Annemi anlatmıştım babamı aldatıyor diye.babamın dönmesine 1 ,2 ay kaldı.napıcam bilm

papatya822

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
19
0
16
İstanbul
Önceden açmıştım.annem babamı aldatıyor diye.biraz haketti babam fln demiştm.babam 2 ay sonra görevden dönüyor.olayı sadece teyzrm biliuor.müdahale et dedim.o da bırak karışma dedi ömce şimdi halledicmdiyo. Annem inanılmz deüişti.gençleşti resmn 1 yıldır giyim kuşam bakım hayat tarzı.o kişiyle mutlu olduğu belli ayrılacaksa da sıkıntılı olmasa diyorum.iyice bunalttı bu durum

annenle hiç yüz yüze gelip ona bildini ima edip konustun mu böle bir şey ayrıcada kaç yasındasın tatlım

Annenizin konusu oku,adım ama Allah size sabır versin annenizin de bu büyük yanlışta dönmesini nasip etsin.Amin.teyzeniz bence kendi adına sorun çıkmaması adına karı koca arasına girmek istemediğinden karışmıyor açıkçası bu çok büyük bi olay karışmak istememesini yadirgamamalisiniz diye düşünüyorum. Ve bol dua edin anneniz yanlışını farkına varırsa sorun ortadan kalkacaktır inşallah öyle olur

Teyzenle ittiffak olup annenle konuşun.Aileniz dağılacak yoksa.Üstelik görüştüğü kişi onla gönül eğlendiriyor da olabilir.Yani annen eninde sonunda mutsuz olacak...Onun iyiliği için mkonuşmalı vazgeçirmelisiniz...
Vazgeçmezse de ayrılsınlar ozaman..Ayrılmazsa ''babama söyleyeceğim''dersin..teyzenle beraber..

Son düzenleme:
Üzerinden 1 yıl geçmiş konu açılalı ama merak ettim ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…