anne.. aslında sana okadar çok anlatacaklarım varki üzülürsün diye korkuyorum.. senden habersiz sana sayısız mektuplar yazdım. yanındayken kendimi nasıl güvende hissederdim. nasılda hakkımı savunurdum. senin yanında gülüşüm içten olurdu anne. ben büyüsemde sen beni gıdıklar sen beni öper sen beni koklardın anne çocugum derdin. sıcacık ellerinle yüzümü okşadıgında beni kedi gibi sevme derdim sen beni şımartmak istercesine sen benim kedimsin der sarılırdın bana.. ben kızardım sana nefes alamıyorum diye. burda senin kokundan uzakta teninden uzakta nefes almak çok zor anne alışırmıyım bu hasrete bilmiyorum burda gülüşler bile sahte sorsan bana gene sana mutluyum derim... gene alıştım gurbete derim ama zerre kadar alışmadım anne geceleri korkunca yanına gelirdim seninle uyuyabiilirmiyim derdim bütün sıcaklıgınla beni bagrına basardın ve bennn o an kendimi çok güçlü hissederdim o gece anca senin kollarında uyuyabilirdim şimdi güçlü oldum anne hiçdi senden uzaktaykende güçlüyüm korksam canım acısada susuyorum anne ahhhh canım annem cennet kokulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?