Anneme de bilet alalim diyen koca

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.

3 bilet alirdim.Kayinvalide,kayınpeder,esim giderlerdi tiyatroya..ben de tek başıma sinemaya giderdim.Bosanirken kocasının sokakta kalacağına pek endişe eden ,sizden kocasina maaş ve ev isteyen kayınvalide söz konusu kültürel etkinlik olunca kocayı unutuyor...onun başı kel mi:KK20:

Eşininiz sizin annenizle ilişkisi nasil? Bence bilet alın ama bir tatil veya başka bir etkinlikte kendi anneniz için bir şey isteyin bakalim ne diyecek? Bu arada annenizin hayatta olduğunu varsayarak konuştum. Baska bir yakınınız da olabilir.

3 bilet alirdim.Kayinvalide,kayınpeder,esim giderlerdi tiyatroya..ben de tek başıma sinemaya giderdim.Bosanirken kocasının sokakta kalacağına pek endişe eden ,sizden kocasina maaş ve ev isteyen kayınvalide söz konusu kültürel etkinlik olunca kocayı unutuyor...onun başı kel mi:KK20:
Nasıl yani gelininden kayinbabasina ev ve maaş mi vermesini istemiş kayınvalide?

E defalarca onsuz gitmişsiniz zaten, bir defa da onu goturseniz ölmezsiniz ya?

Kendi anneniz dese hemen "ana o anaa" muhabbeti dönerdi.

Gerçekten bazı kadınlar sırf kaynana diye eziliyor
O kadar haklısınız ki. Kadınlar kulübünün en temel gündemi kayınvalide. Bi tanesi kayinvalidem geliyor kamera mi taktirsam yazmıştı. İnsan hayret ediyor

Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Ben olsam alırım

Aslında oglusundan istedi."Ev almazsan mahkemeye verip tazminat bile alabilir senden ,emsali varmış" dedi. Ama kendisi evinden kovdu adami:deli:
Nasıl ya.

Oğlum biz boşanacağız, babana ev almazsan tazminat alır senden mi demiş?

Ee o demiş de bunlar inanmış mi?

Böyle bir şey demesi için babaya kalan mal varlığını oğlu yemiş olması lazım ki anne oğluna böyle desin.

Ayy kafamda deli sorular :D

Alın yani ne olmus 5 kere yalniz gidiyorsanız bir kere de kayınvalidenizle gidin. Kendi anneniz gitmek istese götürürsünüz değil mi?
Canım kız zaten kocasını haftada 2 gün görüyor.Kayinvalidesi oglusunu hafta içi ozlemiyor,adam hafta içi yalnız kalıyor evde. O zaman ne tiyatro oluyor ne ev ziyareti....kız şehir dışından evine gelince oğlu kıymete biniyor.

Nasıl ya.

Oğlum biz boşanacağız, babana ev almazsan tazminat alır senden mi demiş?

Ee o demiş de bunlar inanmış mi?

Böyle bir şey demesi için babaya kalan mal varlığını oğlu yemiş olması lazım ki anne oğluna böyle desin.

Ayy kafamda deli sorular :KK70:
Adam sokakta kalıp fotoğraf bile gönderdi bunlara:olamaz:

Canım kız zaten kocasını haftada 2 gün görüyor.Kayinvalidesi oglusunu hafta içi ozlemiyor,adam hafta içi yalnız kalıyor evde. O zaman ne tiyatro oluyor ne ev ziyareti....kız şehir dışından evine gelince oğlu kıymete biniyor.
Olayın bu kısmını bilmiyordum, o zaman oğluyla hafta içi gitsin. Burada eş birinci derece suçlu yalnız,hafta da iki gün gördüğü eşiyle program yaparken annesini dahil etmesin bir zahmet, annesinin gönlünü de yapsın onu da hafta içi götürsün.

Kayınvalidelerin kendi arkadaş grupları olmalı
Gündüz beraber gitmeliler tiyatroya istiyorlarsa.
Günler düzenlemeliler, kuran okuma gruplarına katılmalılar, kendi başlarına güzel zaman geçirmeyi bilmeliler.

Ha diyelim kadın oğluyla gitmek istedi, o zaman onlara 2 kişilik bilet alın gitsinler.
Siz başka oyuna karı koca bilet alın.

Belli bir yaştan sonra rutin durumlar hariç oğluşlarıyla zaman geçirme merakına kapılan kayınvalideleri anlamıyorum...

Siz evlenmeden önce eşinizin tiyatro partneri annesi miymiş? Evlenmeden önce kaç defa beraber tiyatroya gitmişler?

Back
X