cnm ya...
önce bi iş güç sahibi olsun..kendi ayaklarının üzerinde durabilecek konuma gelsin...
ailesinin yardımı ile nereye kadar?
bende anneyim, kızımın işsiz biriyle evlenmesine razı olmam...
ailenin karşına ne yüzle çıkacak merak ediyorum..
işin ne evladım
işsizim efendim çalışmıyorum
bunu söylerken hiç utanmayacak mı... :26:

zamanada birakamam... vizesi bitti ve turkiyeye donmesi lazim.. bir an once evlenmek istiyor ve burda yasamak istiyor..yurt disinda yasiyorum.
annemle tekrar konusmami istiyorda.. annemle aramda hiic iyi olmadi..turkiyeye geri donse askerligi derken 4 sene gecer kavusmamiza diyor..
.

Eski konularına baktım.Özellikle alıntı yaptığım bölüm çok şey anlatıyor.
Ayrıca erkek arkadaşının tahsili yokmuş,askerliğini yapmamış.

Anlaşılan seni oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar.
Oturma izni almak için anlaşmalı evlilik yapmaya benziyor.
En azından sen Türksün ve onu seviyorsun.Neden seninle evlenmesin ?
Önemli olan,SEN neden onunla evlenesin ?
Aşk meşk bir yere kadar.Biraz da gerçekçi olmak lazım.

Daha 1-2 ay önce başkasıyla ilgilenmişsin.Ben senin de çok güçlü duygular beslediğini sanmıyorum.
İlişki konusunda aceleci davranıyorsun,evliliğin ciddiyetini kavrayamamışsın.
Bence acele etme,doğru kişiyi bulana kadar bekle.

Son düzenleme:
Bence erkek arkadaşın bi fedakarlık yapsın hemen iş bulsun ailesi de o şekilde destek olsun sona annenin de buna itirazı kalmaz :ssz:

oğulları iş bulsun diye sana arkadanızdayız diyor olmasın bunlar..yurt dışına sayende gelir diye mesela.............. annen cadı değil bi anne olarak sonuna kadar haklı :34:

Back
X