O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?