Annemi Çok Özlüyorum.

Mekani cennet olsun. Onun olumune sebep oldugunu dusunme. Eminim seni dogurdugunda nasil mutlu olmustur. Sen bence her cocugun annesine yasattigi o mutlulugu yasattigin icin sevinmelisin. Annen sadece senin buyudugunu goremeden olecegi icin uzulmustur. Nur icinde yatsin. Senin gibi guzel bir evlat dunyaya getirdigi icin eminim huzurludur.

benim de annem hayatta değil ben de en çok doğum günümde ve yeni bir yıla girecekken çok özlüyorum. çünkü mutlu olmam gereken o günlerde bir yerlerde eksik taşlar var gibi hissediyorum. çok zor bir durum siz küçükmüşsünüz ben yaklaşık 3 sene önce kaybettim hayatım baştan aşağı değişti annemsiz.

Ben bu yıl annemi kaybettim çok mücadele ettik beraber ama Rabbim daha çok sevmiş yanına almış ; sarılacak kimsem kalmadı dedim Rabbim bana minik mucizemi verdi hemen ardından hemde hiç beklemezken.. Rabbim insallah kucağıma almayı da nasip eder..Annen seni istemiş doğurmuş Kucağına almış kokunu içine cekmis.. Bu sinavinin da seninle alakası yokmuş Rabbim hakkında hayırlısını bu görmüş.. Elbet bir gün kavuşacağız Ama onsuz geçen zamanda hep ona yakışır bir evlat olmak için dimdik ayakta durmaya çalışıyorum . sizde anneniz gibi güçlü olun.. Menzuniyetiniz de hayırlı olsun..

Keşke beni doğurmayı kabul etmeseydi diyordum....Çünkü bu annemin hayatına mal oldu.....

Seni doğurmak için aldığı risk ve ölüm kalım meselesi olmasına rağmen seni dünyaya getirmek istemesi sana bahşettiği yaşamın aslında ne kadar kıymetli olduğunu göstermeli.

Kendi hayatından vazgeçecek kadar bebeğini seven bir anneye verilecek en güzel karşılık, bu hayatı dolu dolu yaşamaktır. Eğer onun ruhuyla konuşma imkanın olsaydı, bu fedakarlığın annelik hissiyatından ötürü seve seve yapılmış olduğuna inandırırdı seni. Düşün seni ne kadar istemiş ve ne kadar sevmiş. Böylesi bir annenin kızı olmak muazzam bir duygu.

Ben de annemi çok özlüyorum, mezun oldum göremedi yakında düğünüm var o olmayacak düşündükçe nefesim kesiliyor zor çok zor.
Allah sabır versin, mekanları cennet olsun inşallah..

Anne ve baba bir çocugun kaç yaşında olursa olsun ihtiyaç duydugu bir sevgidir benim de babam yok bende bazen benim en güzel günlerimi göremeyecek diye çok üzülüyorum size üzülmeyin demeye gelmedim çünkü insanın elinde degil bu buraya sizi anlıyorum demeye geldim umarım hayat boyu mutlu ve güçlü bi kadın olursunuz 😘😘

Nurlar içinde yatsın anneciğin. Ne ufakmışsın. Ben 16 yaşında kaybettim annemi, ona rağmen yokluğu hala içimi dağlar, bilemiyorum daha 3 yaşında bir kuzucuk neler hissetmiş, yaşamıştır. Keşke annem yaşasaydı ben doğmasaydım diye düşünme. Annem beni daha doğmadan o kadar sevmiş ki, kendi canını bile hiçe saymış diye düşün. Benim hayatımı kendi hayatının önüne koymuş, benden vazgeçmemiş diye düşün. Annelik böyle bir şey, başka türlüsünü yapamazdı ki. İki kızım var, on ömrüm olsa onunu da veririm onlar için. Biliyorum, annem de benim için verirdi. Annen de farklı düşünmemiştir. Dilerim hayat sana teselli bulabileceğin güzellikler yaşatır hep, hep iyi insanlarla karşılaşırsın.

ben de 2 sene önce kaybettim annemi. tek şansım onu tanımış olmam, beraber vakit geçirmem.. sizin durumunuz elbette bana göre daha zor.
ancak acı aynı acı, gerçekten yürekten hissediyorum acınızı. hele ki bayram, anneler günü, yılbaşı gibi özel zamanlarda. herkes beraberken onsuz olmak zor.

ne yazık ki herkesin bir vadesi var ve bu bizim değiştirebileceğimiz birşey değil.
ben kendi adıma annemin mutlu olacağı şeyleri yapmaya gayret ediyorum. yani onun sevdiği yerlere gidip gezmek gibi değil, mesela annem gerçekten çok yardımsever biriydi. vefatından sonra gördüğümüzden fazlasını gizliden yaptığını cenazesine gelen tanımadığımız kişilerden öğrendik.
elimden geldiğince onun yolunu takip edip iyi şeyler yapmaya çalışarak özlemimi dindirmeye çalışıyorum..

sizde hayata böyle bir gözle bakabilirsiniz belki diye anlatmak istedim.

sızımız dinmeyecek ama biz onlar için hayatta güçlü kalmaya devam edeceğiz.

