• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme Erkek Arkadam olduunu syleyemiyorum

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
kizalar yardim edin
20 yasindayim ve erkek arkadsimla 3 sene dir beraberiz.onun ailesi beni taniyor ve beni cok seviyorlar,ama anneme erkek arkadasim oldugunu bir turlu soyleyemiyorum cunku onu begenmicek diye korkuyorum?nasil soylicem bilmiyorum???? :1no2:

3-5 Gün önce aynı başlıkla bende bi konu açmıştım 21 yaşındayım anneme söyleyemiyorum diye...kaydirigubbakcemile3
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş...
İşimiz zor canımm :delphin:

evet canim ismiz cokkk zor
bende bir kere ona soylemek istedim ama bu konuyu actigimda beni dinlemek bile istemedi
nasil soylicem bilmiyorum ama artik soylemek istiyorum boyle olmaz.

Sadece annenizin beğenmeyecek olduğunu düşünmenizden dolayı olmamalı.
Söylenir mi? Kızar mı? Babanıza mı söyler? Evden dışarı mı bırakmaz? vs. vs. sadece görsel olarak beğenmeyeceğini düşünerek söylemiyorsanız gerçekten ilginç.

Annecim 2-3 senedir konuştuğum bir insan var bana karşı çok iyi seninde bilmeni istedim ileriye yönelik düşünceleriniz varsa ondan bahsedersin filan çokta zor değil.

Sadece annenizin beğenmeyecek olduğunu düşünmenizden dolayı olmamalı.
Söylenir mi? Kızar mı? Babanıza mı söyler? Evden dışarı mı bırakmaz? vs. vs. sadece görsel olarak beğenmeyeceğini düşünerek söylemiyorsanız gerçekten ilginç.

Annecim 2-3 senedir konuştuğum bir insan var bana karşı çok iyi seninde bilmeni istedim ileriye yönelik düşünceleriniz varsa ondan bahsedersin filan çokta zor değil.

a.sa.sa.s

annelerle herşey paylaşılmalı diye öğretildik biz
kesinlikle birana önce söylenmei bence hatta söylemek ne demek
her adımınızdan haberi olmalı
hata biraz da annelerinizde sanırım bunun olabilirliği çok yüksek zaten size sormalı bence
karşılıklı konuşulmalı paylaşımalı
bu devir çok kötü bir devir aileden gizl hiç bişiniz olmasın kızlar herşeyinizden haberi olsun

benimde yaşıt kardeşim var sizlerle ve babamm dahi bilmek istiyor
kimlerle konuşup gezdiğini
münevver karabulutu hiç aklınızdan çıkarmayn kimseye güvenmeyin
aileniz sizin tüm varlığınız
hiç bişi saklamayn
anecim senden gizlemek bana yakışmaz ve içime sinmez böyle bir durum var
bln istedim aklı başında gençler siniz sizler ,
kendinizzi bildikten snra kızcaklarını sanmıyorum

bence bian önce söyle. buyaşıma kadar hiç bişeyi saklamadım. ve annem bana inanılmaz derecede yardımcı oldu.dinledi hep beni. ağladım,güldüm,mutlu oldum,tatlı telaşlarım oldu hep anneme gittim.arkdşnla vs paylaşırsın ama ailen gibisi olmaz.bu konuda anneme çok şey borçluyum.bu konularda hep yanımda olmuş,sabırla dinlemiştir hep beni. sende çekinmeden anlat bence..

annennen eğer sen onu beğenmiş ve beraber olmuşsan,mutluysan niye beğenmesinki..
bence annenle bunu paylaşabilirsin.çok normal işey erkek arkadaşının olması...biri seni çeşme başında görüp annenlerede haber salıp istedecek ve gerdek gecesi kocanın yüzünü görerek öyle evlenmicen ya..elbnet çıkıcan konuşucan anlaşıcan öyle evlenicen

3 senelik bir erkek arkadşaın var ve annen bilmiyor anlamadı
senin söylemene gerke yokki onun senin göz bebeğinden anlamaıs laızmmm yada
biliyordur seni yüzlemiyordur vallahi anlamadım
annele paylaşmak istemen çok güzeldeee annene anlam veremedim
benim daha 2.günü anlar annemmm

aynen ya asla saklayamam. anında anlar. oyüzden bende ne varsa hemen gider ilk anneme anlatırım. müneccim gibisin valla derim hep anneme :D

Back
X