• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?

Basiniz sagolsun.Su anda aciniz cok taze zamanla azalicaktir.Daha cok gencsiniz.Herkesin sonu ölüm.Bu düsünce sizi biraz olsun rahatlatabilmeli.Ölümden sonraki belirsizlik bu kadar korkutucu olan.Ama herkesin günün birinde ölecegini bilmek insani teskin edebiliyor.

Rabbim sabir versin. Mekani cennet olsun. Evlat acisi bile bir sure sonra ilk gunku acisini korumuyor. Anne acisida umarim korumaz

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. benim gözlerimden yaşlar süzüldü. sizi düşünemiyorum :(

Hayat herseye rağmen devam ediyor bunu suan anlamak imkansız tarifsiz bi iç acısı teselli edecek söz yok rabbim acinizi dindirip Annenize rahmet eylesin

basiniz sagolsun.simdi aciniz cok taze boyle hissetmeniz cok normal.ama zamanla dinecei acisi unutmayacaksiniz ama azalacak.iyiki biz insanlarda unutma yetisi var cok sukur.sizde isyan etmeyecek sekilde aglayin icinize atmayin.halinize sukredin kimileri daha kucuk yasta kaybediyor annesini.sizinki en azindan buyutmus siz boyle dusunun.bol bol dua edin annenize

Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun.
Ben annemi kaybedeli 12 yıl oldu hala içim yaniyor çok zor

Mekanı cennet olsun anneciginin...
Hayatımızda yakınlarımizin ölümlerine şahit olacağız malesef,bazen erken bazen geç ama olacak bu.Gecmese de hafifleyecektir acı,hayat devam ediyor...
Üç kardeş birbirinize kenetlenip sıkı sıkı tutunun hayata,mutlu olun...Annenizde bunu isterdi.

Başınız sağolsun. .
Rabbim mekanını cennet eylesin. .
Acı geçmiyor yerinde duruyor
Ben evladını kaybeden bir anneyim
O konuda hissettiğimi söyleyebilirim. .

Ölüm acısının yerine geçicek
Acıyı hafifletici hiçbir neden yok..

Bulamıyorsunuz..
Ben de öldüm herşey bitti diyorsunuz
Ama hayat devam ediyor...
En derin acılara rağmen. .

Rabbim sabır versin. .

Allah rahmet eylesin.hepimiz öleceğiz anneniz erken gitmiş.dualarinizla yapacağınız hayırlarla anneniz ile iletişimde olun.rabbim sabır versin

başınız sağ olsun Mevlam mekanı cennet bahçesinden bir bahçe eylesin inşallah bol bol dua edin şuanda sizin dualarınıza muhtaç içinizdeki ateşi bilirim ancak günler haftalar aylar geçtikçe zamanla aşacaksınız Mevlam size sabır versin

O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
basiniz sag olsun mekani cennet olsun insallah.cok uzuldum ins en kisa zamanda toparlarsiniz kendinizi dua edin bol bol.

Basiniz sagolsun, zaman her seyin ilaci..

Allah rahmet eylesin, sabir versin. Basiniz sagolsun cok zor.

Back
X