Allah sabır versin. Bende babamı 9 yaşında kaybettim. Yüzünü bile unuttum hatırlamıyorum rüyalarıma da girmiyor. Üzülme diplomanı alınca mezarına git. Bence görür.

Benim de var da yok. Küs de değiliz ama öyle işte. Benim gibiler için daha zor. Hep, fedakar, evlat ayrımı yapmayan annelerde aklım kaldı. Kocaman kadınım oysa

Üzdün :((

Ne diyeyim ki Allah mekanını cennet etsin

Anneler her zaman biricik ve baş tacıdır.

Beni doğurmayı kanul etmeseydi diye düşünmeyin hepimizin bir Ömrü var ve ne zaman öleceğimiz belli

Vadesi dolan gidiyor buna siz sebep olmadınız.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar dualarınıza.Küçükken kaybetmek çok zor ben küçükken o olayın etkisiyle garip garip hayaller görüyordum belki de obsesif kompulsif olmam da bu olayın etkisiyledir diye düşünüyorum.

Bugün annemin doğum günü benim de. Yaşasaydı 51 yaşına girecekti. Onun kurduğu sofrada yemeklerini yiyip eğlenecektik belki. Ne yılbaşının heyecanı ne bayram mutluluğu hiçbir şey yok.
Seni çok iyi anlıyorum artık. Eskiden annesini kaybedenler için çok üzülürdüm ama anlayamaz kim bilir ne zordur derdim, şimdi anlıyorum. Annelerimizin mekanı cennet olsun. Sana da, bana da annesini babasını kaybetmiş herkese de bolca sabır diliyorum.

24 yaşındayım 3 yaşında annemi kaybettim annem yaşasaydı 58 yaşında olacaktı 37 yaşında hayatını kaybetti.Seneye mezun olacağım ve annem benim en büyük mutluluğumu göremeyecek, bu sevincimi onunla paylaşamayacağım.Yaz okulu başlarken onun mezarına gittim ve anneme dinlemese bile içimi döktüm ve şükür ki yaz okulunda ve şimdi notlarım yüksek.Annem bu işlere önem veren kadınmış etrafımdan dinlediğim kadarıyla.Mezarına gitmek istemiyorum gitsem de tek başıma gitmek istiyorum çünkü ağlıyorum artık rüyalarıma da girmiyor en son 3 yıl önce girdi ve sanki biri öperek uyandırdı beni halbuki evde tek başımaydım.Normalde bu konuları yansıtmayı sevmiyorum ama son zamanlarda özlemim arttı.Keşke beni doğurmayı kabul etmeseydi diyordum....Çünkü bu annemin hayatına mal oldu.....
Bende oyle cok ozluyorum onu beni sevmesini,herseyden cok sevmesini beni kimseye ezdirmemesini, benimle arkadas olup gulmesine, sokagin ortasinda attigimin kahkahalardan tut, yil basi susu alamadigi icin resimlerle bana agac cizmesine kadar,kokusunu herseyini ozluyorum...
O öldükten sonra kimse beni onun gibi sevmedi, kollarim kanadim kirildi o gidince hor goruldum,itildim, esimin ailesinden tut babamin yeni esine kadar hepsi bunu yapti... Icimde ki o masum insani eze eze kindar biri yaptilar beni... annem olsa bu kadar karanlik olmazdim.. o olsa bu kadar yorulmaz, bu kadar seytana yakin durmazdim... Anne o kadar farkli ki kimse onun yerini tutamiyor... Kimse...
Sende sabir et ve seni izledigine emin ol.
Uyurken basini oksar,yemek yerken seni izler,mezun olurken yine seninle gurur duyar. Iste benim kizim der gozunde bi damla.mutluluk göz yasi ise sana gulumser...
Sen bunu gormesende hissetmesen de boyle olur... icin rahat olsun o hep senin yaninda sen farkinda degilsin.. Cunku anneler evlatlarini tek birakmaz

İçimi sızlattınız gece gece 🥺🥺 Mekanı cennet olsun yuvanızı kurup yaşayamadığınız annelik duygusunu yaşatırsınız inşallah kendi çocuğunuza 😔

Back
X