Annemi çok özlüyorum.

Kuzum Allahim rahmet etsin insaniz elbet hayatimiza geri donecegiz gulecegizde aglayacagizda malesef omrumuz biyunca yas tutamayiz birak kim naparsa yapsin kimseden beklentin olmasin sen kucuk ailene bak insallah guzel hayat yasarsiniz anne siz iyi ve mutlu oldukca yerinde rahat uyuyacaktir

Bugün açtığım ikinci konu ama sürekli bir şeyleri anlatma ihtiyacım olduğundan yazmadan duramıyorum..

Annemi kaybedeli yaklaşık 2,5 ay oldu.Aniden trafik kazası dolasıyla kaybettim.Annem evin inanın tek neşesiydi.Annem gittiğinden beri çok eksiğim.Üst katta amcamlar ve babannemgil oturuyorlar aynı apartmandayız.Sürekli onlara girip çıkıyor yemeklerimizi orda yiyoruz.Tüm düzenimiz bozulmuş gibi hissediyorum.

İnanın kendimden daha çok, küçük kardeşim ve babam için üzülüyorum.Erkek kardeşim daha 5 yaşında annemi hatırlamayacak hep eksik büyüyecek ben elimden geldiği kadar annemin eksikliğini hissettirmek istemezcesine seveceğim ona hem anne hem abla sevgisi vereceğim ama bilmiyorum annemin eksikliğini hissedecek diye ödüm kopuyor.Babam kazada kendisini suçlu hissediyor yol arkadaşını kaybetti bu çok zor bir şey bu sebeple atlatamamasından korkuyorum.

Akrabalarım deseniz hepsi rutin hayatına geri döndü.Hepsi anlayışsız.Özellikle benimle yaşıt olan kuzenim bana nedensizce soğuk davranmaya başladı.Üst katımızda oturdukları için sürekli seslerini duyuyorum,hep kahkaha atıyorlar gülüşüyorlar kendimi çok kötü hissediyorum.

Ve en büyük sorunum..Gülmekten eğlenmekten korkuyorum.Annem orda beni mutlu görünce kızım bana hiç üzülmüyor mu diye düşünecek sanıyorum,biliyorum annem mutluluğumu isterdi ama işte iki dakika gülsem üçüncü dakika bir anda mutsuzluk çöküyor içime.Annem orda üşüyor mudur diye çok korkuyorum.Zaten din konusunda şüpheciyim hep..Annemin ölümü de iyice sarstı beni.Hak etmeyenlerin yanında anneleri var benim yok.Dinime ısınmaya çalışıyorum ama diğer dünya konusunda kafam çook karışıyor..

Lütfen beni biraz daha iyi hissettirecek,en azından kendim için,ileride yaşayacağım güzel şeyleri annemle paylaşamayacağımı bildiğim için ağladığıma beni inandıracak şeyler yazabilir misiniz?Teşekkür ederim hepinize..
Canım ne desem bilemedim ki, cok zor yaşadıkların, Allah yardımcın olsun. Allah anneciğine gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Kafanı karıştırma, bu hak hukuk meselesi değilki, ömür vade bitti mi elden gelen bişey yok, niye diyemiyoruz ki . Kaderin önüne geçilmiyor. Allah sizlere çok sabır versin

hepinize çok tesekkur ederim ayrı ayrı cevap veremiyorum kusura bakmayın

Başın sağolsun..

Hayatta herkesin yaşadığı, ve yaşayacağı şeyler bunlar malesef. Böyle süregelmiş, böyle gidecek. Evet çok zor, ama hafıza harika bir şey, ne olursa olsun annenin kokusunu, sesini unutmayacaksın. Ve hep seninle olacak, kalbinden ayrılmayacak Ona dair yaşanmış her şey sende saklı. Ve bir insana en büyük teselli, onunla tekrar görüşecek olabilmek. O güne dek, umarım annenin istediğinden çok daha iyi biri olup gurur duyacağı şeyler yaparsın...

Size sarılabilmek isterdim. Cennette buluşmanız ve özleminizin son bulması dileğiyle...

Back
X