Annemi cok üzüyorum

buseirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
835
6
26
İstanbul
Kızlar ben annemi cok uzuyorum en ufak bir seyde patlıyorum kızıyorum sesimi yukseltiyorum bazen toplum icinde azarliyorum ve inanin bunlari isteyerek canını acıtmak icin yapmiyorum malesef yapisal olarak cok ani ofkelenen ve hemen durulan pisman olan bir insanim sonra bu yaptiklarimi farkediyorum ve cok uzuluyorum vicdan azabından kahroluyorum bir daha yapmıcam sakin olcaksin diyorum kendime ama yok yine de yapiyorum..annem cok iyi bir insandır cok cok fazla da seviyorum ama gercekten ergen gibi davraniyorum neden boyle yapiyorum bilmiyorum ..bana hep cocugun oldugunda anlayacaksin beni der baska bisey demez ben kizinca da uzulur cok uzulur ..gercekten tum gunumu dusununce ona yaptigim her haksizlik icin agliyorum ama ona belli etmiyorum nadir olarak da ozur diliyorum..ilerde Allah korusun annemin basına bisey gelirse ben bu vicdan azabindan kurtulamam ben artik duzeltmek istiyorum kendimi ..sinirlendigimde kendime nasil hakim olmaliyim nasil bir tutum izlemeliyim dedigim gibi saman alevi gibi bi anda parlayip sonen bir insanim nasil degistirebilirim kendimi

Güzel analarimiza bir of demek bile günah canim.
Onlar hic bizim kötülügümüze bisey derler mi?

Tabi biyolojik anneler bu kuralin disinda.

Ama bizim icin cirpinan
iyi yerlere gelelim diye ugrasan
Bize bu yasimiza kadar bakan annelerimiz bas taci.

Kirma kalbini,üzme..
Dedigin gibi allah korusun
bir gün annen olmazsa
ozaman dersin keske hic kalbini kirmasaydim. Opuyorum..

Bende senin gibiydim. İnsan kayebetme ihtimali olmayacagi cok yakinindaki kisilere boyke davraniyor sanirim. Ama unutma anne evlattan bile soguyor yeri geldiginde. Aman diyim.. ben sorunu soyle cozmeye calisiyorum. Tartisacagimizii bildigim konusmalari acmiyorum yada susuuyorum. Bir bu. Birde yine anneme terslendigim bir anda. Annem cok kirici oluyosun bana nrden bagiriyorsun dedi. Susutum. Utandim. Ufak tefek olur arasira ama surekli olmasin.

Sinirlenince bagirmadan once derin derin nefes al,sinirin gecmediyse baska bi odaya gec..ama annene bagirma, sabirli ol.sonucta toplumda hergun onlarca insanla karsilasiyoruz ve bi cogu sinirimizi acayip bozuyo ama hicbirine bagirmiyoruz azarlamiyoruz..her firsatta annene saril op sevdigini soyle..

Güzel analarimiza bir of demek bile günah canim.
Onlar hic bizim kötülügümüze bisey derler mi?

Tabi biyolojik anneler bu kuralin disinda.

Ama bizim icin cirpinan
iyi yerlere gelelim diye ugrasan
Bize bu yasimiza kadar bakan annelerimiz bas taci.

Kirma kalbini,üzme..
Dedigin gibi allah korusun
bir gün annen olmazsa
ozaman dersin keske hic kalbini kirmasaydim. Opuyorum..
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin biliyorum cok gunah engellemeye caliscam bundan sonra kendimi ,kırmamaya caliscam gercekten elimden geleni yapicam
Bende senin gibiydim. İnsan kayebetme ihtimali olmayacagi cok yakinindaki kisilere boyke davraniyor sanirim. Ama unutma anne evlattan bile soguyor yeri geldiginde. Aman diyim.. ben sorunu soyle cozmeye calisiyorum. Tartisacagimizii bildigim konusmalari acmiyorum yada susuuyorum. Bir bu. Birde yine anneme terslendigim bir anda. Annem cok kirici oluyosun bana nrden bagiriyorsun dedi. Susutum. Utandim. Ufak tefek olur arasira ama surekli olmasin.
Evet kaybetme ihtimalim olmadigi icin boyle sanirim o sevgi gosterdikce ben daha cok abartiyorum bana ben senin dusmanin degilim neden boyle yapiyosun dedi bisey diyemedim ve ben normalde cok sakin biriyimdir kimseye sesimi yukseltmem ama annem olunca cok farkli :( dediginizi yapicam ve tartisacagimiz konulari acmicam kesinlikle
Sinirlenince bagirmadan once derin derin nefes al,sinirin gecmediyse baska bi odaya gec..ama annene bagirma, sabirli ol.sonucta toplumda hergun onlarca insanla karsilasiyoruz ve bi cogu sinirimizi acayip bozuyo ama hicbirine bagirmiyoruz azarlamiyoruz..her firsatta annene saril op sevdigini soyle..
Annemde dilini ısır bi sure dusun dedi haklisiniz kimseye bagirmiyoruz toplumda ki hakedenlere bile oysa annelerimiz haketmiyor :( cok tesekkur ederim yorumlariniz icin hepsini yapmaya caliscam

Son düzenleme:
Back
X