anneme sevgilim olduğunu söylemeye cesaret edemiyorum :(

olmuyoamabu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
19
2
3
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi anneme anlatamıyorum :KK43:
Tepkisi ne olur ne der hiç kestiremiyorum ama aynı zamandada bilse üstümden koccccaaaamaan bi yük kalkacak onuda biliyorum :KK1: bu arada yaşım 19 bilmek isteyen olur kesin .. haa bide sevgilim türkiyede ben ise almanyada yaşıyorum :KK43: bi akıl verin bana ya :KK43:

Ben esimle ilk tanistigim gun anneme soylemistim. Annemin sinirlenmeyecegini bildigim icin rahatca soylemistim. Cunku aramizda bi anlasma yapmistik, hep gizli sakli is cevirmemden sikayet ederdi, ben de direk soylemistim boyle biriyle tanistim diye.
Annene soyle bence, ama cok baskici bi kadinsa soyleme. Sadece bilsin istiyorsun anliyorum ama anneler isi bi anda ciddiye bindirir sen farkinda olmadan. Dikkat et.

Sevgilinle nasıl tanıştınız? İnternet üzerindense söyleme.
İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? O kadar mesafe var arada kaç kez görüştünüz?

Bu durum anneden anneye deşiklik gösterebilir kimi unursamaz olur kimi ise izin vermez. Bence annene söylemelisin. Ve dediklerini de dikkate al derim. Çünkü anneler ne diyorsa doğru çıkıyor.:KK14:

Sevgilileri söylemeyin ciddi boyutta ise olabilr .ne kadar sağlıklı bilemedim ikiliniz yurt dışındasınz gelip -gitme durumlarınız varmı ya akışına bırakın yeri gelince söyleyin

Yani. Ben pek olası görmedim ama yine de sorularımıza cevap alsak daha iyi olur. Söylemeye çekindiğine göre riskli, buna değer bir ilişki olsun da gümbürtüye gitme.

Tepkisi ne olur ne der hiç kestiremiyorum ama aynı zamandada bilse üstümden koccccaaaamaan bi yük kalkacak onuda biliyorum :KK1: bu arada yaşım 19 bilmek isteyen olur kesin .. haa bide sevgilim türkiyede ben ise almanyada yaşıyorum :KK43: bi akıl verin bana ya :KK43:
Aranızda bu kadar uzaklık varken adı nasıl sevgili olup da bu ilişkiyi yüretebilirsiniz ki?
Sosyal medya bu kadar gelişmemiş olsa iletişim aracınız olur mu?
Bu durumda bunun sanal arkadaşlıktan farkı ne?
Bence de söyleme annene, gerek yok.

Ben anne olsam, Almanya'da yaşayan kızım bana Türkiye'de sevgilim var dese, doğru düzgün görüşmediğin ve tanımadığın birini nasıl seviyorsun diye sorardım, bu ilişkiyi ciddiye almazdım. Kızımın evlenip Türkiye'ye gitmesini istemezdim. Almanya'daki standartlarını bulamayacağını ve Türk aile yapısından dolayı onu orada koruyamayacağımı bilirdim. Ayrıca çocuğun kızımla vatandaşlık için görüştüğünü düşünürdüm. Ayrıca 19 yaşındaki kızım olaya ne kadar ciddi yaklaşsa da evlilik yaşı en erken 25 olmalı, bu yüzden onu okula veya çalışıyorsa işine yönlendirirdim. Tepki göstermezdim, bağırıp çağırmazdım ama oluru olmadığını da görmesini sağlardım.

Almanya'dan Türkiye'ye evlenmeye gelenler genellikle pişman oluyor, dikkat et.

ne tepki vereceği kişiden kişiye değişeceği için bu konuda birşey söyleyemeyeceğim. bana göre bir birlikteliğin varsa bunu annenin bilmesidir. Doğru bir şekilde. İlla iş ciddiye bineceği zaman söylemek şart değil. Sonuçta insan paylaşmak ister. Ve annen tarafından bilinmesi de çok iyi olur en azından yanlış bir şey yapma ihtimalin düşer. Nitekim ben annemle arkadaş gibiyimdir. Gerekli gördüğüm konuyu gerekli zamanda ne zaman nasıl istersem konuşurum.
Dolayısıyla annenle arandaki dialog gerçekten iyiyse bence söyle. Sonuçta anneni en iyi tanıyan sensin ;)

Hayır, giriyorsun siteye ama cevap vermiyorsun. Cevaplayacağın 2 soru var sadece. Cevap vermeyecekseniz konu açmayın arkadaş ...:KK12:

Pek sağlıklı bir ilişkiniz olduğunu düşünmüyorum sen Almanyada o Türkiyede..
yine de annenin bilmeye hakkı var. Olumsuz tepki vereceğini bilsen bile söyle bence.

19 yaşında bir kız olarak sevgilin olması normal. Bu senin normal bir kız olduğunu gösterir. Benim kızım olsan anlayışla karşılar fakat ilişkine onay vermezdim. Yeri geliyor 3 saatlik ayrı şehirlerde ilişki yürümüyor ki bırak iki farklı ülkeyi. Çok zor, sürmesi de, mutlu olunması da çok zor.. O yüzden ilişkine onay vermezse anneni anlayışla karşıla çünkü doğru olan bu. Daha yanına yakın, daha dizinin dibinde birinde bulsan bana kalırsa daha mutlu olursun.

Back
X