Normal anneler ben öldükten sonra ne yapar işide yok diye düşünür herhalde... Ben anne olsa düşünür endişelenirdim...Her şeyi anladım da neden anneniz siz evlenemediniz diye endişe etsin? Bu bir eksiklik mi?
Koca bulamamayı eksiklik olarak mı görüyorsunuz?
Herkes kendi için çok değerlidir. Sizde öylesiniz.
Mesela ben, kendime birşey olsa asssla yaşayamam. İyiki varım, canım kendim. ❤
Var ama onla alakası olduğunu sanmıyorumAvludaki kadın aklıma geldi .. aynı anlattığın gibi sorunu vardı hatta tipkisi diyebilirim .annenin senden başka evladı var mi yoksada yanlız kalmaktan korkuyor olabilir
Ben endişelenmezdim. Herkes evlenmek zorunda değil sonuçta. Ama iş bulmalısınız Tabiki.Normal anneler ben öldükten sonra ne yapar işide yok diye düşünür herhalde... Ben anne olsa düşünür endişelenirdim...
Annem beni dünyaya getirdiğinden beri sürekli eleştiren, yaptığım hiç bir şeyi beğenmeyen beni gereksiz eleştiri ile sinir krizine sokan hatta zaman zaman intiharın eşiğine bile sürükleyen bir kadın ve 31 yaşındayım işim de yok kafama göre birini bulup evlenemedim diye üzülüyorum ama annem bu konularda benim adıma endişelenmiyor hatta evlenmemi bile istemiyor sen yapamazsın beceremezsin diyor ve bana bir görücü çıkmış dün akşam annemi aramışlar kızınla konuş diye oda olur konuşurum ama benim kız pek yemek yapmayı ev işi yapmayı falan sevmez ona göre iyi düşünün diye cevap vermiş hatta karşıdaki arayan kadın yapamayacak ne var okadar da değildir niye yapamasın falan demiş. Bu nasıl bir kafa ? İnsan evladının mürvetini bukadar mı görmek istemez ? Annem iç sesim kızlar nasıl susturabilirim onun bahsettiği kadar olmadığımı biliyorum ama özgüvenim yinede onun yüzünden yerlerde... ona rağmen bu hayata tutulabilirmiyim başarabilirmiyim 30 yılın aşağılanmışlığı beynimin içinde dururken mümkün mü? Bana değerli olduğumu yapabileceğimi söylermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?