Annemi Babamı Tanıyamıyorum

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
Babam !
Belkide hayatta en sevdiğim insan.Ne oldu bilmiyorum ama birden çok değişti.Tanınmaz biri oldu.Her yaptığımıza kızar,bağırır huzursuzluk çıkarır oldu. Her yaptığıma bağıracak kızacak diye odamdan çıkamaz oldum. Böyle oluncada bir işe yaramıyorsun bulaşık var yatıyorsun ütü var yapmıyorsun oldu. Ablam çalışıyor. Annem bütün gün yatar uyur tv izler. Peki işleri kim yapar.
Ben !!
Yaptığım halde yapmıyorsun denmesi ayrı sinirlerimi bozuyor.Ama alttan almaktan başkada çarem yok.
Annem !
Abim askere gittikten sonra çok değişti.Evde yaptığı tek şey uyumak uzanmak yattığı yerden emirler vermek.Söylediği şey 2 dk geç yapılsın babama ballandıra ballandıra anlatarak evde huzursuzluk çıkarmak.

İkiside eskiden böyle değildi.Ne olduysa sonradan oldu.Neden bilmiyorum.Ama bu durum çok canımı sıkıyor.Evde durmak istemiyorum.Bu ev bana hep huzursuz geliyor.Hiç mutlu değilim.Çok bunaldım.
Sizce ne yapim.Görmezden mi gelim.Ama nereye kadar 2 senedir böyle bu.Dayanılacak gibi değil. Ama rabbim daha büyük dert vermez inşallah

aynen benimde böyle cnm. bnm konumu okuduysan bnm annemde bişeyleri abarta abarta anlatır marifetmiş gibi. Huzursuzluk çıkıncada aaa dur aman niye böyle yapıosun, baban işte... tavrına girer. Kendi kışkırttığı halde. Bende bıktım o yüzden sana verecek tavsiyem yok malesef

valla kızlar bu hep alttan alınca oluyo koyun bence tavrınızı
bu anneye saygısız anlamına gelmiyo çnkü birinin onlara hatalarını söylemesi lasım
kaç yaşındasınız da babanıza şikayet ediyo
babanızla da konuşabilirsiniz annem sürekli yatıyo baba sinirleri bozuk galiba bu aralar falan deyin ama anneniz duymadan tabi

bn 23 yaşındayım. tavrımda gayet net böyle böyle yapıosun doğrumu diyorum. Babamla tartışmalarımızdan örnek veriyorum. Bak şu gün böyle böyle demiştin sonra böyle olmuştu diye. Evet tamda anlattığım gibi annem yüzünden çıkıyor olay. Ama sonunda "annenim ben senin düşmanınmıyımda öyle yapim. her şeyime sinr olmuşsun ondan sana öyle geliyor" gibi cevaplar alıyorum. Aslaaaa kabullenmiyor. Nadiren kabullendiği zamanlardaysa kesin sen beni sinir etcek bişey yapmışsındır da ondan öyle olmuştur diyor.

menepoz olabilir mi?bilmiyorumkismile

bn bildim bileli böyle 10yıl öncede aynıydı. Menepoz fln değil heeeeeeeeeerşeyi abartma büyütme körükleme war. Misal kuzenimin eşiyle sorunları vardı geldi 2gün annemle konuştu 3.gün boşanma kararı aldı. Başkalarına gelince "ay yok bu böyle olmaz, çekilmez" tavrı varken kendine gelince "ben ne yapıyorum ki" ye dönüyor. Ucu bana dokunmasa yine neyse ama bana da dokunoyur.

o zaman anneni böyle kabullenceksin canım ve çok iplemiceksin konuşsun dursun hesabı
he he tmam de geç
profilinde çalışmıyor yazıyo bence hemen bi iş bul çalış yoksa evde sürekli biraradayken daha da kötü olur aranız

bende sinir oluyorum bu duruma
yapmaniz gerekenleri yapin yapmaniz gerekmeyenleri yapmayin
ben mesela sadece ortak kullanim alanlarini temizliyorum
mutfan banyo oturma odasi kimsenin odasina girmiyorum
annem bir ara diyordu kardesinin odasina gir temizle diye hic ugrasamam!!lmaz:
annem sag olsun ben yapmasam kirk yil kardesime demez bir sofrayi topla diye
sinir oluyorum ama ne yapayim üstelik ben birde günde 11 saat calisiyorum

Canım, son zamanlarda böyle olduklarına göre onların da kendilerine göre sıkıntıları vardır muhakkak.
Bizim aileler de öyle ki hadi bi aile terapistine gidelim de denilmez ki.:1ninca:
En yapılabilir olan, oturup konuşmaya çalışacaksın, olmadı hareketlerinle belli etmeye...
Veya en olmadı, çok zor ama umursamamaya çalışmalısın, yaptıklarını görmezden gel. Umursamaz tavrını onlara belli et.
Umarım bunlara gerek kalmadan düzelir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…