Anneme gicik oluyorum sevmiyorum onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Annemi sevmiyorum gicigim ona babama da oyle cocukluktan gelen bir sey bu annem hep beni disladi surekli ezdi dovdu oklavayla bacaklarimi mosmor etmisligi var ona bakinca icimden kocaman bir nefret geciyor aklima beni disladigi dovdugu ayirdigi geliyor kendisinin bana 1 hafta kusmuslugu var benim kusmeme bile izin yok kussem hemen nemrut domusuk diyor gicigim ona gicik kuzenim beni asagilarken savunmayan babamin liseye yeni gecmis kuzeninin kizi bana bagirirken gulen birisi kuzenlerimin ikisi beni dovmuslerdi ve ben agzimi acip tek kelime etmedim anneme en son dedigimde o senin abin dedi :(

Annemle benim de yıldızımız malesef pek barışmadı, zaten bambaşka insanlarız. Yine de annemdir dedim çoğu huyunu olduğu gibi kabullendim geçmişe de sünger çektim. Size de öneririm çünkü bunları düşün düşün bir yere varamazsınız kabul etmek zorundayız yıllardır böyle değişmemiş ne yapalım. Tartışmamaya çalışıyorum
Annenizdir ne de olsa, cahillik eskiden yaptıkları belki genç anne olduysa çocukluk..
bence bu kini atın içinizden siz de hafiflersiniz

Annemle benim de yıldızımız malesef pek barışmadı, zaten bambaşka insanlarız. Yine de annemdir dedim çoğu huyunu olduğu gibi kabullendim geçmişe de sünger çektim. Size de öneririm çünkü bunları düşün düşün bir yere varamazsınız kabul etmek zorundayız yıllardır böyle değişmemiş ne yapalım. Tartışmamaya çalışıyorum
Annenizdir ne de olsa, cahillik eskiden yaptıkları belki genç anne olduysa çocukluk..
bence bu kini atın içinizden siz de hafiflersiniz
kinli degilim sadece kirginim kin huyunu aylar once biraktim

İnsan üvey evladına böyle davranmaz ki davranmamalı da.. pskolojileri bozuk herhalde.. yani... yüzde yüzz ..

Hiç konuştunuz mu duygularınızı neden bu şekilde davrandığını yani elalem seni küçük düşürürken neden gülüyor ki gerçekten aşırı sinir bozucu.Ailesini seçemeyior insan mesafeli olun moraliniz bozulmaz en azından

sirf cok agladigim icin bana bagiran kizlara bagirmisti onun haricinde hep azarlardi kimseye cevap veremiyosun cok alingansin nemrutsun domusuksun

Hiç konuştunuz mu duygularınızı neden bu şekilde davrandığını yani elalem seni küçük düşürürken neden gülüyor ki gerçekten aşırı sinir bozucu.Ailesini seçemeyior insan mesafeli olun moraliniz bozulmaz en azından
konusunca senin iyiligin icin diyor ozguvenli ol domusuksun nemrutsun diyor evde biraz bagiriyim agliyim hemen babani cagiririm diyor babamda beni dovuyor sinirlenince

canım önceki konularını da takip ettim senin.
ailen problemli orası belli ama senin de yardım alman şart.
bir önceki konunda da belirttigin gibi eziklik duygunu yenemiyorsun. bunun için psikologa git terapi vs ne gerekiyorsa al.
google a gir, neler yapabileceğini öğren bunu yenebilmek için.
daha çok gençsin en guzel yıllarını da bu düşüncelerle heba etme, kendin için bir şeyler yap kimseden bekleme.

Annemdir böyle kabul etmem lazım demedim ben, 20 yıldır ne yüzünü görüyorum ne sesini duyuyorum. Sevildiğimi hiç hissettirmedi bana da. Dövülmedim ama istenmediğimi hep hissettim. Boşverin sizde onlar olmadan daha iyiyiz biz 🤗
ben cok cabaladim annemi sevmek icin olmadi olmuyor her seferinde bir hareketiyle kendinden sogutuyor beni afedersiniz ama dengesiz bir gun cok iyi benimle arkadas gibi bir kac gun soguk nevale yuzume bakmiyor ozellikle bir yeri agrisin cok azarliyor beni sarilmama opmeme asla izin vermiyor olmuyor sevemiyorum onu

canım önceki konularını da takip ettim senin.
ailen problemli orası belli ama senin de yardım alman şart.
bir önceki konunda da belirttigin gibi eziklik duygunu yenemiyorsun. bunun için psikologa git terapi vs ne gerekiyorsa al.
google a gir, neler yapabileceğini öğren bunu yenebilmek için.
daha çok gençsin en guzel yıllarını da bu düşüncelerle heba etme, kendin için bir şeyler yap kimseden bekleme.
psikologa gidiyodum sonra 600 tl aliyor diye gondermediled

ben cok cabaladim annemi sevmek icin olmadi olmuyor her seferinde bir hareketiyle kendinden sogutuyor beni afedersiniz ama dengesiz bir gun cok iyi benimle arkadas gibi bir kac gun soguk nevale yuzume bakmiyor ozellikle bir yeri agrisin cok azarliyor beni sarilmama opmeme asla izin vermiyor olmuyor sevemiyorum onu
Ailemizi sevmek zorunda değiliz zaten. Sevmediğin için lütfen kendini kötü hissetme ☺️

konusunca senin iyiligin icin diyor ozguvenli ol domusuksun nemrutsun diyor evde biraz bagiriyim agliyim hemen babani cagiririm diyor babamda beni dovuyor sinirlenince
Sanırım çok zıt karakterlerde olduğunuz için sürtüşüyosunuz ama değiştirmeyin kendinizi herkes aynı olacak değil belki anlar hatasını birgün anne sonuçta bişey de yapamazsın

Sanırım çok zıt karakterlerde olduğunuz için sürtüşüyosunuz ama değiştirmeyin kendinizi herkes aynı olacak değil belki anlar hatasını birgün anne sonuçta bişey de yapamazsın
evet cok zitiz ayrica cok baskici ne alsam begenmiyor istemiyor illa kendi dedigi olacak surekli yonetmeye calisiyor beni

Bazı anneler kızlarını kıskanıyor bence. Baba-oğul ilişkisinde bu pek yok ama anne-kız ilişkisinde çok fazla görüyorum bunu. Kendi geçmişlerindeki mutsuzluğu hıncı çıkarıyorlar sanki çok ilginç.. dişinizi gösterin ezik durmayın o ne yapıyorsa 2 katını yapın

Elbette bu duygularınız bir sebebi var.... Bizim anne babalarımız ozaman lar konuştuklarının yaptıklarının çocuklar üzerinde ileriye dönük nasıl bir tesir edeceğini bilememişler. Sevemezsen sevemezsin....

Benim de babamla aramda bir politik ilişki vardır. Bayramda elini öpmeye bile erinirim. Güvenmem paylaşmam zaten inan aynı evde yılda 30 kere konuşmuyoruzdur. İnsan yapmayınca yapamıyor bazı duyguları kendini zorlama. İlla sevmek zorunda değilsin. İyi olsunlar yerinde iyi olsun de, işine gücüne bak oku çalış psikolojik destekte al yardımı olur sosyalleş. Ailenin yerini misliyle tutacak dostlar Edin. İyi olman dileğiyle ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X