annemi çok özledim.....

sebg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
451
1
0
İstanbul
belki çok uzun süre değil senden ayrılalı senelrdir görmüyor gibiyim seni kokunu unuttum teninin sıcaklıgını annemm demeyi özledim sana hergün konussakta annem diyemiyorum sana çünkü içimde öyle fırtınalar varki anne desem akıp gidecek gözyaşlarım.anne... annem güzel kokulum tatlı sözlüm biricik annem seni çok seviyorumm dünya duysunn seni çok seviyorum.. mutlulugum için sessiz sessiz agladın bekledin veda edecegimiz günü ogün geldi çattı kına gecesinde gözlerim seni aradı en ucra köşede oturmuş sessiz sessiz aglıyordun anne o an tutamadım kendimi suan tutamadıgım gibi..hep agladıgımda omuzuna kordum başını o mübarek ellerin saçlarımda nasıl bir duygu nasıl bir güven en zayıf anımda bile en güçlü bendim sankii.. dünya yansa umrumda olmazdı simdi agladıgımı bilmiyorsun bilmeyeceksinde. çünkü artık büyüdüm anne ve artık seni anlıyorum ben üzülünce sadece beni kollayıp korumadıgını benimle birlikte seninde üzüldüğünü... geçen anne kız biryerde resim çekiliyorlarda bizim gibi Allah ımm anne dedim daha konusamadım anneee özledim seni... burda cesur görünmek zorundayım gözyaşlarımı bilmemeli kimse üzüldüğümü bilmemeli el kapısı.. ben burda çok şey ögrendim anne hani bana kıyıp yaptırmadıgın bulaşık yıkamayı ütü yapmayı ev süpürmeyi silmeyi toz almayı çamaşır asmayı halı silkelemeyi hani ufakyollukları bile bana silkeletmezdin ya belin agrır kızım derdin anne burda tek başıma koca halıları silkeliyorum kimse demiyor belin agrır diye anne ben burda sabretmeyi susmayı yalandan gülmeyi. gözlerim dolsada kimsenin yanında aglamamayı ögrendim anne ben burda kim olursa olsun senin yerini dolduramayacagını ögrendim anne. hasta oldugumda sıcak çorbanı ben içmem dedikçe hadi iyileşemezsin kızım aç bir kaşık daha hadii yavrum demeni özledim anne ben burda nazlanmayı özledim hasta oldugumda benim saçımı okşayacak ellerini özledim anne bana kızsanda hemen beni affetmeni özledim anne. ben çok özledim seni anne. bu yazdıklarımdan haberin olmayacak olmasında üzülme kıyamam sana hadi kalk gel anne ben senin kölen olmaya rayızım yeterki seni hergün göreyim güzeller güzeli annem

anne.. aslında sana okadar çok anlatacaklarım varki üzülürsün diye korkuyorum.. senden habersiz sana sayısız mektuplar yazdım. yanındayken kendimi nasıl güvende hissederdim. nasılda hakkımı savunurdum. senin yanında gülüşüm içten olurdu anne. ben büyüsemde sen beni gıdıklar sen beni öper sen beni koklardın anne çocugum derdin. sıcacık ellerinle yüzümü okşadıgında beni kedi gibi sevme derdim sen beni şımartmak istercesine sen benim kedimsin der sarılırdın bana.. ben kızardım sana nefes alamıyorum diye. burda senin kokundan uzakta teninden uzakta nefes almak çok zor anne alışırmıyım bu hasrete bilmiyorum burda gülüşler bile sahte sorsan bana gene sana mutluyum derim... gene alıştım gurbete derim ama zerre kadar alışmadım anne geceleri korkunca yanına gelirdim seninle uyuyabiilirmiyim derdim bütün sıcaklıgınla beni bagrına basardın ve bennn o an kendimi çok güçlü hissederdim o gece anca senin kollarında uyuyabilirdim şimdi güçlü oldum anne hiçdi senden uzaktaykende güçlüyüm korksam canım acısada susuyorum anne ahhhh canım annem cennet kokulum

anne.. aslında sana okadar çok anlatacaklarım varki üzülürsün diye korkuyorum.. senden habersiz sana sayısız mektuplar yazdım. yanındayken kendimi nasıl güvende hissederdim. nasılda hakkımı savunurdum. senin yanında gülüşüm içten olurdu anne. ben büyüsemde sen beni gıdıklar sen beni öper sen beni koklardın anne çocugum derdin. sıcacık ellerinle yüzümü okşadıgında beni kedi gibi sevme derdim sen beni şımartmak istercesine sen benim kedimsin der sarılırdın bana.. ben kızardım sana nefes alamıyorum diye. burda senin kokundan uzakta teninden uzakta nefes almak çok zor anne alışırmıyım bu hasrete bilmiyorum burda gülüşler bile sahte sorsan bana gene sana mutluyum derim... gene alıştım gurbete derim ama zerre kadar alışmadım anne geceleri korkunca yanına gelirdim seninle uyuyabiilirmiyim derdim bütün sıcaklıgınla beni bagrına basardın ve bennn o an kendimi çok güçlü hissederdim o gece anca senin kollarında uyuyabilirdim şimdi güçlü oldum anne hiçdi senden uzaktaykende güçlüyüm korksam canım acısada susuyorum anne ahhhh canım annem cennet kokulum

meraba canım.yazdığın mektuptan o kadar etkilendimki şu an gözyaşlarımı tutamıyorum..nöbet başındayım hastanede denk geldim mektubuna ve iyi ki de gelmişim..benim şu anki hislerime de tercüman olmuşsun bi anlamda ve hala ağlamaktayım...annemi çok çok özlüyorum bende onla geçirdiğim zamanlar en kıymetli zamanlarmış meğer şimdi fırsat olsada koşsam gitsem istiyorum..neyse böyle yani...yanlız değilsin tatlım ;)

Back
X