Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sorma hic cikmio aklimdan yemek yerken ise giderken otururken gozlerimden yas akio aklima geldiginde bide babam cok uzuyo annemievlenip de özlemeyen mi var
insan evlenince daha bir anlıyor
hele de anne olunca annenin kıymetini
Ahh ahh canim annem ama esimide cok seviyorum hatta bazn ona bile uzuluyorum aramiz bozuk oldugunda veya onsuz biyere gittigimde sanirim benm yapim boyleAnnen o işi yapmak zorunda mi? Ahh ahh bu anneler ne zahmetler çekiyor. Bu kadinlar ne zahmetler cekiyor ya![]()
Ahh ahh canim annem ama esimide cok seviyorum hatta bazn ona bile uzuluyorum aramiz bozuk oldugunda veya onsuz biyere gittigimde sanirim benm yapim boyle
Evet calisiyoBabanız calismiyor mu?
Gecinemiyorlar mi? Cok mu kötü durumlari? Yani anneniz calismasa artik?Evet calisiyo
Hic sorma hic cikmio aklimdan yemek yerken ise giderken otururken gozlerimden yas akio aklima geldiginde bide babam cok uzuyo annemi
Annem calismak istiyo annem calismasa gecinemezler babamin aldigi maas yetmio babamda kapicilik yapioGecinemiyorlar mi? Cok mu kötü durumlari? Yani anneniz calismasa artik?
Annem calismak istiyo annem calismasa gecinemezler babamin aldigi maas yetmio babamda kapicilik yapio
Meraba kizlar
1 yillik evliyim fakat annemi cok ozluyorum ona kiyamiorum ev temizliklerini gidio gec saatlere kadar calisio cok uzuluyorum kizlar hep annem aklimda nasil duzelcek bu durum
Evet canm benm cok sukurler olsun o olmazsa ben ne yaparimAnladim canim. Rabbim gecim sıkıntısı vermesin. Cok şükür ki annen hayatta. Bunun kıymetini bil..