valla evlenene kadar farketmediysem.bilemiyorum.kış mevsiminde annemde ısındım yedik içtik o zaman bisey istemedi.ekmeği suyu bari ben aldim.bipolar yüzünden depresyondaydim elimden biis gelmiyordu. Oturma odasi kapisi yoktu kocam soba ile ısınmak icin baskı yapiyordu. Bende işten 17.30da cikip kocam 23 de isten gelene kadar annemde. Oluyordum.bu ramazanda kvaldemde geçti kvaldeme kıyma ve karpuz pide desteği yaptık.çünkü bizle beraber 6 bogaza yemek yapiyorduinsanlari kullanmayi seven bi yapısı mi var annenin
valla güzellikle hiç anlamiyor.illa kendini 3 yaşında kızan gibi azarlatiyor.ben annemi azarlamak istemem ama o derece zorluyor yani.diyorum ya biraz müsaade etse de ben düşünsem bi seyler almayı gönlümden kopani da begense aşağılamasaÇok karışık yazmışsınız.. madem annenizle yaşamıyorsunuz sürekli para vermek zorunda değilsiniz. Ama esirgemekte olmaz. Ben insanlara yardım etmeyi çok severim ama kullanıldığımı anladığım an her şey biter bende.. sizinki de o hesap olmuş. Bu arada başlığa cevap yazmak gerekirse kuran da bile geçiyor:denmez.. güzellikle halledeceksiniz.
annem öyle ki diyelim bir şeyleri zorla yedirir karşımda yer peşi sıra 10 kg versen çok güzel olursun der.o hesap.ve bu para mevzusunda da ister kanimi emer sonra eminim der gençsiniz calisiyorsunuz neden para biriktitemiyorsunuz.şaka gibiKonu başlığı için söylüyorum,
Bu bir ayettir. Anne babanız yanınızda yaşlandığında of bile demeyin der. Buradan kasıt yaşlı ve muhtaç durumda olan anne baba kanımca. Sizin anneniz sanırım biraz müsrif ve düsüncesiz. Bu kategoriye girmiyor.
Yinede anne işte. Kendini zor duruma düşürmeden idare etmeye çalış canım. Ne yapacaksın?
onu da düşündüm buzdolabı mevzusunu çok tekrar ettim.bir kulağından girip oburunden cikiyor.meselelere dikkat çekince ben kötü oluyorum.tersliyor.cok biliyorsun diyor.İlk iş annenin boşa para harcadığı şeyleri tespit edip elinden geldikçe mani olacaksın. Ikincisi annene direk para vermek yerine ihtiyacı olan şeyleri takip edip alabilirsin. Ama sizden istedikleri değil sizin farkettiğiniz.. böyle böyle orta yolu bulursunuz inşallah. .
aynı yerdeyim kendi evimle onun evi arasında bir mahalle var illa ki bu yalan ortaya çıkar. Bi de benden çok hesaplıyor millet maaşımı yav annem dahilbi borca girdiğizi durumunuzun sıkışık olduğundan falan bahsedin.
pardon yanlis yazdıysam ben ablayim.benden ufak okuyan erkek kardesim var.annemle dul yetim maaşını paylaşıyorlar.kardeşim annem sıkışık olsa da ona para vermez yaninda maasini alirkenKural annene dogru akan para muslugunu kesmek. Sende para verme ablanda. Bak bakalim borclar birikince borc yapiyormu. Bi guzel zorda kalsin snra alsin basina belayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?