annemi cok ozluyorum

kupgok

kupgok
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
25
1
3
31
Meraba kizlar
1 yillik evliyim fakat annemi cok ozluyorum ona kiyamiorum ev temizliklerini gidio gec saatlere kadar calisio cok uzuluyorum kizlar hep annem aklimda nasil duzelcek bu durum

normal özlemen kim olsa özler uzak mı oturuyorsunuz.

evlenip de özlemeyen mi var
insan evlenince daha bir anlıyor
hele de anne olunca annenin kıymetini

Başka kardesin veya baban yokmu..
Çalışma saatleri çok geç mi bitiyor?

Evliliğin ilk yılı anneler burunda tuter..
Zamanla herşeye alışırsın..senın aılen kocan oluverir..

Annenın bu şekilde çalışıyor olmasına uzuluyorsan başka bı iş bulamaz mı kendıne.

Yaslı bakımı gıbı..evlere utu yapmak gıbı..kendını helak etmeden

evlenip de özlemeyen mi var
insan evlenince daha bir anlıyor
hele de anne olunca annenin kıymetini
Hic sorma hic cikmio aklimdan yemek yerken ise giderken otururken gozlerimden yas akio aklima geldiginde bide babam cok uzuyo annemi

Annen o işi yapmak zorunda mi? Ahh ahh bu anneler ne zahmetler çekiyor. Bu kadinlar ne zahmetler cekiyor ya

Annen o işi yapmak zorunda mi? Ahh ahh bu anneler ne zahmetler çekiyor. Bu kadinlar ne zahmetler cekiyor ya
Ahh ahh canim annem ama esimide cok seviyorum hatta bazn ona bile uzuluyorum aramiz bozuk oldugunda veya onsuz biyere gittigimde sanirim benm yapim boyle

Hic sorma hic cikmio aklimdan yemek yerken ise giderken otururken gozlerimden yas akio aklima geldiginde bide babam cok uzuyo annemi

Annelerin hakkı hiç ödenmez..Kıymetlerini bilelim...Elinizden geldiğince onu mutlu etmeye çalışın
küçük hediyeler alın,
hiç yoksa onu sevdiğinizi söyleyin bu bile yeter çoğu zaman

anneler ozlenmez mi bende hem cok kizarim, kuserim bir o kadar da severim.
sukredin ki bir anneniz var, Allah isinde de kolaylik nasip etsin, siz calisiyorsaniz annenize destek olabilirsiniz.

Meraba kizlar
1 yillik evliyim fakat annemi cok ozluyorum ona kiyamiorum ev temizliklerini gidio gec saatlere kadar calisio cok uzuluyorum kizlar hep annem aklimda nasil duzelcek bu durum

çok mu uzak aranız acaba. ara sıra size kalmaya gelse güzel olur. gelincede hizmetini güzel yapın. annelerimiz bizim canımız herşeyimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…