Oha diorum:S Adama bak . Azgın teke sendromu :96: Valla canım üzüldüm senin için. Peki babana bunu sölesen napar? Bağırırmı yoksa yalanlarmı.. Aslında annene sölemende bişeyi değiştirmicek üzülcek sadece..
Babama söylesem inanın bu evden çıkar giderim bildiğimi bilirse o utanmıyo ama ben yüzüne bakamam daha , ama dayanamıyorum artık annem bilse evdeki ipler tamamen kopar zaten huzursuzlar ama annemin gideceği bi yer yokki zaten ben henüz öğrenciyim yoksa annemi alıp çıkıp gitmek istiyorum
Canm söledktn snra rahatlıcaksan söle tabkii..Ama annende çok tepki göstermesin inan bütün erkekler izliyodur. Çoğumuzun sevgilisi izliyodur ben pek tuhaf bakmıyorum bu duruma ama haklısın tabii.
peki bişe sorucam babandan korkuyomusun.. Yani eğer söylersen çokmu tepki gösterir?
KESINLIKLE annenize SÖYLEMEYİNİZ . Bu çok yanlış bir hareket olur.
KESINLIKLE ımada olsa bunu babanıza söylemeyiniz. Bu daha da buyuk yanlış olur.. Zaten böyle bir durum imaylada olsa söylenmemelidir.
En iyi çözüm hangi internet bağlantısını kullanıyorsanız orayla bağlantıya geçin.. Aile koruması için bir şifre isteyin. Bazı bağlantılarda bu internetten indirilen bir programlada oluyor.. Ve o şifreyi sadece siz bilin.. Kırılmayacak bir şifre seçiniz.
!!! Buyuk harfle başlayın, sonrasında iki rakam, tekrar kucuk bir harf, bir rakam, sonra buyuk harf ve ıkı rakam ..
Babanız olduda sordugu zaman kardeşim yanlış birşey yapmasın diye girdim onu , şifreyi hatırlamıyorum dersiniz..
Lutfen bunun dışında bir hamlede bulunmayınız, her ikisinin sonucundada siz üzülürsünüz.. Ve bunu kafanızdan atınız babanız, için kalbi için , gönül hidayeti için çokça dua ediniz ve lütfen ama lütfen bundan dolayı babanızdan nefret etmeyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?