okudum 12 saat uzaktaydım işe girdim 21 saat uzaktaydım evliyim 8 saat mesafedeyim ağla bana ağla...Arkadaşlar, çoğumuzun yaşadığı bir duygudan bahsetmek istiyorum ben. 3 yıllık evliyim, aileme 70 km uzakta oturuyorum. Bu mesafe kimi zaman 1 saat kimi zaman ise İstanbul trafiğinden ötürü 4 saat oluyor. Aslında çok uzak gibi değil biliyorum. Şehirleri, hatta ülkeleri farklı olan anne kızlar var ama yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Her fırsatta da gidiyoruz ama ben arada bir yarım saat uğrayabileceğim, çarşıya pazara gidebileceğimiz bir mesafede olmak istedim hep. Şimdi 11 aylık bir oğlum var, o küçükken çok zorlanmıştım çünkü manevi olarak. Bir de benim fazla arkadaşım yoktur, hep annemleydim. Arkadaşım da sırdaşım da oydu benim için. Bu yüzden inanın bir türlü mutlu olamıyorum evliliğimde. Bu konuyla ilgili tartışıyoruz hep ve de oğluma da o mutsuzluğum geçmesin diye çok zorlanıyorum. Lütfen bir akıl verin, motive edilmeye ihtiyacım var. Söylediğim gibi benden kötü durmda olanlar, daha uzak olanlar veya hiç annesi olmayanlar var. Bunları biliyor ve her gün şükrediyorum ama yine de içimdeki o sıkıntı geçmiyor.
ay ben bugun dağıldım yaaaa başıma agrılar girdi ağlamaktannn70km aşıp ulaşabiliyorsun anneciğine
Ben 70 km aşıp mezarına ulaşıyorum annemin
Şükretmeye değmez mi halin...
Allah sıhhat versin, gerisi kolay, çarşıya pazara gitmeseniz de telefonu açıp kızım demesi bile yeter
70km aşıp ulaşabiliyorsun anneciğine
Ben 70 km aşıp mezarına ulaşıyorum annemin
Şükretmeye değmez mi halin...
Allah sıhhat versin, gerisi kolay, çarşıya pazara gitmeseniz de telefonu açıp kızım demesi bile yeter
Senin yerinde olmayı ne kadar çok isterdim. Annen sağ ne güzel, arayıp konuşabilirsin her dakika, istersen gidebilirsin.Arkadaşlar, çoğumuzun yaşadığı bir duygudan bahsetmek istiyorum ben. 3 yıllık evliyim, aileme 70 km uzakta oturuyorum. Bu mesafe kimi zaman 1 saat kimi zaman ise İstanbul trafiğinden ötürü 4 saat oluyor. Aslında çok uzak gibi değil biliyorum. Şehirleri, hatta ülkeleri farklı olan anne kızlar var ama yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Her fırsatta da gidiyoruz ama ben arada bir yarım saat uğrayabileceğim, çarşıya pazara gidebileceğimiz bir mesafede olmak istedim hep. Şimdi 11 aylık bir oğlum var, o küçükken çok zorlanmıştım çünkü manevi olarak. Bir de benim fazla arkadaşım yoktur, hep annemleydim. Arkadaşım da sırdaşım da oydu benim için. Bu yüzden inanın bir türlü mutlu olamıyorum evliliğimde. Bu konuyla ilgili tartışıyoruz hep ve de oğluma da o mutsuzluğum geçmesin diye çok zorlanıyorum. Lütfen bir akıl verin, motive edilmeye ihtiyacım var. Söylediğim gibi benden kötü durmda olanlar, daha uzak olanlar veya hiç annesi olmayanlar var. Bunları biliyor ve her gün şükrediyorum ama yine de içimdeki o sıkıntı geçmiyor.
Suudi arabistandayim ucakla 5 saati alaiuor otubusle ise 4 gunumu annemi knstrsam 5 sk annm okumamis boyle internet cafelere gitmez grmm icn onu bzdede net yok bunca erkegin arasnda tek kizim annem hayalini kurdugum kizkardesim annm sir arkadsim herseyim hergunde arayamiyorum sukret canim haline .....Arkadaşlar, çoğumuzun yaşadığı bir duygudan bahsetmek istiyorum ben. 3 yıllık evliyim, aileme 70 km uzakta oturuyorum. Bu mesafe kimi zaman 1 saat kimi zaman ise İstanbul trafiğinden ötürü 4 saat oluyor. Aslında çok uzak gibi değil biliyorum. Şehirleri, hatta ülkeleri farklı olan anne kızlar var ama yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Her fırsatta da gidiyoruz ama ben arada bir yarım saat uğrayabileceğim, çarşıya pazara gidebileceğimiz bir mesafede olmak istedim hep. Şimdi 11 aylık bir oğlum var, o küçükken çok zorlanmıştım çünkü manevi olarak. Bir de benim fazla arkadaşım yoktur, hep annemleydim. Arkadaşım da sırdaşım da oydu benim için. Bu yüzden inanın bir türlü mutlu olamıyorum evliliğimde. Bu konuyla ilgili tartışıyoruz hep ve de oğluma da o mutsuzluğum geçmesin diye çok zorlanıyorum. Lütfen bir akıl verin, motive edilmeye ihtiyacım var. Söylediğim gibi benden kötü durmda olanlar, daha uzak olanlar veya hiç annesi olmayanlar var. Bunları biliyor ve her gün şükrediyorum ama yine de içimdeki o sıkıntı geçmiyor.
Arkadaşlar, çoğumuzun yaşadığı bir duygudan bahsetmek istiyorum ben. 3 yıllık evliyim, aileme 70 km uzakta oturuyorum. Bu mesafe kimi zaman 1 saat kimi zaman ise İstanbul trafiğinden ötürü 4 saat oluyor. Aslında çok uzak gibi değil biliyorum. Şehirleri, hatta ülkeleri farklı olan anne kızlar var ama yine de üzülmekten kendimi alamıyorum. Her fırsatta da gidiyoruz ama ben arada bir yarım saat uğrayabileceğim, çarşıya pazara gidebileceğimiz bir mesafede olmak istedim hep. Şimdi 11 aylık bir oğlum var, o küçükken çok zorlanmıştım çünkü manevi olarak. Bir de benim fazla arkadaşım yoktur, hep annemleydim. Arkadaşım da sırdaşım da oydu benim için. Bu yüzden inanın bir türlü mutlu olamıyorum evliliğimde. Bu konuyla ilgili tartışıyoruz hep ve de oğluma da o mutsuzluğum geçmesin diye çok zorlanıyorum. Lütfen bir akıl verin, motive edilmeye ihtiyacım var. Söylediğim gibi benden kötü durmda olanlar, daha uzak olanlar veya hiç annesi olmayanlar var. Bunları biliyor ve her gün şükrediyorum ama yine de içimdeki o sıkıntı geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?