Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemi bu bunalımdan nasıl çıkarırım? Ne olur yardım...
canım yazık kadına valla yaa.her düğünde bayramda bu böyle olmamalı sen bence babanla yengen arasında en ufak bişeye şahit olursan çek yengeni ayağını denk al fln de..insan babasına konduramaz birşey diyemez ama biri bu adama dur demeli.
hayır aslında ben bu durumu bildiğimden beri böyle bişey sezmiyorum...babam bu konuyla ilgili tek bi açıklama yapmadı daha...o gün fotoğraflara beraber bakıyorduk mesela annem onun yanında kötü oldu titremeye başladı.ama babamdan tek kelime açıklama yok.bikaçgün konuşmadılar.şimdi normaller...
Off ya tuylerım urperdı.Ne kadar hayatı dandik bısey sanan ınsanlar var.Sanırım bunlardan ıkısıde yengen ve baban.Hıc kımsenın hakkı yok anacıgını uzmeye.Baban zaten en buyuk hatayı annene yengene ılgı duydugunu ılk soyledıgınde yapmıs.Hadı oyle bı hata yaptın içinde.O kadına soyleyıpde neden uzersın be adam.Ya yengene ne demelı.Insan boyle bı ılgıyı degıl farkettıgınde oyle bıseyı hafıf hafıf sezdıgınde bıle kendını bı ceker.Mumkun oldugunca o ınsanla aynı ortamda bulunmamaya calısır.Bunu flört durumundakı gencler bıle yaparken evlı barklı ınsanların nasıl aklına gelmez anlamıyorum.Canım sen annene onemsememsı bosvermesı gıbı seyler soyle de o kadın barı bunu kafasına takarak saglıgından olmasın.Zaten psıkolojık saglıgı yerınde olmayan bı baban ve yengen var.(Ltf kusura bakma kımseye babası hakkında bu tıp seyler soylemıs olmak ıstemezdım ama ıcımden gecenı de yazmadan edemedım)Allah sanada anacıgına da saglık huzur versın...
anlıyorum canım.öyleyse sen annene dikkat et fotoğraflara fln baktırma o insanla da yan yana getirtmemeye calış.umarım atlatırsınız bu durumu.allah kolaylık versin
annem dediki bir kadın bunu anlar kızım...o da bunun farkındaydı bile bile üstüne gitti.enişte nişte diye. dedi .bişey olduğunda anneme hani enişte yokmu diye bile rahatlıkla sorabilen bi insan...
Allahımm düşmanıma dahi yaşatma bu durumu.. Anneniz bunu asla ve asla içinden söküp atamaz bu bir gerçek.. Bu vakitten sonra babanız etrafında pervane olsa bile kar etmez.. Ama kendisi için en iyi olanı yine kendisi yapar. diğer arkadaşlrında dediği gibi mutlaka kendisinde bir takım değişiklikler yapsın bu moral açısından çok iyi gelicektir.. En basitinden kaşımızı aldırdığımızda dahi bir farklılık hissediyoruz... Ama değişiklik yaparken dikkat etmesi gereken bir husus var ki oda yengenin tarzına yaklaşmamak.. Değişiklik yapayım derken ona benzemeye çalışırsa bu daha fazla dikkat çeker ve babanız tarafından tepki alır.. Ah yabancı olacak ki suratına şamar gibi indireceksin ahlaksızlığını ama abinin karısı insan bu yüzden tutmak zorunda kalıyor.. Nasıl bir arsızlıktır bu. Eniştesine kur yapan yada eniştesinin ilgisini hissettiği halde mesafe koymayan tepki vermeyen bir kadın ilk fırsatta hiç düşünemden eşinide aldatır.. Allah ıslah eylesin. Çoluk çocuğu var mı bilmiyorum ama varsa nasıl çocuklarının eşinin yüzüne bakıyor... Kimse kadının günahı ne belki farkında bile değildir demesin lütfen.. Bir kadın durup dururken neden böyle bir şey ortaya atsın ki ortayada atmamış içine ata ata hastalık sahibi olmuş. Bu gibi durumlar mutlaka kadınlar tarafından hissedilir
bence her insan güzeldir,bakmasını bilene.annenizin özgüvene ihtiyacı oldugunu düşünüyorum.ayrıca fiziksel güzellik bir yere kadar insanların dikkatini çeker.fiziksel güzellikten sonra öz güzellik ortaya çıkmalıki kaliteli zaman geçirilebilsin.normalde gerçekten ortada bir kur olayı varsa ,3.kişi yani yengeniz bu begenildigi duygusunu kibirine kibir katmak olarak görüp,havalı havalı ortalarda gezinip,üstüne bu durumdan hiç üzüntü duymadan hayatını yaşıyorsa,diger insanların bunu ona bi şekilde anlatması gereklidir.tabi benim kastetdigim sözlü olarak degil de ortam oluştugunda mutlaka taş yerine konmalıdır.yenge hanımın eşinede haksızlık yaptıgı apaçık ortadadır.saf dürüstlük bu degil.oh ne ala.gerçek bir kahramanlık yapmadan öle o ev senin bu ev benim salına salına gez .ben dünyanın en güzel karısıyam şeklinde.ayrıca babanızın bu durumu bu şekilde izah etmesi sizin annenizin güvenini sarmış olmalı,durumu ve kendisini kurtarmaya çalışan insan yine babanızdır.sizin üstünüze düşen görev babanıza annenize psikolojik olarak yaptıgı yanlışı ceza vererek hissettirmektir.ciddi bir ceza.şahsen ben bakışlarımla dahi ceza verirdim, yaşananlar ve senin yaptıgın aşagılık bir durum bakışı.kaldiki ceza bunu destekleyecektir.güzelligi kaybetmek insana çok dokunmaz sevgiyi kaybetmek dokunur.(yengenizle muhatap olmadan sadece şovunu izleyin durumu anlayacaktır,özürlü degilse.).
annen yıllardır bu duruma gözmü yumuyo canım
bence annen hasta olacağına fiziksel ve ruhsal sağlığını kaybedeceğine yıllar önce babandan ayrılsa daha iyi olurmuş
nacizane fikrim