Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar forumda yenıyım konuyu umarım doğru yere yazmışımdır... benım sorunum annem.Benım 3 yıllık bır ılışkim var annem en başlarda ilişkimi hiç desteklemıyordu fiziksel olarak yanıma yakıştırmıyordu...aradan zaman geçtikçe alışmaya hoşlanmaya başladı...ama hala bışıler eksık sewıyorum diyo ama sinirlenınce laf sokmaya başlıyo... sen daha iyilerine layıktın dıyo başka arkadaslarımın sewgılılerını gösterıyor hep... annemın ıstedığı standartlarda arkadaslarım var bazıları çıkma teklıflerı edıyo tabıkı reddedip uygun bı dılle bı çıktığım olduğunu anlatıyorum annemede bunları anlatınca sevgilimi sevdğinı başkasını ıstemedığını soyluyo kafamı okadar karıştırıyor ki ben anlıyamıyorum sewıyor mu sewmıyor mu ben anneme çok düşkün biriyim onunla herseyımı paylaşırım ama bu konuda bır netliği birturlu saglayamadık smdiden yorum yazıp yardımcı olan herkese teşekkur ederım...
canım bak sende diyorsun 'sinirlenince lak sokmaya başlıyor' diye.. annelerin genel tavrı böyle.. bence canını sıkma zamanla çok daha iyi alışacak ve kabullenecektir.. bunu dert etme bence
yorumunuz için tesekkurler :) sıkmamak için uğrasıyorum inanın sevgılımde çok uğrastı kendını sevdrmek için bı kere of demedı elınden gelenı yaptı ama annemın o zorluğunu grunce korkuyorum
ilişkimin ilk zamanlarında bende de aynı sorun vardı annem pek destek olmuyordu.. bu durum benide rahatsız ediyordu çünkü bir kız her zaman ailesinden tam onay alarak bir birlikteliğe başlamak ister.. ben pes etmedim çok şükür her şey çok iyi gitti şimdi nişanlıyız nasip olursa da 2014 te de düğünümz olacak... sende pes etme derim eğer seviyorsan arkasında dur.. annende senin mutluluğunu gördükçe size destek verecektir
bendeki tam tersi adam beni aldattı ben sinirden teli duvara attım telin bozuluyor hep böyle yapıyorsun hem ne olmuş erkek işte demişti :) anneler neyi neden yapıyor diye düşünmemek lazım pek